Новости Крымнаша. Выпуск #485 за 11.03.2016 «Фашизм таки прошёл»

Posted: 11.03.2016 in Дайджесты новостей Крымнаша

1. Здравствуйте, мои маленькие любители “экстремизма”. Севастополец получил трешечку условно за пост в ВКонтакте за “экстремизм”. К сожалению, орки не уточнили, что именно было написано в посте. Наверное, отказывался любить Сталина и бить челом перед путиным http://15minut.org/news/158273-sevastopolec-poluchil-tri-goda-uslovno-za-post-vkontakte
2. Вчера в Севастополе демонтаж ларьков на Приморском бульваре вызвал конфликт предпринимателей с “правоохранительными” органами. Действующие лица: одурманенная телевизором вата, оккупационные полицаи, один из которых кому-то звонил с розовой мобилки, тело с орденами, баба с поросячьим визгом и любимая ватопитеками “самооборона” (так называемая народная дружина “Рубеж”). Используемые фразы: “Милиция, грабят!”, “Турецкие подданные!”, “Где решение суда и документы на снос?”, “Рубеж защищает фашистов, а должен быть за Севастополь!”, “Вы защищаете татарских фашистов!”, “Рубеж – это новый Айдар у нас!”, “Прихлебатели!”, “Вы барыги, знаете только, как грабить людей!”, “Ему (Рубеж) надо быть давно в Турции!”. Изюминку ситуации придаёт и то, что вата платила по 20 000 долларов за “крышу”. Представители “крыши” тоже на видео. Из минусов – не отрепетировано вставание на колени и отсутствуют портреты луноликого. Жду продолжение https://www.youtube.com/watch?v=uJt9cUHzFeQ (видео вам понравится).
3. Человек может смотреть вечно на четыре вещи: как горит свеча, как течет река, как горит огонь и как сносят торговые палатки крымской ваты)))
4. Так устала от всего этого… Хочется собрать чемодан, купить билет на самолет и сказать “пошли все вон”.
5. В очереди в магазине мужик лет 60: “Не знаю, сколько ещё выдержу в этом дурдоме. Хорошо, что есть куда ехать – дети в Украине”.
6. По информации от знакомого, работающего в ритейле, скоро нас ждет либо дефицит, либо безбашенные цены на бытовую химию и мыльно-рыльные принадлежности. Плюс ещё одна проблема.
7. Тут у нас медсестра Гоблину на жизнь жалуется. Врет, наверное: зарплата 10 000 руб, стимулирующие не платят, очереди на УЗИ и анализы огромные, нет условий труда, а бюджетные деньги разворовывают, покупая всякую мебель, которая в больнице не появляется https://twitter.com/KrimRt/status/707975300475396101 (скрин).
8. Крымчане начинают о чём-то догадываться: в Симферополе нереально сделать компьютерную томографию головного мозга, все аппараты сломаны. В оставшийся рабочий запись на месяцы вперёд. Вата считает, что пора констатировать реальность, т.к. эйфория от оккупендума уже прошла https://twitter.com/husimferopol/status/708183790598823936 (скрин).
9. В крымских СМИ появилась статья, которая ставит крест на ватных ожиданиях улучшения медицины: “Российское здравоохранение трещит по швам, оптимизировать больше нечего” http://primechaniya.ru/home/news/11353/11575/
10. Потеплело. Алкашня гуляет теперь сутками.
11. Тут один “эксперт” курортного бизнеса развеял все сомнения по поводу сезона 2016 в Крыму. Приедут отдыхать КИТАЙЦЫ! Вы понимаете, Крым спасен! (прим. Наверное, вата опять что-то недопоняла, недослышала, т.к. Гоблин очень обеспокоен тем, что в Крым не едут туристы из Китая http://kafanews.com/novosti/115565/s-aksyonov-obespokoen-otsutstviem-v-krymu-turistov-iz-kitaya_2016-03-11 – ссылка).
12. путин отказался принимать отставку “губернатора” Севастополя. На 22 000 подписей ватных горожан ему плевать http://www.iskra-sev.ru/?q=node/9013
13. Крым два года живёт без воды в Северо-Крымском канале: большинство фермерских хозяйств прекратили своё существование, сейчас водой никто не занимается, всё стало распадаться, пресной воды становится всё меньше. Люди говорят: “Нет воды – нет жизни в Крыму” https://www.youtube.com/watch?v=dzwDhGCKZmI (видео).
14. Музей Леси Украинки закрылся в Ялте месяц назад из-за обвалившегося потолка. Реставрировать пока не планируют: у оккупантов нет ни денег, ни желания http://www.sobytiya.crimea.ua/news/16/60915 , ведь куда лучше вбухать деньги с целью пропаганды в “музей крымской весны”, открытие которого планируется 16 марта в Симферополе http://news.allcrimea.net/news/2016/3/10/v-simferopole-otkrojut-muzei-krymskoi-vesny-54917/
15. Знакомая сказала: “Если они заставят меня поменять номера, я их прокляну. У меня больные ноги, я не смогу переходить границы, а у меня там внуки!”
16. Севастополь. Возле ГАИ толпы, пробки, очередь, ругань. Вспомнил “референдум” – толпа с флагами и безумными глазами. Те же люди. Вообще их не жалко!
17. “На границе с Крымом ФСБ отбирает паспорта у украинцев” – Госпогранслужба Украины http://www.sobytiya.info/news/16/60925 (в статье описаны два случая).
18. В російських книгах і фільмах є фраза “давайте расставим все точки над и”. Але тут одна фігня: у москалів немає крапки над літерою “і”!
19. Воспитанникам симферопольского детского сада “Карамелька” вручили подарки с украинской символикой, чем оскорбили родителей, т.к. большинство из них являются беженцами с Донбасса: “Ведь они (дети) видели, как люди под этим флагом убивали их родственников и знакомых, разрушали города и дома” – уверен, что триколоры эти самые беженцы могли разглядеть намного чётче и с более близкого расстояния. На них у вас рвотного рефлекса нет? http://ncrim.ru/publishnews/view/10-03-2016-v-detskom-sadu-karamelka-vospitannikam-vruchili-podarki-s-ukrainskoy-simvolikoy (фото).
20. “Крым отстраивается после украинского владычества” – капець, авжеж. Ми тут взагалі палицями землю копали і сире м’ясо жерли, доки нас не “освободили” http://rueconomics.ru/164177-krym-otstraivaetsya-posle-ukrainskogo-vladychestva (найдите в статье, что именно отстраивается, потому что я не смог).
21. Вчера перекрывали дорогу к ворошиловскому “Сільпо”. Типа асфальт снова укладывали. Сегодня имела честь узреть. Адище!
22. россия оккупировала Крым и планомерно опускает его до своего уровня.
23. Пишут: “Лесин (экс-министр печати рф) умер от ударов тупым предметом по голове”. Наверное, забили до смерти гос. телеканалами россии. Скорее всего, использовали “россия-24” http://www.bbc.com/russian/news/2016/03/160310_lesin_death_examination
24. Сериал “Украине уже конец” на российском ТВ по количеству серий обогнал “Санта-Барбару”.
P.S. “Фашизм не пройдёт” – кричала вата в 2014. “Фашизм пришёл” – кричит вата сейчас.

КРЫМский бандеровец @CrimeaUA1

Ссылка на твиттер https://twitter.com/CrimeaUA1/status/708360255080677376

Помощь блогу: Perfect Money U10841992 (доллар), E10191179 (евро) https://crimeaua1.wordpress.com/2015/11/04/financehelp/

Коментарі
  1. Приветствую, друзья! Желаю всем хороших выходных!!

    А так орки стреляют из центра Донецка. Видео https://www.youtube.com/watch?v=nXjOGV3X9mQ

    Вподобано 82 people

  2. Слава Україні коментує:

    Добрий вечір славним людям! Дякую Кримському Бандерівцю за невтомну працю на звільнення Криму.

    Останні пару днів то тут то там лунають різні балачки стосовно того, що саме наші політики не хочуть повернення Надії Савченко та ніби навіть бояться цього. Маячня і вкид. Хоча б тому, що Савченко ні є політичною фігурою та її поява у ВР, наприклад, прямо зараз нічого не змінить. То хто ж і чого боїться, що за галас навколо її арешту? Цей вкид вигідний тим самим фігурантам, які її заарештували і вивезли. Всі події навколо цього викрадення української льотчиці гарно вкладаються в стереотип стосовно нашої влади: не здатні ні на що, треба їх змінити і шукати шляхи домовленостей з кацапами. То ж уважно дивимось на тих, хто поширює цей вкид в нашому медіапросторі, вони або дурні, або працюють на ворога.

    Майже те ж саме можна сказати і про нашого посла в Німеччині, який стільки мовчав, а тепер ніби півнем в дупу клюнутий почав звинувачувати німців в їх м’якості до кацапів. Я звісно те не задоволений м’якістю президента США та прем’єром Британії, канцлером Німеччини. Сьогодні явно не вистачає Рейгана та Тетчер, вони б вже в руках шию х**ла тримали… от тільки не зрозуміло, чого це такий вчасний наголос, акцент зробив наш посол?! Зрозуміло, що на тлі антимеркелівської кампанії в Німеччині, занепокоєння розвідки Німеччини, вони можуть і почати виправдовуватися, шукати шляхи закруглення кутів, то навіщо наш посол вбиває цей цвях у наші взаємні відносини? Це прикре неподобство можна розцінити з двох сторін: або це наслідки підвищеного очікування, або це маніпуляція, яка може мати погані наслідки для наших стосунків. Поки ж бундесфер проводить навчання імітуючи захист з моря. В цьому закладі приймають участь кораблі Турції та Фінляндії. Вони мовчки готуються робити свою справу.

    Сьогодні, трохи пізніше, мають оголосити, що головнокомандувачем військ США в Європі буде призначено генерала Кьортіса Скапароті (Curtis “Mike” Scaparrotti) замість генерала Філіпа Брідлава. НАТО продовжує пристосовуватися до подій навколо здурівшої кацапії, та не з проста змінює Брідлава. Зміна головнокомандувачів під час протистояння не простий хід. Будемо дивитися, що принесе ця заміна, і чого навчився Скапароті в Кореї.

    До речі, наша делігація в НАТО на чолі з міністром оборони узгоджує план реформування нашої армії, який розписано буквально по місяцях. Гадаю, через рік-два ми будемо мати геть іншу армію, класну і сильну, що кацапам навіть не буде чого до нас носа пхати.

    Майже так, про те, що вони не заспокояться, казав у недавньому інтерв’ю і господар Білого дому. Але чи то проблеми перекладу чи то комусь потрібно, але з перекладу виглядало ніби нас в чергове(!) зливають, фсьопропало, Обама боягуз, воювати з кацапією не бажає, х**ло всіх переграв. Нічого окрім сміха такі переклади не викликають. Щоб робити певні висновки, варто знати про роль республіканців та демократів в США. Це дві політичні партії, які, як би це простіше сказати, фінансуються та підтримуються експортерами та імпортерами. Демократи, представником яких є Обама, більше зосереджені на реформах в середині США і менше зацікавлені у вкладення грошей за кордон у всілякі авантюри чи розбірки. На противагу ним республіканці навпаки розширюють вплив США за межами США, та розповсюджуючи свої ідеї через поширення бізнесу. Так трапляється в їх історії, що кожні 8-12 років партії змінюють одна одну і надають свого президента. Зараз в США передвиборча штофханина, тому, звісно ж, Обама буде робити все, щоб підтримати наступника від демократів. В цьому випадку будуть слова про те, що варто всі операції і підтримку звернути, всіх повернути додому та зосередитись на внутрішніх питаннях країни. От тільки в США президент це не цар, не самодур, а влада збалансована, тому особлива думка президента може не поділятися конгресом. То ж заспокойтесь і спокійніше реагуйте на всілякі вкиди «друзів» з-за парєбріка. Вони нам будуть вкидати всю весну і літо, бо в них не вистачає можливостей для маневрів. І взагалі вікно можливостей для них з кожною хвилиною все менше і менше.

    Холодний подих в потилицю вони вже відчувають. Бо в минулу ніч х**ло зібрав мінфін з кабміном і ці чорти вирішували як деребанити залишки грошей і хто має першочергове право на деребан. Бо поки одні намагаються прикинути куди ту чи іншу частину грошей направити, інші вже перевели цю частину коштів на нагальні проблеми. Від цього цифри все більше нагадують мильні бульбашки. Все відчутніше і відчутніше чути тріскіт їх економіки. Поки що вони намагаються вмикати дурника і не показувати свого розчарування від подій, але ж ні в вересні, ні в січні санкції зняті не будуть, кредити до кацапів не підуть, і перекредитування економіки не відбудеться. Вони б хоча би на Іран подивилися, який чекав 40 років зняття санкцій, і якби не кацапська дурість, і далі чекав. А у кацапів самий наймогутніший гігант газмяс, той що дає левову долю в наповненні бюджету кацапстану, менше в 12 разів від компанії Стіва Джобса Apple… і як виявляється, по результатам 2015 року він давно вже не такий могутній, настільки давно, що кремлю прийшлось займати три мільярди доларів у китайців на невигідних умовах. Це на тлі того, що затримки по зарплатні в маскфе по деяким державним підприємствам вже сягнули 6 місячного строку.

    Відсутність грошей давить на генерал-губернаторство Біларусь. Лука мудіщєв вусом не веде, все щоки дує, пенсійний вік піднімає та намагається розповідати про комувнізм вже завтра. Насправді від відсутності збуту та кредитних грошей від кремля деякі державні підприємтсва можуть в них зупинитися вже в найближчий місяць-два. Лука мудіщєв на те й лука, що намагатиметься скоротити робочий день, тиждень, вводити якісь талони/купони на підприємствах, але занепад економіки Біларусі буде продовжуватися і далі, повністю копіюючи події в кацапстані.

    Я вже писав, що в штабі НАТО розроблений план звільнення Криму. Цей план зараз узгоджений і приймається до виконання всіма зацікавленими сторонами. Головне завдання плану – звільнити Крим так, як він був захоплений, без боїв, бійні, пострілів і по можливості добровільно. Потроху будуть світитися різні факти великої операції, повністю про яку ми зможемо узнати лише після війни і деокупації Криму.

    Нам же прийдеться пережити ще багато чого, можливо не настільки трагічного, як це було у 2014 році, але від цього не менш важливого для долі країни. Зараз можна лише підкреслити, що Крим став запобіжником руйнування України. Якби війна почалась в Криму, як цього прагнув кремль, ми б програли Україну. Нас союзники умовили і переконали відійти, ми відійшли, дали ворогу втягнутися у бійню на сході і підставитися. То ж не слід примітивно дивитися на події, пам’ятати, що ми в певному боргу перед Кримом, патріотами, які зараз в окупації, а Крим на спеціальному завданні, як Штірліц, в повному тилу і на межі зриву. То ж відмічаємо в календарі, що стали ще на один день ближче до звільнення Криму і закінчення війни, та тримаємо порох сухим. Все буде Україна!

    Вподобано 86 people

    • Слава Україні коментує:

      І ще дещо цікаве про економіку супостату:

      Вподобано 54 people

      • alkalde коментує:

        Слава Украине спасибо вам за вашу аналитику,каждый вечер (это уже как ритуал – чашка чая-кофе не пью) и обзор уважаемого КБ и аналитика от Вас.Спасибо обоим.

        Вподобано 26 people

    • цадик Nachmann коментує:

      Доброго Вечора громаді! та Славку Україні! щось Вас учора кажись не було! чи то я рано спати ліг, чи може з Вами що трапило?
      Будьте мені здорові!!!

      Вподобано 20 people

    • Олег коментує:

      Ви праві. Все буде Україна! (як пише Олена Степова).

      Вподобано 10 people

    • Тот самый коментує:

      Слава Украине. Все как всегда – доходчиво и лаконично. Спасибо за Ваш труд.

      Вподобано 16 people

    • Ruslan Kadylak коментує:

      Кацапи знову мали “труднощі з перекладом” у виступі Обами.

      Обама сказав про путіна:
      – “he is not completely stupid” – “він не повний дурак” (воно дурне, але все ж розуміє коли його жопі щось загрожує)

      Кацапи переклали:
      – “не такой уж он дурак” (знову всіх переграв)

      Професійні брехуни, – брешуть без запинки.

      Вподобано 25 people

    • Слава Україні коментує:

      Сьогодні в Панівежісі (Литва) закінчився 26 годинний марафон, який зорганізували місцеві військові з Mindaugo batalionas. І вдень і вночі бігли марафонці, як військові так і всі, хто забажав, передаючи один одному прапор Литви.

      Як на мене, це гарна програма НАТО по поєднанню армії та народу, здається мені, нам теж варто такі речі переймати, щоб потім на військових одурманені ватники не кидались. Фотозвіт можна подивитися тут:

      https://www.facebook.com/media/set/?set=a.844212452354059.1073742297.171129209662390&type=3

      Вподобано 20 people

    • gallinochka2 коментує:

      Отлично изложено))) Чем дальше-я всё яснее и чётче вижу картину, как севастопольцы весёлой гурьбой выпихивают из бухты в открытое море последнюю расейскую ржавую шлюпку и пинают ногами кизячков и алкообороны. Так верили и хотели многие, так и будет! Всё будет Украина!

      Вподобано 5 people

    • example18535 коментує:

      Добрый день.
      Слава Украине. Жду ваших постов в каждом выпуске. Очень много информации к размышлению и для понятия что происходит и что будет происходить. Спасибо Вам большое.

      Вподобано 3 people

  3. Алексей коментує:

    Всем добрый вечер! Всем удачных выходных!

    Вподобано 23 people

  4. Дядько Сашко коментує:

    Доброго вечора хунто!

    Вподобано 26 people

  5. buratinodad коментує:

    ФПЯТерке 🙂

    Вподобано 20 people

  6. viktoriya64 коментує:

    Всем доброго вечера!

    Вподобано 22 people

  7. Jane Херсон коментує:

    Доброго вечора, шановному КБ і коханим хунтянам.

    Вподобано 27 people

  8. Whisky коментує:

    Добрейший вечерок всей честной бандеровской семейке!

    Вподобано 29 people

    • Whisky коментує:

      К п.19 вспомнилось из высоты прожитых лет. Познакомились когда-то в Феодосии с двумя девушками из Чебоксар (и занесло же). Они увидели название детского садика “Морячок”(или подобное) и чего-то их это рассмешило. Мы с моим товарищем переглянулись и: “А что, у вас не называют детские садики? Зря! Очень классное название для Чебоксар – “Бурлачек”.

      Вподобано 19 people

  9. ФаБен коментує:

    Добро вечора Хунто! Сили,терпіння і миру в душі тобі наш незламний КБ !

    Вподобано 24 people

  10. vova70 коментує:

    Reblogged this on vova70.

    Вподобано 5 people

  11. Ukraine (@annaivashenko) коментує:

    Фух. Нарешті. Похвилювали Ви .

    Вподобано 14 people

  12. andrewbilatserkva коментує:

    Вечір добрий 🙂

    Вподобано 21 people

  13. Днестровский кот коментує:

    Добрый вечер уважаемый КБ,добрый вечер Уважаемая Хунта.Долбодятлам закон не писан.Я всякое видел,но такой фигни не встречал.Не утверждаю,что факт,но тем не менее.Возможно,фейк.В Москве вывесили плакат с перечнем преступлений Надежды Савченко
    http://jourdom.ru/news/82916?_utl_t=fb

    Вподобано 15 people

  14. Reblogged this on Олена укро-білорусобандеровка and commented:
    Доброго вечора, Хунта! З новим випуском вас! КБ, зізнайся, звідки в тебе ця невичерпна енергія? Дякуємо тобі.

    Вподобано 36 people

    • цадик Nachmann коментує:

      І вам Добра!
      а Ви із Тойго, Града Княжого?

      Вподобано 3 people

      • Так, з того самого, де починав правити Юрій Довгорукий, який потім переїхав до Киева і який заснував Москву. До речі, саме в нас у найдавнішому кургані знайдено меч Іллі Муромця.

        Вподобано 12 people

        • irina коментує:

          І не сиділось йому в Чернігові….

          Вподобано 5 people

        • Укроп Сибірський коментує:

          Перепрошую, але Юрій Долгорукий не міг заснувати Москву, бо на той час його вже не було в живих. Він помер 15 травня 1157, навіть коли орда Чингізхана прийшла на володимиро-суздальську землю в 1237-му році, міста з назвою Москва не існувало. Поселення серед боліт було, але то не був стольний град. Знайдіть в того ж Карамзіна якусь згадку про захоплення Москви ордою! Карамзін, Соловйов та Ключевський – це три казкарі, які писали історію під замовлення.
          Я не з ціллю покрасуватися – сам тільки недавно поверхнево взнав як ті три “кити” перекрутили нашу історію. Це насправді жахливо яку туфту нам впихували в голову в радянській школі. Є два прислів’я “Хто не знає свого минулого, не вартий майбутнього”, Рильський. А друге не пам’ятаю автора, не дослівно: “Не має майбутнього той народ, що вчить свою історію за словами сусіда”. Саме так ми і вчили свою історію, тому її не знаємо. Зрозуміло, що з нашим життям важко знайти час прочитати Крип’якевича, Винниченка, Грушевського… Тому раджу для прочитання невелику книгу-огляд Білінського “Країна Моксель, або Московія”. Вона є в НЕТі як текстом, так і аудіо. Я вважаю, що кожному українцю-громадянину для самоствердження необхідно прочитати хоча б цю книжку Білінського, а по можливості і щось більше, себто історію СВОЇХ істориків…
          Шануймося!

          Вподобано 9 people

          • Елена-Днепр коментує:

            А я так зовсім недавно дізналася про Миколу Костомарова. Який був вчений, яка була Людина! І як його гнобили за любов до України… Нічого ми не знали про свою історію.

            Вподобано 3 people

          • богдан коментує:

            прочитайте книги в.білінського.там вся історія країни моксель

            Подобається

  15. Crimean коментує:

    Добрый вечер.

    “В Госслужбе по делам Крыма и Севастополя предлагают создать на пунктах пропуска в Херсонской области систему, при которой крымские автовладельцы смогут сдать российские номерные знаки на хранение «соответствующим должностным лицам», а вместо них установить номера украинского образца, после чего свободно передвигаться по территории материковой Украины. Для этих целей также предлагается создать специальный HUB. «На контрольных пунктах въезда-выезда будет осуществляться проверка VIN-кода транспортных средств. Таким образом, обеспечивается проезд из территории АРК и Севастополя на другую территорию Украины только тех транспортных средств, которые приобретены в собственность и зарегистрированы в соответствии с украинским законодательством», – предлагают в ведомстве”. http://news.allcrimea.net/news/2016/3/10/v-kabmine-ukrainy-nashli-reshenie-po-avtomobilnomu-voprosu-kryma-55031/

    Вподобано 24 people

    • Max Sokoloff коментує:

      Добрый вечер КБ! Добрый вечер хунта))) Улыбнул пост про “хабы для хранения номеров”…Лихо гоблин решил бабулес зарабатывать! хотя ОН других методов и не знает!!! Чисто данью обложить за хранение и снятие-установку…баксов так по 100 с авто…От это он могЁт!!!

      Вподобано 15 people

    • Тот самый коментує:

      Очень бы хотелось чтобы все задуманное получилось и работало как часы! Выехал из оккупированой зоны ,”переобулся” и поехал себе. Это был бы громкий ляпас по морде оккупанта и сильный ход в поддержку проукраински настроенных жителей Крыма и колебающихся. Тут уж никто не скажет что Украина бросила своих граждан “на призволяще”. Только вот с реализацией данной придумки как всегда могут устроить возню и все превратится в гемор.

      Вподобано 8 people

  16. elmiraham коментує:

    Доброго, а главное, спокойного всем вечера!!!

    Вподобано 16 people

  17. Алексей (Беларусь) коментує:

    КБ, спасибо за труд!
    Диву даюсь, сколько в Беларуси ватников среди населения!!! (А сколько агентов в силовых структурах и представить боюсь!)
    Сегодня беседовал с очередным таким товарищем – рассказал про Крым, пользуясь информацией уважаемого КБ (приврал, правда, сказал, что у меня один давний знакомый там живёт, переписываемся). Сначала не поверил, затем заявил, что всёвраньё-говорят-потелевизору-что-баблавбухали-немерянно, а потом стал ныть, как в Беларуси хреново живётся… Да, у нас голый король со всеми вытекающими вилами при случае…
    Но понять не могу, КАК далеко неглупые люди могут быть настолько недалёкими. И ужас берёт от того, что Беларусь срашка сможет взять, словно тёплый пирожок… Это готовилось с 2000х…

    Вподобано 32 people

    • Тот самый коментує:

      Алексей (Беларусь):
      Почему приврали? Все мы считаем КБ нашим давним знакомым живущим в Крыму.
      По поводу Вашей реплики про “горячий пирожок” – конечно пуйло оно е”нутое,но полагаю что ему Донбасса с Крымом и Сирии хватает. Не потянет он еще и сяброу. Разве что бацька сам торжественно сдаст Беларусь кремлевскому недомерку.

      Вподобано 20 people

      • yuigor коментує:

        Тот самый:
        11.03.2016 в 21:43
        Ніхто не міг повірити що х@йло порушить міжнародні домовленості і захопить Крим!!! Це нормальну людину можна передбачити. У нього дах поїхав, і він став не передбачуваний.

        Подобається

    • hohlochuvash коментує:

      Алексей (Беларусь):
      11.03.2016 в 20:44

      Алексей, а я диву даюсь, сколько ватников в Запорожье.
      более того, я иногда просто бешено, до потери пульса, диву даюсь, сколько ватников среди населения Украины.
      И все эти неглупые люди живут в реальности :
      – а если мы захотим присоединиться к росососииисисиси, нас что, тоже придут убивать каратели?

      – или вот еще вишенка на торт: ” мирные люди Донецка и Луганска были несогласны с результатами переворота, в результате которого за проклятые американские деньги был свергнут легитимный президент, избранный бальшинством – батяня чивокуня и воцарилась гейропейская хунта и мы обратились за помощью к великой прекрасной могучей великодержавной высокодуховной стабильной богатой нефтегазоалмазозолотоураножелезодеревохлебомясодобывающей родимой славянской колыбели – рсосососиисисии, а каратели нас за это убивают”.

      и в конце – жалобное блеянье: “бедная расасеюшка, злой абамка санкции ввел, а сам, собака, мировой жандарм, не дает расасеюшке развиваться на весь мир. Гад”

      Вподобано 23 people

      • julydon коментує:

        Мелітополь та район: “Скоріше б Путін забирав нас, аби вже заспокоїлося все тут, щоби ремонт у хаті зробити, бо переживаю через можливий початок бойових дій… ” Зомбі-ТВ у дії… нормальні слова тут закінчуються…

        Вподобано 16 people

      • irina коментує:

        hohlochuvash,— а если мы захотим присоединиться к росососииисисиси, нас что, тоже придут убивать каратели?
        Таке, Слава Господу, ще не чула. Боюся навіть уявити, якщо б мені таке сказали на мої тендітні нерви 😀

        Вподобано 6 people

        • stasya22015 коментує:

          А я чула навіть в Хмельницькій області. Одна баба казала: “Ми адиннарот. Я вже навіть матрац в погріб затягла, шоб бонбежку пережити. Чекаю щоб прийшла росія.”

          Вподобано 7 people

          • irina коментує:

            stasya22015, “Я вже навіть матрац в погріб затягла, шоб бонбежку пережити. Чекаю щоб прийшла росія.” – Чекає раісю, щоб побомбила???? o_O Та хай на Донбас прокатиться зі своїм матрацем….

            Вподобано 11 people

      • Запорізька Козачка коментує:

        В Запорожье очень много этнических русских. Семьи почти все смешанные (украинец+русская и наоборот). У меня и у моих знакомых именно такие семьи. Ватники из них, в основном, люди экономически необразованные (как мне видится). НО ПАРАДОКС ! Есть знакомые русские очень поддерживающие и любящие Украину, и есть украинцы, которым бы хотелось жить с россией и получать “заоблачные” российские зарплаты и пенсии ( судят по Москве и Питеру)

        Вподобано 14 people

        • klaudiakherson коментує:

          Я русская, муж украинец, дочка украинка, и мы вместе Украинцы, родители в Херсоне, русские, долгое время жили во Владивостоке, я там родилась, и они тоже Украинцы. С друзьями и родственниками из россии не общаемся, так как путин их все…

          Вподобано 5 people

    • Елена-Днепр коментує:

      Алексей, представляю, как бы Вы удивлялись, узнав, сколько ватников у нас – в стране без лукашенковского правления… Меня моя Днепропетровщина до сих пор продолжает удивлять 😦
      Одна надежда на молодежь и детей.

      Вподобано 14 people

    • Юрий коментує:

      Алексей, Беларусь не уникальна в этом отношении. Посмотрите это видео с пенсионером НКВД, оно ведь из Украины.

      Вподобано 3 people

  18. natalizhitomir коментує:

    Добрый вечер славной хунте!!! Доброго вечера, наш бессменный КБ!!!

    Вподобано 19 people

  19. monikshell коментує:

    Добрий вечір! п.2 не можу сказати, що рада подіям у Севастополі, гидко. Люди такі скуйовжені, а пані з посмішкою на камеру, так театрально гаркає: “міліція-грабят”. Тільки поліцейський, як марсіанін, а що тут таке робиться? Бридко, гидко і ніякого морального задоволення у мене ці події не викликали. Може я неповноцінна бандерівка )))))

    Вподобано 14 people

    • Саша коментує:

      Це не для задоволення. Це щось на кшталт відкритого уроку для місцевого мешканця та посібник для роботи з континентальною українською ватою. Щоб розуміли сутність ‘русскага міра’. Дуже практична і показова річ, як на мене.

      Вподобано 12 people

    • irina коментує:

      monikshell, “…. не можу сказати, що рада подіям у Севастополі… Може я неповноцінна бандерівка …” – Треба працювати 😉 Мені, наприклад, дуже сподобалося 😀 На жаль, вправи “вставаніє на колєні” не була проведена і листа до путєна не було вирішено написати. 🙂

      Вподобано 6 people

      • monikshell коментує:

        Мої вітанняя Ірино! Я радію змінам у Криму, як справжня бандерівка, але сумно що вправи вставання та падання на коліна для них мають чисто физичний характер, ніякого “смыслового” навантаження ця дія не несе. Впали, встали, впали, встали – це нормально для цого бидла. Думати, вірішувати, мінювати це не для них. Це біомаса і це гидко! Вона ворушиться, смердить, надуває бульки, лопає їх, але не гідна щось змінити…Б-рррр!

        Вподобано 3 people

        • irina коментує:

          Як можна чекати від них осмислених рухів, якщо там повно бавовни? 😉 Приємно дивитись, коли їх “вчать”, немов сліпих цуценят в своє лайно носом товчуть 😀 Неприємно, гидко було с самого початку, коли вони волали “Расея! Путен, введі!” Ось він і вводить. 🙂 Шкода своїх, що опинились в тій халепі (м”яко кажучи) та посеред навіжених, а тих – ні.

          Вподобано 2 people

  20. hohlochuvash коментує:

    Доброго вечора, шановний КБ.

    Вподобано 13 people

  21. Yuf (Хунта) коментує:

    Знаете… Пустишь гостя домой, потом неделю туалет отмываешь… Я 12 лет (с 1998) каждый год ездил туристом на Кара Даг… Не знаю, захочу ли я этим летом снова туристом пройти Крым ))

    Вподобано 6 people

    • hohlochuvash коментує:

      Yuf (Хунта):
      11.03.2016 в 21:02

      Вибачте за втручання,
      для вирішення питання – їхати в Крим чи не їхати , треба лише пам”ятати, що порядні люди краденим не користуються.
      Проте, маємо надію, що вже цього літа х ло здохне і ми всі приїдемо до нашого Криму.
      У мене під Ялтою є друзі, так от, коли вже Крим знову стане вільним, приїду не відпочивати, а наводити ладу, допомагати відновлювати те, що зруйноване росососіянцями. Почну у своїх друзів.

      Вподобано 22 people

      • Yuf (Хунта) коментує:

        Честно – не давите на мне на мозоль… У меня в Коктеебле – 4 сотки под “Верблюдом”… Пока никак их на себя переписАть не могу. Я – гражданин Украины…. Ну оставьте все лозунги…. Я – Гражданин Украины. Моя недвижимость – моя екдвижимсть. Не знаю, как свои 4 сотки от Раиси отсудить

        Вподобано 2 people

      • Yuf (Хунта) коментує:

        Дякую. Й сподіваюсь, що Вам допомгають саме Достойні Люди… Саме так – з Великої Літери ))
        Щастя Вам )))

        Вподобано 2 people

    • Саша коментує:

      Да уж… Не хочется Крым сравнивать с унитазом, хотя его и превратили в оный, но таки да, отмывать от путинодерьма его придётся. И судя по всему, не один год…

      Вподобано 15 people

      • hohlochuvash коментує:

        Нічого, відмиємо. Буде краще, ніж було.

        Всі ми знаємо, що Крим – це Україна. В багатьох з нас є в Криму родичі, знайомі, друзі, товарищі туристи та ін.
        Після звільнення – всі збираємось, їдемо до них, поробимо, що треба, а наступного сезону будемо відпочивати. Це мій особистий план на майбутнє. Якщо зустрінемось всім товариством під головуванням шановного КБ – це буде приємна несподівана родзинка, яка надасть Криму особливого смаку.

        Вподобано 14 people

        • irina коментує:

          hohlochuvash, “…Якщо зустрінемось всім товариством під головуванням шановного КБ — це буде приємна несподівана родзинка…” – Пане, ви відстали 😛 Ми вже домовились зустрітися зі всіма бандерівцями блогу під головуванням КБ, навіть хто що привезе на зустріч 🙂 Щодо місця ще точно не домовились, але то таке….

          Вподобано 9 people

        • Alex Smol коментує:

          нажаль, там є такі товарищі, котрі нам тепер зовсім не товарищі, і допомагати їм нема ніякого бажання, проте, є велике бажання допомогти їм кончуками переїхарти за порєбрік …

          Вподобано 4 people

      • ФаБен коментує:

        Так,роботи в Криму буде не початий край…Тільки сьогодні про це думала ,подивилась відио про кримський водоканал,строхи Господні,як же швидко він без води рушиться!!! Через рік не спасти і ремонтувати буде нічого.Тоді або по метру відновлюй,або новий будуй! Так, рашу треда,як найшвидше звідти гнати!!!Те падло тільки ламать може,освабадітелі бля!!!

        Вподобано 14 people

  22. Patriotka коментує:

    Доброго вечера, хунтяни)
    КБ дякую за чергову порцію новин! Читаю ваші дописи, дивлюсь фото – душа болить, ой як болить… Це ж наш Крим, наша Україна! Якость посилання за посиланням, натрапила на відео в ютубі, там людей запитують, як їм за ці 2 роки стало в Криму жити. 99% вата ватна(((( Невже таки всім все добре? Невже всі, хто тут пише це тільки 1% нормальних, свідомих людей? Схиляю перед вами голову… Жити в такому і зберігати ясність думок, вірити у краще, не втрачати надію! Знайте, що ми з вами, ми за вас, ми за Крим, світлий, чистий, ясний, щасливий!

    Вподобано 27 people

    • elmiraham коментує:

      Многие боятся говорить на камеру, что все плохо! А кто решается, так их вырезают из кадра, чтоб картинку благополучного рузкого Крыма не портили((( Как-то так…

      Вподобано 15 people

  23. Ruslan Kadylak коментує:

    Добрий вечір добрим людям.

    Тут коротка стаття про кримських солдатів що в 2014-му зрадили Україну:
    http://argumentua.com/novosti/sudba-ukrainskikh-voennykh-izmenivshikh-prisyage-v-krymu-nezavidna

    Вподобано 13 people

  24. dokshit коментує:

    Хунте здравствовать, долго и плодотворно!

    Вчерась встретил старую знакомую, она лет 7 назад уехала в Севас. Начинала торговым представителем. Потом мерчендайзер, супервайзер и такое прочее.
    Так вот, оказывается, вернулась она сюда полтора года назад, потому как “нефиг там ловить”, хотя сам Севас она очень любит. Говорит, у неё тут сейчас зарплата больше, чем у коллег, которые там остались.

    Опять же, недавно общался со старым товарищем, который сейчас в области занимается сельским хоз-вом и земельными вопросами. Идейный. Рассказывал он мне, про одного фермера, крупного. Недалече от меня- километров 40-50. Человек не мог найти себе 20 водителей на новые комбайны и трактора!!! Это при том, что зарплата в межсезонье – 10 – 12 тысяч гривен, а во время уборки – от 20 до (ТАДАМ!!!) 45!!! Но и работать в уборку приходится по 10-12 часов, но всё же.
    Еле он нашел людей – то начинают носом крутить, что нужно на курсы на 2 недели поехать (“да ну, это от семьи надо уезжать”), то нельзя бухать на работе, и приходить с перегаром (“Как так???”).
    В итоге, у него сейчас бригада набранная из шести сёл!!!!
    Непонять мне этого… Как же классно орать, про “зраду” и про правителей которые “ничего не делают”, и продолжать бухать на работе, тянуть с работы, что плохо лежит, давать взятки…. Иногда зло берёт, радует, что молодежь подрастающая более прогрессивная. Не вся, к сожалению, но она есть…

    Вподобано 41 people

    • Тот самый коментує:

      Я как-то был по делам у одного фермера около Доброполья. Стоим с ним беседуем, а я все на площадку для техники смотрю – все новехонькое и только Джон Дир. Осень была поздняя,в поле уже работ почти не было. Так вот, к 8 утра начинают сьезжаться работяги – самая зачуханая машина была лада “калина” а так все на Шкодах да на Тойотах. Все машины куплены с салона. Б\У ни одной. Спрашиваю, а что за люди? Он говорит – трактористы,водители. Я офигел,спрашиваю а сколько-ж ты им платишь? А он отвечает – а что не видно по машинам? Они конечно все хотят на джипах ездить но я не разрешаю,джип только у меня должен быть. Я ему говорю – мож мне все бросить и к тебе на работу устроиться. А он в ответ – не захочешь, я принимаю только местных и только через кодирование от алкоголя. И каждый год “дубль” за мой счет, я у доктора Омельченко корпоративный клиент. Капец я ржал!

      Вподобано 43 people

      • esiteq коментує:

        Полгода назад я искал человека – контент-менеджера, со знанием английского языка, на зарплату 3000 грн. Вы думаете, кто-то согласился? Люди без опыта работы минимум 5000 хотели. В результате, взял девочку на 7500 – с опытом работы, но она еще и неплохие статьи на английском пишет. А многие говорят, что у нас всё плохо и зарплаты низкие.

        Вподобано 12 people

    • stasya22015 коментує:

      К сожалени так оно и есть.

      Подобається

  25. maxdneprlvov коментує:

    Всем доброго вечера! Решил поделиться своими фотками…все выкладывать соазу не буду…выложу самую КРУТЯКОВУЮ..сделана мной в Ялте в 2014…в городе в котором я прожил 10 лет..и который ДАЛ нам 6 лет назад наконец-то ребёнка!!

    Вподобано 15 people

  26. nike коментує:

    Вітання всім шанувальникам КБ!

    Вподобано 16 people

  27. ТОМА +Ярослав коментує:

    Всем бандеровцам по паспорту и по духу – замечательного вечера! А вате хочется посоветовать: не хотите видеть фашистов – не смотритесь в зеркало.

    П.8. “Крымчане начинают о чём-то догадываться: в Симферополе нереально сделать компьютерную томографию головного мозга, все аппараты сломаны. В оставшийся рабочий запись на месяцы вперёд. Вата считает, что пора констатировать реальность, т.к. эйфория от оккупендума уже прошла”.

    Ну, новая “власть” посчитала, что пробежка на липовый рехферендум 98% радостных недорассеян как бэ доказывает, что мозга там в тупых головах нет и не было. Значит, томография не нужна по определению. А оставшимся нормальным 2% и одного томографа хватит. Так что вопрос “голосовал за разею?” должен быть определяющим в очереди.

    Дебилоидную вату не жаль. Но вот нашим-то, оставшимся, адекватным – за что все это? Идиотский рузьке мир, идиотские правила! Парень пришел записать ребенка на прием. “Полис давайте. Нет? Без полиса не запишу”. “Но ведь в базе мы есть, посмотрите!”. “Низзя, токо по полису или телефону”. “Значит, если я вам сейчас прямо здесь с мобильного позвоню, вы меня запишете?”. “Значит, запишу. Не смотрите на меня так! Это правила дебильные, а не… И вообще! Правила нужно выполнять!”. Расея, страна непуганых дебилов, которые пишут такие же непуганые правила.

    Вподобано 42 people

    • alexgizmo коментує:

      Приветствую душевно всю родную несгибаемую “кровожадную хунту” и её вожака КБ! Добрый вечер хорошим людям!))) Пока прочитал все дайджесты за 4 дня, и ТОМА=Ярослав появился!))))
      Ярик, добрая ты душа, ну нельзя же так надолго и без предупреждения пропадать!!)) Меня просил так не делать, а сам не выполняешь!)))
      КБ, спасибо за интересные выпуски. Благодаря комментариям в них всё больше вырисовывается картина того, что к рашке подкрадывается зверёк с ценным мехом, и не скажу. что медленно. Из анализа ситуации от нашего гуру Слава Украине узнаём о многих позитивных тенденциях. За что и ему огромное спасибо! Как говорится, имеющий глаза – да увидит, имеющий уши – услышит, имеющий ум – поймёт!))) У хлопцев на востоке всё под контролем. Враг начинает сильно нервничать, но это можно отнести к агонии, что небезопасно. В таком состоянии враг становится крайне опасным. Поэтому прошу всех не терять бдительности, не подставляться, но и не паниковать! Желаю всем мира и добра и хороших весенних выходных!
      Ну, а я завтра потружусь за кого-то из вас вместе с кем-то из вас!))))

      Вподобано 28 people

      • ТОМА +Ярослав коментує:

        Дружище, я видел, читал, но отвечать не мог!!! Шесть кило нервных клеток отбросило копыта. Какая-то хрень – раз по десять пробую каждый ответ отослать, иногда вообще ни одного не получается. И незримо присутствую всегда, не родилась еще такая фигня, которая помешает прочитать очередной дайджест! Работы тьма, сплю через день, но вас всех очень пристально пересчитываю и дергаюсь, когда кого-то долго нет. Удачи, дружище, тебе отдельно и всем вам вместе.

        Вподобано 29 people

      • madaziop коментує:

        Очень рекомендую
        http://defence-line.org
        За последние полгода стал моим любимым чтивом

        Вподобано 4 people

  28. leo_Y коментує:

    Reblogged this on leo_UA and commented:

    Приветствую родную Хунту!
    Спасибо, КБ, за настойчивый, непрерывный и очень талантливый труд!
    Мужества и выдержки – “нашим” крымчанам!
    Спокойных ночей и дней – ребятам на передовой и их “скорой помощи” – нашим волонтерам!
    Мы – мысленно – с вами!

    Вподобано 25 people

  29. fromcherkasy коментує:

    Доброго здоров`я шановному панству.

    Вподобано 15 people

  30. Alex Smol коментує:

    Вподобано 24 people

  31. ksusha17 коментує:

    Добрый вечер. Сейчас на “Шустере” выступает мама Нади Савченко и родственники других полит.заключённых.О крымчанах говорят.Парень рассказывает о своём пребывании в рос.тюрьме жуткие вещи.Люди в студии плачут…

    Вподобано 19 people

  32. donspirit коментує:

    Вечер добрый хунта !
    Российский юрист требует суда над Стрелковым за расстрелы на Донбассе :

    http://uapress.info/ru/news/show/122877

    Жаль нормального человека , сломает и перемелет его рашасистема , но с другой стороны , ведь надо когда то начинать борьбу !

    Вподобано 21 people

  33. barmalini коментує:

    Вітання хунті! А дивіться, що я для вас маю: це запрошення на референдум в Нідерландах, на рахунок асоціації України з ЄС. Сьогодні вся країна такі отримала.
    Там ще в комплекті прислали листа, де описано в загальних рисах переваги та недоліки такої асоціації для ЄС і для Нідерландів, і хочу вам сказати, що лист написаний дуже доброзичливо. Людина що не знала нічого про Україну, прочитавши його, з дуже великою імовірністю проголосує “За”, з чим я нас всіх і вітаю.
    Листа спробую на вихідних для вас перекласти, якщо то комусь цікаво.
    http://i.imgur.com/XRjUDlw.jpg?1

    Вподобано 35 people

    • Ukraine коментує:

      Будь ласка перекладіть. Як сформульовані питання? Дякую.

      Вподобано 8 people

    • Бандеровка в душе коментує:

      Ув.barmalini, а что, приглашения на референдум именные?

      Вподобано 3 people

      • barmalini коментує:

        Так, з цим дуже строго. В нас не можна прийти з відкріпним посвідченням на десять дільниць і на кожній проголосувати за Януковича. Не люблять в нас Януковича та й взагалі всякі махінації не люблять.

        Вподобано 19 people

    • Тот самый коментує:

      Было бы интересно знать что пишут в “пояснительной записке”.

      Вподобано 6 people

    • barmalini, я в твіттері розмістив, якщо Ви не проти https://twitter.com/CrimeaUA1/status/708383810396758017

      Вподобано 7 people

      • barmalini коментує:

        Не проти, спробую на завтра текст листа перекласти, там є цікаві моменти.

        Вподобано 9 people

        • barmalini коментує:

          Ну ось, зробив. Перепрошую за затримку, дякую всім хто дочекався.
          Якщо хочете розповсюдити в своїх твітерах- фейсбуках-, прошу дуже, розповсюджуйте, але мого авторства не вказуйте, я лише переклав текст.

          http://imgur.com/thXuhCE

          Угода про асоціацію 2016

          6 квітня ви можете проголосувати з питання угоди між Європейським Союзом (ЄС) та Україною про далекосяжне політичне та економічне співробітництво. Метою угоди є поглиблення торговельних відносин, а також зміцнення демократії та безпеки України та Європи.
          Голландський парламент схвалив угоду про асоціацію. Тепер слово за вами: “Ви за, чи проти ратифікації Угоди про асоціацію між Європейським Союзом і Україною?” Цей референдум є так званим “консультативним референдумом”, де ви можете висловити свою згоду чи незгоду з угодою.

          Угода між ЄС (і його державами-учасницями) і Україною була укладена в червні 2014 року. З 28 країн ЄС на даний час 25 завершили повну процедуру ратифікації Угоди.
          Прихильники асоціації найперше вказують на торговельні вигоди. Наприклад, з поміж багатьох інших, мають бути скасовані експортні- та імпортні тарифи. За їх словами, Угода також сприятиме посиленню законності та демократії в Україні. Противники вважають Україну нестабільною країною, що мусить приділяти більше уваги боротьбі з економічними та політичними проблемами.

          1. Проведення референдуму було ініційовано на прохання комітету активістів GeenPeil.
          2. “Угода про асоціацію” це документ, що засвідчує бажання двох чи більшої кількості країн співпрацювати політично та економічно.
          3. Угода про асоціацію з Україною набере чинності, коли всі задіяні сторони висловляться за її підтримку. Сторонами Угоди є з одного боку Україна, з іншого боку Європейський Союз, всі держави-члени ЄС і Європейська Спільнота з Атомної енергії (EAEC).
          4. Щоб дізнатися більше про переваги та недоліки запропонованої угоди, та проголосувати свідомо, беріть участь в політичних дебатах.

          Вподобано 10 people

          • barmalini, дякую!!!

            Вподобано 2 people

          • barmalini коментує:

            КРЫМский бандеровец:
            Зверніть увагу на кольорове оформлення, жовтий і синій кольори не характерні для голландської політичної медіасфери. А знаючи що тут нічого просто так не робиться, в прихильності політикуму до України можна не сумніватися.

            Вподобано 6 people

          • Pinot Gris коментує:

            barmalini, полностью с вами согласна, письмо написано очень доброжелательно, большая вероятность, что проголосуют “за”, перевод хороший 😉

            Вподобано 4 people

          • barmalini коментує:

            Дякую за комлеман, а ви теж десь в наших краях живете?

            Подобається

          • Украина forever коментує:

            Всем добрый вечер!

            Спасибо, кинул себе в ФБ )

            Вподобано 1 особа

          • Pinot Gris коментує:

            to barmalini я живу в Бельгии, Восточная Фландрия, Гент, частенько бываю у вас Zeeland Sluis, от меня совсем близко километров 50, вот в пятницу ездили прогуляться.

            Подобається

          • barmalini коментує:

            Ну от, а я в Брюгге постійно їжджу, в мене там вчитель йоги знайомий, один з найкращих в Європі, а де Брюгге там і море, а море я дуже люблю 🙂

            Подобається

          • Pinot Gris коментує:

            о Брюге, сказочный город, мой самый любимый:)

            Подобається

  34. magrit69 коментує:

    Reblogged this on magrit69.

    Вподобано 2 people

  35. katerinared77 коментує:

    Reblogged this on katerinared77 and commented:
    Доброго предоброго вечера!

    Вподобано 12 people

  36. donspirit коментує:

    Крым вернут за три дня, если сделать четыре вещи – Ислямов :

    http://uapress.info/ru/news/show/122847
    Эх , его слова б да Богу в уши !

    Вподобано 10 people

  37. ТОМА +Ярослав коментує:

    П.21. “Вчера перекрывали дорогу к ворошиловскому “Сільпо”. Типа асфальт снова укладывали. Сегодня имела честь узреть. Адище!”

    Что значит “адище”? А вдруг так задумано было Обществом дизайнеров расии? Может, мы не видим всего величия замысла?

    “Сергей Сандркин из Ульяновска отпраздновал третий День рождения ямы на дороге у своего дома”. Он собрал своих друзей, купил воздушные шарики и торт, надел праздничные колпачки и поздравил дорогую яму с днем рождения. Во как! “Если яму нельзя победить, значит, ее нужно научиться любить”. А еще ее стабильно ремонтируют, сыпя в воду асфальт, который уплывает вместе со следующим дождем. И все на своих местах – ремонтники с лопатами, яма третий год на дороге, водители в СТО и местные с тортом рядом. Все тихо, мирно, чин-чином.

    Вподобано 19 people

  38. без Светы плохо коментує:

    Всем, всем добрый вечер. Чем дебильнее будут себя вести рашковласти – тем быстрее начнут прозревать самые упоротые ватня’ки. А такие наши партизаны как КБушечка( ничего, что я так фривольно?) и остальные хунтяне, им ещё и объяснят, что к чему!!! Держитесь наши дорогие, любимые крымчане, только сейчас начинаю понимать, как много настоящих людей осталось в оккупации, недавнее видео-женщины на 8 марта, вчерашнее видео митинга, это ж сколько людей! И все они за Украину! Еще немного потерпеть и ВСЕ БУДЕТ УКРАИНА!!!!!!!!!

    Вподобано 24 people

    • Тот самый коментує:

      Сто раз говорил и еще раз повторюсь – упоротые не начнут прозревать никогда. Они УПОРОТЫЕ. Нужен мягкий но понятный и бескомпромиссный механизм – после деокупации с вещами на выход.

      Вподобано 17 people

      • maxdneprlvov коментує:

        Точно!!!!…Чемодан…Переправа…московия!!!!!!!

        Вподобано 9 people

      • alexgizmo коментує:

        в деяких колах вже оброворюють та пропонують можливі варианти відновлення анексованих територій руками тих, хто кликав кацапів на “допомогу” так би мовити – трудотерапія. А вже після цього доречно було б скористатися шляхом, який запропонував maxdneprlvov)))

        Вподобано 8 people

      • elmiraham коментує:

        Кроме того, что они УПОРОТЫЕ, они в силу этого, еще и сильно агрессивные, поэтому нужен не МЯГКИЙ, а очень ЖЕСТКИЙ и бескомпромиссный механизм – ВОН из Крыма!!!

        Подобається

  39. maxdneprlvov коментує:

    Ось вирішив ще всіх форумчан розважити)))!!! Це не фотошоп!!

    Вподобано 27 people

  40. altajec коментує:

    Reblogged this on artpodgotovka.

    Вподобано 2 people

  41. omanatascha коментує:

    Доброго вечора, любі друзі!

    Вподобано 27 people

  42. ТОМА +Ярослав коментує:

    П.2. “Вчера в Севастополе демонтаж ларьков на Приморском бульваре вызвал конфликт предпринимателей с “правоохранительными” органами”.

    Эти самые “правохоронительные органы” натасканы на цели “бандеровец”, “правосек”, “фашист”, “игиловец”. Но иногда жизнь подбрасывает такую загадку, что программа зависает и “орган” полностью растерян – или ОМОН звать, или письмо путену писать…

    Вподобано 24 people

  43. maxdneprlvov коментує:

    А як ВАМ, люба Хунта)))…ось такі цукерочки??))) Як на мене…то повбивав би!!!)))

    Вподобано 6 people

  44. julanatic коментує:

    Добрый вечер.
    Информация для студентов-переселенцев из Крыма и Донбасса
    https://biggggidea.com/opportunities/stipendialnij-konkurs-dlya-vpo-na-uchast-u-evropejskomu-forumi-alpbah—2016/

    Вподобано 9 people

  45. Саша коментує:

    Не может не радовать забота аксенова о туристической отрасли Китая. Вспоминаются слова режиссёра самодеятельного театра из фильма ‘Берегись автомобиля’ (Евстигнеев).

    А не пора ли нам, братцы, замахнуться на Вильяма, нашего с вами, так сказать, Шекспира 😀

    Какая широта взгляда, диву даешься, честное слово. А китайцы вкурсе, какое им счастье подвалило? А Венесуэла, а Зимбабве с КНДР – непочатый край работы!!! Я так понимаю, что российскому туристу скоро в Крыму места не останется. Байкал да Ключевская сопка ему достанутся. Ы-ы-ых!!! Умом кацапа не понять…

    Вподобано 12 people

  46. hohlochuvash коментує:

    Надобраніч всім панам та панянкам країни КБ.

    Вподобано 11 people

  47. Днепряночка коментує:

    Доброго вечора, сім’я КБ! Затишно тут у Вас серед однодумців 🙂 Не знаю, бачили Ви це чи ні. Тут ось говорять про якийсь транспортний збір. Ніби обов’язковий для туристів (не зрозуміла, чи то для росіян, а може і для всіх). Може це фейк? Щось зовсім погано на расєє, якщо таким чином збирають на ремонт доріг. А як же супермагістраль Таврида, а як же міст?
    http://www.sobytiya.info/news/16/60924

    Вподобано 15 people

  48. Ирусик коментує:

    Доброго вечора (ночі) КБ та шановна хунта!!!

    Вподобано 11 people

Залишити коментар