Новости Крымнаша. Выпуск #937 за 11.06.2017 «Прощай, немытая россия, страна рабов, страна господ!»

Posted: 11.06.2017 in Дайджесты новостей Крымнаша

1.      Когда самые ватные слои населения – таксисты – начинают роптать, значит дело пахнет керосином. Послушайте скулеж понаехавшей ватницы, которой очень не нравятся антироссийские настроения в Крыму https://www.youtube.com/watch?v=8wSPQnv2Bgc (видео).

2.      Путь прозрения предательницы: “За несколько лет стало понятно, что материку (россии) плевать на Крым. Это теперь место, где баблоимущие строят себе дачи и имеют навар от торговли землей и крымской недвижимостью. Нужен был Севастополь с флотом, военные заводы, стратегические места для военных баз. А на нас, наши города и гибнущий Крым с убиваемой природой всем плевать. У меня иллюзий больше нет” https://twitter.com/KrimRt/status/873881526727004160 (скрин).

3.      Фермер говорит, что с водой в Северном Крыму полная жопа. Воду из скважин качают, но ее мало. Не хватает. Засоленность воды увеличивается.

4.      Оккупанты обвинили симферопольцев в цинизме и паникерстве во время ливня, который вчера затопил часть улиц http://primechaniya.ru/home/news/iyun_2017/vlasti_simferopolya_obvinili_gorozhan_v_cinizme_i_panikerstve_vo_vremya_livnya/ (фото).

5.      Оккупанты ограничили посещение пляжей в Балаклаве. До местной ваты дошло, куда они попали: “Скоро в море заходить будем по свистку!! Что за комендантский час?!” https://twitter.com/fuckinginkerman/status/873890356009611264 (скрин).

6.      Вата поскулила путину на камеру и Гоблин отложил кирпичей: “Ранее опубликованная в некоторых СМИ информация о том, что якобы вход на территорию Ливадийского и Воронцовского парков будет платный, является ничем иным, как дезинформацией. Территории парков огораживались исключительно для того, чтобы не допустить реализации мошеннических схем, ранее разработанных при Украине”. Мошеннические схемы – это бесплатные гуляния по паркам, чтоб вы понимали https://twitter.com/KrimRt/status/873871219694718976 (скрин).

7.      Севастополь. Оккупанты вчера устроили десятиминутный салют на Гагаринской администрации. Быдло обворовывают, лишают земли, но зрелища – это для стада святое!

8.      В Севастополе День города, который праздновать почти некому. Ждем Украину, праздники будут только с ней!

9.      Ватный пенсионер, ещё год назад вовсю прославлявший россию и лично путина, заявил, что уедет к дочке в Европу. Что-то сломалось.

10. Увидел у контрагента колорадку в машине. Наверное, пора с ним прощаться. Следом за колорадкой неизбежно последует кидалово на деньги со словами “нас там не было”, “я не говорил”.

11. Ехал в автобусе, битком набитым акающими с лицами имбецилов. Чудом выдержал, чтобы не разбить одно из таких лиц.

12. Как сказал один понаехавший, “Крым превращают в концлагерь, а по телевизору всё витрина да витрина”.

13. Умиляют ватники, вещающие тебе о чудесной россии, а после боящиеся даже самые безобидные вопросы обсуждать по телефону. Ибо прослушка.

14. Ялта. Ватники продолжают жаловаться на невозможность попасть на российские ресурсы, которые заблокированы по законам Украины https://twitter.com/KrimRt/status/873879862121037824 (фото-скрин).

15. Какая дичь по “кацап-ТВ”: “Хохлы попали с безвизом, по вебкам на границах с ЕС никого нет. Стало хуже, чем было”. А про полупустое корыто в Крым молчат https://ru.krymr.com/a/28540507.html . Но ведь ещё недавно орали, что все уедут из Украины, а теперь орут, что никто не едет. Тем временем за первые 11 часов действия безвиза в страны ЕС въехали 20650 украинцев, из которых 5290 человек воспользовались новыми биометрическими паспортами. Отказ получили всего 4 человека, трем из которых въезд в ЕС был запрещен ранее, а один приехал на границу со старым паспортом без визы http://www.eurointegration.com.ua/news/2017/06/11/7067002/ . Отмечу, что украинцы проходят границу максимально быстро (за секунды) и без единых дополнительных вопросов или документов https://inforesist.org/bezviz-v-deystvii-rasskazyi-ukraintsev-kotoryie-pervyimi-otpravilis-v-es/ (фото и видео).

16. Появились подозрения, что кто-то из паспортного стола в Херсоне сдает оккупантам списки крымчан, которые обращаются за получением украинского загранпаспорта. Крымчан в Крыму начинают допрашивать https://twitter.com/CrimeaUA1/status/873861467044532225 (скрин).

17. Вчера ездил на “границу” возле Армянска. Нашёл украинское радио. Включил громко, открыл окна и кайфовал))) Реакция ваты меня не интересовала!

18. Феодосия, вчера в 24:00 был салют. По скверу проехала машинка, из которой не очень громко играл Наш Гимн))) Вітаю, Країна!

19. Пока на материке радуются безвизу, в Крыму оккупанты планируют организовать православные паломнические туры при поддержке ФСБ РПЦ https://ru.krymr.com/a/28540897.html , а россияне продолжают стоять в консульствах ЕС за визами https://twitter.com/a_demchenko/status/873941922187952129 (фото).

20. На ватофоруме шок от украинского безвиза с ЕС: “Честно, думал, что не будет никакого безвиза. А оно вон как”, “Знакомые уже поймали на следующую неделю шаровые путевки по 200 евро. Посмотрим, как пройдёт”, “Погуглил. За первые 11 часов действия безвиза в ЕС въехало 20660 украинцев, в т.ч. 5290 – по биометрическим паспортам. Не пустили только 4!!!!! которым был запрещен въезд в ЕС раньше. Так где стопки бумаг для проверки и массовые развороты на границах?”. Но особо срывает крышу о понаехавших, которым ничего не светит: “А мне интересно, а эти, которые новые паспорта от Украины получают, заявили о своём двойном гражданстве? Ребята, теперь у вас будут проблемы. Если вы получаете паспорт другого государства (после 2014 года для крымчан), вы обязаны об этом сообщить. Паспорт означает гражданство. Считаю предателями всех, получивших украинские био. Поддерживаю мнение – отослать их всех на территорию Украины с правами граждан Украины” https://twitter.com/CrimeaUA1/status/873942984051634176 (скрин).

21. Судя по первым комментариям про безвиз, теперь из Украины проще попасть в ЕС, чем из Крыма в россию (паспортный контроль, досмотр…).

22. Наша следующая цель – вступление в НАТО!

23. Безвиз есть, следующая цель – визовый режим с мордором. Тем временем паспорт гражданина Украины здорово поднялся в международном рейтинге паспортов после вступления в силу безвиза с ЕС https://twitter.com/CrimeaUA1/status/873845924866531328 (фото и ссылка).

24. Спасибо за безвиз всем! Вот прям уклон в пол, молодцы! Когда-то тоже поеду в Бельгию попить пива и поесть шоколада.

25. Ватник глушит антифриз, а у нас уже безвиз.

26. Свинособачий пердак ще не охолонув від попередніх новин з України, а ми вже підпалюємо його знову! Україна – на крок попереду!

27. Хочется поздравить крымчан с праздником открытых дверей в ЕС, но здесь свой “праздник” – за огромным забором с дулами автоматов и морем водки.

28. А ведь сегодня из Симферополя могли бы полететь первые лоукосты за 35 евро в Милан…

P.S. Придет наш час и вслед отплывающим на веслах от берегов Крыма оккупантам крымчане тоже скажут “Прощай, немытая россия, страна рабов, страна господ!”.

КРЫМский бандеровец @CrimeaUA1

Ссылка на твиттер https://twitter.com/CrimeaUA1/status/873953505807085569

Помощь блогу: Perfect Money U12305893 (доллар), E13957568 (евро) https://crimeaua1.wordpress.com/2015/11/04/financehelp

Коментарі
  1. Приветствую, друзья! Всем хорошего вечера и отличного настроения!

    Вподобано 113 people

    • barmalini коментує:

      Не хочу сперечатися з Бовсуновським Владиславом, але на ББС було інтерв’ю з двома хлопаками що в Польщу через Рава-Руську їхали, – в них бронь готелів подивилися.
      Ну але то таке, безвіз все одно без віз.

      Вподобано 27 people

      • barmalini, це абсолютно нормально, але у бiльшостi нiчого взагалi не питали додатково

        Вподобано 22 people

        • barmalini коментує:

          Нормально. При перетині кордону прикордонник мусить бути впевненим що ви заявляєте справжню мету поїздки. Бронь на готелі то тільки одна з можливостей його в тому переконати.
          Але цілком нормально сказати – їду автостопом, готелю нема, білетів нема. Маю спальник, маю з собою пачку андрутів, дві консерви і пляшку пива. Канікули до вересня, хочу подивитися світ. І пустить, або нехай тільки спробує не пустити.

          Вподобано 30 people

          • Канетти коментує:

            Вот Вы разошлись! Пограничник имеет право Вас развернуть,даже если Вы покажете ему абсолютно ВСЕ требуемые документы! И не объяснять причины,что самое интересное! Так что Вы сильно-то нос не задирайте!

            Вподобано 2 people

          • barmalini коментує:

            Пояснювати він вам нічого не зобов’язаний і не буде пояснювати, але розвернути має право тільки якщо виникла обґрунтована підозра. Відчуваєте різницю? Відчуваєте?
            А вашу фразу про ніс залиште для своїх рідних та друзів, мені ваше панібратство не потрібне. Дякую за розуміння.

            Вподобано 2 people

      • Оце хлопці попали! З бронюванням готелів!

        Вподобано 15 people

        • olmik коментує:

          Попали одні мої знайомі. десь рік тому, коли відкривали візу в одну з країн ЄС: бронь готелю показали в консульстві, всі їнші папери теж були в порядку. Візи їм відкрили. Через 5 хвилин після виходу з консульства хлопаки зі своїх смартфонів відмінили бронь готелю. На границі їх НЕ пустили, хоч були з візами, сказали шо нема броні готелю… Ще одного приятели теж не пустили з візою в Польщу (не зрозумів навіть чого не пустили, бо по польські ні бельмеса). Приїхав додому дуже обіжений. А причина в тому, що віза була (наприклад) з 11 числа, а він ломився в Польщу 10-го о 9-й вечора…
          Висновок: треба думати головою, а не іншими частинами організму і все буде файно! 🙂
          Вельмишановному КБ та всій хунті нашої галактики доброго вечора та гарних подорожей по Європі!

          Вподобано 30 people

          • barmalini коментує:

            Сама по собі бронь готелю не потрібна, але вона служить підтвердженням що ви маєте де жити. З таким же успіхом можете з кимось з couchsurfing домовитися що в них переночуєте і покажете прикордоннику емейл, то теж буде підтвердженням що ви маєте де спинитися а не на лавці в парку збираєтеся ночувати.

            Вподобано 5 people

    • Лариса коментує:

      Милый Крымский бендеровец. ОГРОМЕДНОЕ спасибо за ролик с раша-вато-дурой и ее мнением о крымских таксистах (из п.1) – я как-будто дома побывала. Сергей (автор этого ролика) вез эту россиянку прямо по дороге в Мисхоре где я жила по ул.Южная – свой дом 44й поведала, дорогу любимую и родную до боли по которой свою маленькую дочурку учила ходить. Я ролик посмотрела 8 раз, и лишь на 3 раз я наконец услышала о чем эта идиотка говорит и как говорит о путьке (трэшь зомбо), а первые разы – я только смотрела на Мисхор. Я жутко скучаю по этим улочкам и дорожкам.

      Вподобано 18 people

  2. gdanchev коментує:

    Добрый вечер уважаемая хунта! КБ спасибо за работу! Читаем…

    Вподобано 36 people

  3. sudyajeck коментує:

    Добрый вечер достойные люди!
    С победой!!!

    Вподобано 43 people

  4. barmalini коментує:

    Вітаю хунта! Сьогодні в Голландії можна було побачити дуже багато машин з кульками. Оранжевий – колір королівської сім’ї, решту ви самі знаєте.
    Я в моєму містечку десь п’ятнадцять авто нарахував доки до магазину доїхав. Моє було шіснадцяте.
    З безвізом, хунта, з перемогою. Слава Україні!

    Вподобано 77 people

  5. Jane Херсон коментує:

    Доброго вечора шановному КБ і коханим хунтянам. Всіх вітаю

    Вподобано 37 people

  6. Шурф Лонли Локли коментує:

    Впечатлило, поэтому и размещаю…

    Вподобано 59 people

  7. viktoriya64 коментує:

    Всем доброго вечера!

    Вподобано 36 people

  8. Украина forever коментує:

    Reblogged this on Україна назавжди and commented:
    Добрым людям – добрый вечер!
    Прочувствовал всю глубину поговорки “На работу, как на праздник.” Жена затеяла ремонт. Выходных как не бывало и это только начало 🙂

    Не плохая идея 😉 🙂

    Вподобано 61 people

  9. maks0 коментує:

    Reblogged this on maks68007 and commented:
    Добрий вечір Еврохута😏😏😏

    Вподобано 30 people

  10. Crimean коментує:

    Добрий вечір.

    Гурзуф: як було і як стало. («Велика Артеківська Стіна» буде суцільною – її продовжують будувати).

    Тепер «чудовий краєвид» такий (зверху проглядає маленький шматочок Ведмідь-гори).

    Вподобано 44 people

  11. Corvusfree коментує:

    Добрий день, усім!
    Laba diena, visiems!

    Вподобано 40 people

    • Corvusfree, добрый вечер!
      Сегодня мы проложили тренировочный маршрут с Пандорой та Ко. Терерь знаем, какими заветными тропами поведем тебя по Киеву!
      Бери своих и приезжай!
      Бандеровці до зустрічі готові!

      Вподобано 33 people

      • Corvusfree коментує:

        Labas vakaras, Моя країна – Україна,
        Спасибо за заботу, буду рад пройтись по маршруту вместе с Вами, Пандорой и другими КБ бандеровцами 🙂

        Вподобано 19 people

      • Микола Зимовий коментує:

        Якщо ви зустрічаєтесь біля метро “університет” то я би вам рекомендував маршрут пішої прогулянки: від бульвару Шевченка – через територію Володимирського собору на вул Б.Хмельницького до Оперного театру – по вул. Володимирській до “Золотих воріт” – по вул. Золотоворітській знову на Володимирську і в Софію – череж площу Б. Хмельницького до Михайлівського золотоверхового собору – по вул. Десятинній до Київського дитинця і Андріївської церкви – по вул. Андріївський узвіз на Контрактову площу – по вул. Сагайдачного до фунікульора і піднятись на верхню станцію – через Володимирську гірку біля пам’ятника Володимиру опуститись на Європейську площу – по вул. Мих. Грушевського до ВР на оглядовий майданчик – вернутись до вул.Шовковичної і по Інститутській пройти до Банкової (занести листа президенту) – далі біля буд. із химерами можна опуститись до театру Ів. Франка і вийти на Майдан Незалежності.

        Туфлі на каблуках краще замінити на кросівки. Якщо не кияни, маршрут дуже пізнавальний, але втомливий. По дорозі можна трохи відпочивати у кафешках. Це за півдня можна пройти, якщо надовго у різних точках не зупинятись.

        Вподобано 7 people

  12. ivan semionovich barkov коментує:

    Сэмэныч з Алексом Смолом по безвизу трынадцяти! ))) Усих витаемо ))

    Вподобано 34 people

  13. jontravoltenko коментує:

    Добривечір вельмишановним снігуроїдам!

    Вподобано 36 people

  14. Hunta_Zeitung коментує:

    Доброго вечору, шановний КБ та мої любі хунтянські друзі!

    Тут с фотками не все так однозначно… Кард-ридер на компе не может считать – я уже все перепробовал и драйвера обновил… И планшет в юсб втікаю тоже ошибку пишет… Щаз ТСН Тиждень додивлюся, ще спробую. Знав би – віддав одразу СД-картку, щоб хтось скинув… Поки намагаюся по-дебільному – блутусом на телефон, а потом с телефона шнурком через юсб)))

    Вподобано 27 people

    • syuren коментує:

      Hunta_Zeitung, если физическое устройство сдохло, то никакие драйверы его не оживят. Но существуют USB кард-ридеры, и стоят они копейки.

      Вподобано 4 people

    • Kot Bazilio коментує:

      Если сдох кардридер – то капец капецочный. Решение – купите типа кард ридер но – с одного края для флешки(маленькая) а а другой как USB – стоит копейки, с некоторыми флешками раньше шло как бонус. Работает 100% или 146% по лаптеногомскому.
      Сам таким девайсом пользуюсь ибо иногда телефоны выделуются а сей девайс отображается как обычная флешка.
      Доброго вечора Хунто! Усіх з Безвізом! Слава Україні!

      Вподобано 9 people

  15. Reblogged this on Олена укро-білорусобандеровка and commented:
    Добрий вечір, КБ та читачів блогу!
    Вітаю всіх українців з новим етапом розвитку нашої країни!

    Вподобано 30 people

  16. ФаБен коментує:

    Вітаю поважну Хунту і шановного КБ !
    ЩЕ і ЩЕ раз ПОЗДОРОВЛЯЮ Україну і Всіх Українців з БЕЗВІЗОМ !

    “У добру путь, європейська Україно!”

    Вподобано 49 people

  17. elmiraham коментує:

    Всем большой селям алейкум!

    Вподобано 39 people

  18. Донецкий коментує:

    жуть и мрак (((((

    Вподобано 24 people

  19. teta889 коментує:

    Добрий вечір, дорогі друзі!

    Вподобано 30 people

  20. Андрій Рок коментує:

    Дякую, КБ, за Дайджест! Супер!
    Добривечір, Друзі!

    Вподобано 32 people

  21. Доброго вечора усім Шановним Бандеровцям!
    Доброго вечора і тобі, Кримський Бандеровець!

    Дякую всім, кого зібрала сьогодні біля себе в Києві Пандора (біля м Унівtрситет) – Полісянку, Hunta_Zeitung, Seakot, Tarach! Нас було не дуже багато, але це тільки перший крок!
    Очень хорошие и добрые Бандеровцы!
    Сподіваюсь, що КБ фест має бути!
    Але треба його спланувати зазделегідь! – Як підтримку Криму!

    Вподобано 45 people

  22. Степан Бандера коментує:

    Осталось дело за малым – запретить безвиз для накрышских паспортов лет на 30
    Карантин для профилактики

    Вподобано 9 people

    • barmalini коментує:

      не треба забороняти, нехай їздять. Люди влаштовані так, що завжди комусь заздрять. Примітивні люди, я маю на увазі і зараз про таких говорю.
      Через наш безвіз кримська вата стане елітою, а панаєхавша – бидлом. От тепер уявіть собі яке соціальне напруження виникне ні з чого на порожньому місці, одна вата на літо в Європу їде, а друга сидить рівно на дупі, хуйла цілує. Потім та вата з Європи повертається, смердить хамоном і показує фотки, а панаєхавша починає рефлекторно сцяти під двері, пробивати колеса в машин, писати доноси. Весело? – Однозначно весело, і від себе додам – і одні і другі заслужили такого до себе ставлення.

      Вподобано 45 people

  23. syuren коментує:

    Привет, Хунта! Дайджест поставил, коменты еще не читал.

    К п. 2: “Нужен был Севастополь с флотом, военные заводы, стратегические места для военных баз. А на нас, наши города и гибнущий Крым с убиваемой природой всем плевать. У меня иллюзий больше нет” – так не бывает. Если нет мозгов, то иллюзии есть всегда. Просто одни сменяются другими. Процесс предопределён.

    К п.5: “Скоро в море заходить будем по свистку” – как это, как это – почему “скоро”? Что, ещё нет? Странно, странно… давно пора бы…

    К п. 10: “Увидел у контрагента колорадку в машине. Наверное, пора с ним прощаться” колорадку нужно было высмотреть у контрагента в голове, при чём здесь машина? А если при этом есть ещё и сомнения, что с ним пора прощаться, это тревожный сигнал. Не поздно ли?

    Вподобано 35 people

  24. ivan semionovich barkov коментує:

    Как выдает поиском “Прощай немытая россия” Яндекс:

    как выдает гугл ))

    как говорится, почувствуйте разницу ))

    Вподобано 41 people

  25. gdanchev коментує:

    Товарищ, верь!
    Пришла она, Звезда пленительного счастья
    И на обломках самовластья
    Напишут наши имена!
    Поздравляю всех, кто уже за бугром пьет пиво и прогуливается по старушке Эвропе!
    Слава Украине! Героям слава! И это не пустословие. Если бы Революция Достоинства и не пацаны, которые своими жизнями проложили нам дорогу в Эвропу, не тысячи погибших на Донбасе и и в Крыму, то еще долго мы бы шли как говорило одно Мурло -в родную гавань!
    Помянем добрым словом и мертвых и живых стоящих на смерть с росийской чумой за наше сегоднишнее счастливое будущее. Возвращайтесь все живыми ! С вами Бог и правда!

    Вподобано 50 people

    • ФаБен коментує:

      Що саме цікаво ніхто не звернув увагу ,як прочитав вірш і який жест зробив Порошенко …
      Це оригінал віршу …

      Товарищ, верь: взойдет она,
      Звезда пленительного счастья,
      Россия вспрянет ото сна,
      И на обломках самовластья
      Напишут наши имена!

      А це вірш процитований П .О .Порошенко

      Товарищ, верь: взойдет она,
      Звезда пленительного счастья,
      Россия вспрянет ото сна,
      И на обломках самовластья
      Напишут Ваши имена!

      Як кажуть ,відчуй різницю …!!! 😉 Дивуються чому ніхто цього не замінив…!
      При слові …ВАШИ ИМЕНА ! Порошенко зробив Чіткий Жест двома руками в сторону Свого народу !!! Ваші Імена Українці , напишуть на обломках самовластя рАссеи !!!! 😉
      А ви кажете тролінг …)))) Це вже НЕ тролінг , це прямий план дій !!! От тобі і Олексієч ,от тобі і ПОРОХ !!!! )))

      Вподобано 12 people

      • Полісянка коментує:

        ФаБен, мені здається, помітили всі, хто знає цього вірша. Я, наприклад, коли на площі слухала його, про себе разом з президентом повторювала текст, це як у пісні – слухаєш слова, знаєш їх, підспівуєш. Ну й відповідно, коли чуєш невідповідність оригіналу, мимоволі звертаєш на це увагу. Тим більше на площі саме після слів ВАШІ імена прокотилася хвиля одобрення глядачів. Так що все гуд, не хвилюйтеся, у єврохунти усе під контролем!)))

        Вподобано 7 people

    • barmalini коментує:

      Коли думаю про Небесну Сотню і про тисячі загиблих в АТО, найбільша злість бере за зрадника Ющенка. Його привели до влади, дали булаву в руки, сказали – на, сиди, керуй. А воно, скотина, ні до НАТО не дійшло, ні до Європи. Ті руки не тільки нічого не крали аж гай шелестів, але й своєю державницькою імпотентністю привели до влади януковича.

      Вподобано 8 people

      • Бабуся Света коментує:

        Добрий день! Шановний barmalini, Ви читаєте мої думки! Свого часу через цього зрадника посварилася з батьками-стояли за нього горою. Прозріння було тяжким… А президентський пост воно продало янику в обмін на свою свободу. З тих пір ненавиджу!

        Вподобано 4 people

        • Микола Зимовий коментує:

          Цікавий момент розповідав Геннадій Москаль, як Ющенко, Балога і Ульянченко за мільярд дол. продали посаду ПР. І що цікаво, гроші різні фірми перерахували у зарубіжних банках, а там їх заморозили і вимагають показати джерела надходжень. А де вони візьмуть докази.

          Москаль посилався на достовірні джерела із ПР. Довго не розповідав, оскільки немав підтверджень. але тепер появились вимоги ТИХ зарубіжних банків.

          Вподобано 2 people

  26. Семен коментує:

    Дуже вдячний, КРИМський бандерівцю, за шикарний дайджест!
    Спасибі великє Вам!
    Усім патріотам України та їх поплічникам велика шана!

    Вподобано 31 people

  27. Украина forever коментує:

    В воскресенье, 11 июня, украинские военные сделали очередной шаг к освобождению территории Донецкой области от российско-террористических войск.

    Об этом сообщает пресс-центр штаба военных.
    “Вооруженные силы Украины успешно продвинулись на 1000-1500 метров в районе поселка Пикуза (Волновахский район). Боевики отошли, потеряв при этом 10 человек убитыми, и одну БМП. С нашей стороны потерь нет”, – говорится в сообщении.

    Стоит отметить, что согласно Минским договоренностями, территории должны находиться под контролем Украины.
    Ранее украинская сторона СЦКК сообщила о продолжении обстрелов со стороны незаконных вооруженных формирований ОРДО мирных населенных пунктов вдоль линии разграничения из оружия запрещенного минскими договоренностями.

    Вподобано 42 people

    • Hunta_Zeitung коментує:

      Это было бы просто прекрасным, если бы не 4 погибших и 8 раненых наших бойцов на Бахмутке. 8 – официальная цифра, неофициальная – десятки (в Днепр вертушки борт за бортом приходят)… (( Может штаб специально отвлекает “пабеданосными” новостями с мариупольского направления от бойни и тяжелого положения хлопцев возле Луганска?… (

      Вподобано 13 people

      • Hunta_Zeitung коментує:

        3 погибших сегодня – прямое попадание в блиндаж… Земля пухом, небеса периной нашим парням. ((

        Вподобано 14 people

      • Kot Bazilio коментує:

        Дорогой друг – война єто всегда грязь, кровь и обман.
        Иногда лучше не знать обівателю то что там твориться. Во всяком случае – есть Жолобок, скоро будут и Пикузы под нашим контролем и так до самой границы.
        Самое страшное будет там -ибо вопрос что делать? станет вопросом жизни или смерти.
        Если пойдем за границу – есть множество вариантов, вплоть до удара ядерным оружием, если не пойдем – удар ядерным оружием будет точно и по нашей территории.
        Что выбрать?

        Вподобано 1 особа

        • Семен коментує:

          Вы начитались совдеповских газет или насмотрелись военных агиток?
          Никаких ядерных ударов не будет!
          Это можете бурятам рассказывать, что б им легче было гореть в танках.

          Вподобано 5 people

        • barmalini коментує:

          ШТО? За яку, курва ненька їх була, границю?
          Я не пам’ятаю вашого нікнейму, але тепер уважніше буду слідкувати за тим що ви пишете, бо таке писати можна або з великого розуму, або за гроші. Жоден з варіантів тут довго не затримується.

          Вподобано 1 особа

  28. Донецкий коментує:

    Как выбрать брокера бинарных опционов?
    Вечер в Донецке: В районе Путиловки ад, трясутся дома. Дончане слышат «Град»
    https://nua.in.ua/top/2017vecher-v-donecke-v-rajone-putilovki-ad-tryasutsya-doma-donchane-slyshat-grad/

    Вподобано 15 people

  29. ivan semionovich barkov коментує:

    продовження вид гуглу:

    Вподобано 19 people

  30. blackravenua коментує:

    Доброго вечора всім!

    Вподобано 23 people

  31. kazibura коментує:

    Добрый вечер, Украинцы! Мои поздравления с безвизом!
    Вечером в городе стало пусто. Я решил, что все уже сбежали из Украины. 🙂 Тем не менее повез сына на концерт О.Е. Как оказалось- полгорода собралось здесь же. За час до концерта уже за километр негде припарковаться- все дворы забиты.
    Сам я, увы, пойти не смог. Дал задание- побольше фото, потiм викладу

    Вподобано 38 people

  32. Rudolf Abel коментує:

    Добрый вечер уважаемым бандеровцам.
    Примерно так выглядит моя морда лица после получения безвиза )))

    Вподобано 46 people

  33. forester коментує:

    Вітаю всіх

    Вподобано 26 people

  34. PP коментує:

    «Прощай, немытая россия, страна рабов, страна господ!»

    http://kvedomosti.com/uploads/posts/2016-03/proschay-nemytaya-rossiya-v-mid-otreagirovali-na-zapret-cheloveku-poroshenko-vezzhat-v-rf_1.jpeg

    Добро пожаловать в кріївку, хунтьята 🙂

    Вподобано 28 people

  35. motya коментує:

    Ще один добрий вечір. Спасибі усім за те що ви є саме такі. КБ окремо – за те що дав можливість зустрітись.

    Вподобано 29 people

    • jontravoltenko коментує:

      Мотя, а де фотозвіт? Там що, тільки ХунтаЦайтунг знімав?
      Фоткі в студію!

      Вподобано 5 people

      • motya коментує:

        Я, взагалі-то вдома. В мене тут добрий вечір. Завдяки вам.

        Вподобано 5 people

        • motya коментує:

          я в Києві буду наприкінці місяцю, але світлин не обіцяю, я їх псую собою.

          Вподобано 4 people

          • gdanchev коментує:

            motya, та плюнь на оце “псую собою”. Якби кожен звертав увагу на свою зовнішність, то половина б з хати не виходила. Людина гарна не зовні, а своїми вчинками та душею. Я теж нефотогенічний, то що, замуроватись та спілкуватись тільки через мережу? Життя таке коротке і треба ловити кожну хвилину спілкуючись з друзями. Будемо жити!

            Вподобано 6 people

          • motya коментує:

            gdanchev, я лише про світлини. Я чомусь завжди в одном образе: “пьяная сиротка просит копеечку”

            Вподобано 1 особа

  36. Ruslan Kadylak коментує:

    Вітаю, Хунта!

    На рахунок сили українського паспорту, зайдіть по адресу з п.18 через 3-4 місяці. Думаю будете приємно здивовані, – сам факт безвізу України з ЄС для інших країн гратиме роль рекомендації чи прикладу до наслідування.

    А по P.S… чи звернули ви увагу велику паузу між “Прощай, немытая россия” і “страна рабов, страна господ”. Порох то ще той троляка 🙂 .

    Вподобано 37 people

    • dimapodkova коментує:

      Добривечір. А ви візьміть його (Порошенка) фото три-чотирирічної давнини і порівняйте з тим що зараз, і зрозумієте чого це йому коштувало. Так що хай радіє, має повне право, й ми разом з ним.

      Вподобано 34 people

    • gdanchev коментує:

      Ruslan, я теж звернув на цей момент увагу. Подумалось, чи забув слова. Але потім згадав як хтось з політиків росповідав про його манеру виступати. Він просто майстерно, як гарний артист може робити паузи в потрібних місцях. Цей прием додае глибини та підкреслюе значення в озвученому місці тексту. Ось зверни увагу на його манеру виступати загалом.

      Вподобано 21 people

      • Ruslan Kadylak коментує:

        Так, я знаю що паузу він зробив навмисне, для підсилення ефекту. Ну а те, що ціль досягнуто, – нам підтверджує Гугл. Шкода що здалека не видно як рвуться кацапські пердаки. На таке піротехнічне шоу краще дивитись зблизька… А плющить їх по-дорослому – спочатку вони розжарюються на червоно, потім прориває десь знизу і їх на реактивній тязі кудись несе, а там вже детонує пердак, запалюючи загравами пів-неба… Якось так, хоча і не обов’язково в такій послідовності. В любому випадку – це красиво. 🙂

        Вподобано 20 people

        • Sergio_Kyiv коментує:

          Вітаю ще більш злющу та незламну Єврохунту!
          Ruslan Kadylak, шкода, що можна поставити лише один лайк. Цей опис… я начебто побачив перед очима увесь цей процес, що завершився потужним вибухом, від якого сонце здається тьмяною свічкою. Супер!

          Вподобано 8 people

    • jontravoltenko коментує:

      …а може то як перед “йолкою”? 🙂

      Подобається

      • jontravoltenko коментує:

        …щось не добре пожартував, Пороху – респект за безвіз, тут віддаю йому належне, тут він на висоті! Ще-б вступу до НАТО домігся…

        Вподобано 10 people

  37. Людмила коментує:

    Всем привет! Поздравляю, земляки, с очередным шагом в правильном направлении!

    Вподобано 22 people

  38. Dmitry Bezruk коментує:

    На краще був би неемоційний перелік фактів без яскравих слів на зразок “вата” та “бидло”.
    Те не важливо, читають вони цю сторінку, а чи узагалі з огляду на російське ТБ забули як це робиться, – Важливо Крим Україні (та кримським татарам) зрештою повернути. Себто усюди де тільки можна треба надавати факти до порівняння за межею емоційної оцінки.
    Спочатку така редакторська політика зменшить аудиторію, проте з плином часу сприятиме остаточній перемозі у цьому нагальному питанні…

    Подобається

  39. Людмила коментує:

    Прекрасный выпуск!.. Но от п.18 почему-то аж мурашки по коже …

    Вподобано 10 people

  40. kazibura коментує:

    Украина уходит:

    Вподобано 45 people

  41. gdanchev коментує:

    Людмила, хорошо, что только мурашки, а не другие звери (шутю)

    Вподобано 6 people

  42. Hunta_Zeitung коментує:

    Ребята, “кина не будет”….
    Коварное железо меня победило. Я больше не знаю, что делать.((

    Кому завтра CD-Card отдать, чтоб скинули на файлообменник – depositfiles.com.ua, например?
    Он бесплатный.
    Тока шоб на метро ехать, без всяких автобусов, троликов и маршруток)
    Напишите – куда и во сколько подвезди.

    Всем хорошего вечера. Давно я так далеко не гулял, шота спать лягу, подустал… )
    Тиші хлопцям на фронті. Добраніч!

    Вподобано 16 people

  43. ФаБен коментує:

    Вибачаюсь за Багато літер … але вчора в п 1. КБ написав …”По примерным подсчетам на проживание в Крым за время оккупации понаехало около 700 000 человек — из россии и ОРДЛО. По ощущениям так и есть…”
    Ці слова мене привили до Остаточної думки , те що робиться зараз рАссея в Криму ,Це Є саме звичайне ЗАМІЩЕННЯ НАСЕЛЕННЯ …(((

    Це все дуже серйозно , рАссея в Криму Заміщює Місцеве населення на приїздже “понаехавших”!!!((
    Це має багато далекоглядних цілей ,ось декілька з них …

    1. Заміна місцевого населення , яке пам’ятає як було Вільно і економічно краще жити при Україні ,на рабське рАссейське ,яке всім задоволене !
    Бо як кримчанам недивно здається ,але іх в мАцкве і в рАссее рАссеянами НЕ РАХУЮТЬ ! Кримчани Неблагонадійні ! Бо сьогодні референдили за рАссею ,завтра можуть референдити за Україну !!! І це і є головне друге далекоглядне питання в планах рАссеи. …

    2. Підготовка мАцквою і кремлем Нового майбутнього Повторного референдуму !!!! ((( Яким вони планують УЗАКОНИТИ анексії Криму ! Ролі не грає ,хто буде при владі ,х@йтін чи Нахвальний ,чи якийсь інший …((( рАссея була ,Є і буде Завжди Імперською країною ! З її імперськими територіальними претензіями до всіх країн бувшого радянського союзу ,правоприємницею якого вона себе вважає … І віддавати просто так Військову базу-Крим , вони не збираються , кримський “бутерброд” надкусили і жують з усієї сили ! А вас крищан ,використали як гумовий захист, як декораціі на сцені кремля і х@йтіна ,де за вашими спинами стояли “вежливые зелёные человечки “… Тепер мАцкве потрібно Надійне Нове рабське рАссейське населення,(“понаєхавшие”),яке буде в Криму жити,яке буде Всім задоволене ,яке не знає іншого кращого Вільного Українського життя ! Яке завжди ,в любих скотских умовах,Буде Голосувати не вагаючись За рАссею ! Референдуму !!!(((( Ось крищани це ви нареферендили !!!! Це із-за вас загинуло 12 тисяч Українських Громадян і продовжують гинути майже Кожного дня на Донбасі далі …((( https://youtu.be/n4LkPNAgOv4
    А тепер , як кажуть КРИМЧАНИ ви в рАссейському Криму ЗАЙВІ ! “Мавр сделал своё дело мавр может уходить !” Можете не вірити,але місцевим кримчанам Немає місця в рАссейському Криму ! Вас будуть витісняти і виживати любити методами ,на крайній випадок Сибір велика і Досвід Депатаціі рАссея має ВЕЛЕЧЕЗНИЙ … Ви приїхали після війни з рАссеі , на місце і в будинки депортованих кримських татар, тепер здається прийшла ваша черга звільняти ваші будинки іншим рАссеянам “понаєхавшимю… Чим більше Крим залишатиметься під рАссеею ,тим менш місцевих кримчан залишатиметься в Криму !
    Іх витіснять , “понаєхавшие”,бо це спланована акція мАцкви! Тому понаехавшим і створюють всі житлові і фінансові умови для переселення в Крим ! А місцевих бульдозерами під знос і за поребрик !!! Бо як відомо ,якщо в одному місці прибуло, то в іншому повинно убути … Вистава по захвату крима завершилась, і декорації (кримчани) тепер зайві… ! Населення Криму з іх референдумом ,було використано ,як прикриття для здійснення для плану окупації тереторіі !(((
    3. Крим рАссеи був тільки потрібний як Військова база !!! http://qha.com.ua/ru/politika/krim-nasilstvenno-zaselyaetsya-s-materikovoi-rossii/174897/ І тільки для цього була потрібна тереторія півострова !!! Військова база,яку рАссея завжди мала в Криму і щоб зв’язати руки Україні та насолити їй і стримати Украіну на шляху в Европу і НАТО ! Населення Криму з іх референдумом ,було використано ,як прикриття для здійснення плану окупації тереторіі !(((
    Те що зробили крищани на референдумі самі рассеяне називають чітко одним словом ТЕРЕТОРІАЛЬНА ПРОСТИТУЦЯ !!! Вибачте ,але це гірка ПРАВДА ! (((

    Повторюся , але Краще не скажеш …)) Це Є Територіальна Проституція …(((
    Крищани, рассеянне вам НЕ раді ,а від України ви самі відмовилися !((( Тепер крищани крутяться ,як те лайно в ополонці , від українського Вільного берега відірвалися , зелених «вежливих»чоловічків запустили , а до другого рАссейського берега так і не пристати !!!!
    ЧУЖІ вони і НЕпотрібні на рАссеи ! Хоть КримНаш,але рАссеяне говорять ,що іх не запитували ,коли кримчани приєднувалися до рАссеи …! І крищан і іх референдум використали ,як розмінну копійку !
    От тепер їм і «грош цена » на рАссейському ринку життя !)))) Іх використовують по повній і знищує та країна ,до якої вони Добровільно припливли в гаВнянь …(((
    Тільки звільнившись від рАссеи Крим має економічне і політичне майбутнє !
    Україна чекає на Крим !

    Вподобано 30 people

    • Олег Лугадонский бандеровец коментує:

      Леди Фа разрешите поцеловать вам руку ? Отличное эссе. Главное, что полное оптимизма 🙂
      Так так … ого оказывается достаточно “лайков” странно. 🙂
      По Крыму. Это называется политическое закрепление территории. россия империя и россия большевистская, просто использовали больше жестокости, цинизма.
      Численность “материкового российского” населения будет доведена в ближайшие годы до абсолютного доминирования. Параллельно идёт в Крыму мощнейшая идеологическая пропаганда. Так например ребёнок школьник из тулы или орла, который приедет с родителями в Крым жить, потому что папа какой нибудь прокурор, а мама “Марь Сергеевна из СК” в школе от учительницы (которая приехала из костромы) узнает, что Крым всегда был в россии.

      Вподобано 1 особа

  44. Украина forever коментує:

    «От вам, матінко, і Безвіз» або новий вид «українець-турист»
    (Поради мандрівника)
    Перше, у зв’язку з такою гаряче-спекотною темою Безвізу та сьогоднішніми постами, які заполонили фейсбук про людей, що вночі перетинали кордон за п’ять хвилин, не могла не втриматись, щоб не написати такий пост.
    #Безвіз – це звісно добре! Це класно! Це чудова можливість для громадян України відвідати інші країни та на власні очі переконатись як же там живуть «нормальні люди» (термін взято в лапки, бо це стандартний вислів самих же українців). Однак не забувайте про те, що ви лише гості в тих країнах з «нормальними людьми» і будьте готовими, що деякі з них, не кажу, що абсолютна більшість, почнуть ставитись до вас як до не зовсім прошених гостей.
    Чому?
    Відповідь проста – про нас як про туристів мало хто знає, про нас як про працівників знають практично всі.
    І це не перебільшення, повірте! Не так давно я перетинала кордон з Польщею і знаєте, що я вам скажу, в автобусі який їхав з України до Польщі через мій улюблений Вовчий перелаз (Ягодин) вгадайте, яка була кількість людей, що їдуть як туристи?
    Один…
    Туристом була лише одна людина і це була я. З 50 людей, що їхали в автобусі, лише у мене туристична віза. Всі інші люди їдуть на роботу, і повірте, це не поодинокий випадок. За два роки моїх постійних мандрів, я не так багато бачила таких же мандрівників як і я. Перше місце займає фраза – «їду на роботу», друге – «їду до родичів», третє – «їду на навчання» і лише четверте «їду як турист».
    При цьому відсоток туристів більший при авіа перельотах і то не набагато.
    До чого я це веду? До того, що про нас як про туристів знають мало. Коли я казала цю відому фразу «Im from Ukraine», то у відповідь частіше всього чула:
    – О, у нас багато робітників з України! Ви теж на працю приїхали чи на навчання?
    – Та ні, я турист.
    – Турист?
    – Це добре! Я бачив мало туристів з України…
    І такий діалог був в Литві, Польщі, Угорщині, Німеччині і навіть Словаччині.
    Тобто такий вид як «#українець-турист» ще фактично себе не зарекомендував погано у країнах Європи, бо наші, коли приїздили, вели себе чемно, тихо, скромно і не потрапляли масово у якісь історії як то люблять робити представники нашого великого східного сусіда. І ось тут випливає друге!
    Друге, будьте готові до того, що європейці будуть ставити знак дорівнює між українцями і росіянами, очікуйте побачити до себе скептичне ставлення і не дивуйтесь цьому. Проте я так зустрічала багато людей, які при моїй відповіді: «я з України, а #Україна – це не Росія», одразу швиденько вибачались і казали щось по типу – так, так ми знаємо, ми вас підтримуємо, тримайтесь! Тому до чого закликаю, закликаю вас до того, щоб ми відрізнялись в кращу сторону від східного сусіда та поставили навпроти виду “українець-турист” знак плюс, а не мінус…
    Бо, і це по третє,
    По вчинках когось одного, часто говорять про цілу націю!
    Висновок, слідкуйте за своєю поведінкою, вживайте в спілкуванні англійську з іноземцями або вже українську, бо розмова російською вас автоматично переведе в розряд росіян, не бійтесь посміхатись людям, коли питаєте в них дорогу, і дякувати їм за допомогу, не намагайтесь виділитись з натовпу та привертати до себе непотрібну увагу. Повірте в Європі зараз багато біженців, яких європейці відверто кажучи не люблять.
    Пам’ятайте, ви гості, а в гостях слід поводити себе пристойно!
    І друзі, коли хто з вас збирається за кордон і йому треба порада як їхати, що побачити, що спробувати і який сувенір привезти, звертайтесь! Обов’язково всім все підкажу.
    Дякую за увагу!”
    (с) Світлана Пазиченко

    Вподобано 27 people

    • Наталія коментує:

      Доброго ранку всім єврохунтянам! Миру і злагоди!
      Цілком згодна з Вами. В спілкуванні мене виручила навіть шкільна програма німецькоі (це за 40 років по закінченню школи) у Відні та Південному Тіролі Італіі. А в тій же Італіі в готелі з офіціянтом спілкувались украінською, бо він хорват, все розуміли. В цьому ж готельчику покоівкою була жіночка з Умані. А поведінка? Поведінка дуже відрізняється від великороссів і це знають навколишні, тому треба дотримуватись вже тих традицій, що складаються: вести себе чемно. Одного разу в Монтенегро нас звела доля з подружжям із Томська. То жінка говорила: “Вот посмотрите- єто наши прутся. Ненавижу отдыхать там, где есть русские”. Вони ніби соромились , що русские теж. Порядні люди, все розуміють, “Мы все понимаем, но пока еще не можем ничего сделать. Скоро время придет”- це був вересень 2015. Сімья заможня, побачили весь світ. На паспортному контролі з русскими неможливо перебувати разом: галас і хамство.
      То ж і закликаю всіх вести себе завжди достойно, як дома в Украіні, так і за іі межами. І все буде Украіна!

      Вподобано 15 people

    • Стрелка коментує:

      А мне повезло с туристической группой! В сентябре 2014 года ездила в Европу. Меня очень “напрягало” ожидание поездки, поскольку не знала, какой соберётся контингент в плане политических взглядов. Первые перу дней шла “притирка” и “приглядка” друг к другу. В итоге все оказались НАШИ!
      1.100% – туристы. Из разных регионов Украины.
      2. Русскоязычная молодёжь пыталась говорить по украински и выходило это у них очень смешно. Все вокруг просили их не переживать, мило улыбались и предлагали не мучиться и говорить по-русски. На что те отвечали, что им интересно и другой среды для общения сложно и подыскать.
      3.Практически всем экскурсоводам (в Германии, Австрии, Италии) обязательно задавали вопросы об отношении в этих странах об Украине. Рассказывали об известных украинцах и о том, как мы видим ситуацию изнутри, а не по телевизору.
      4. В группе была удивительнейшая пожилая пара. Муж с женой, которым дети подарили тур на юбилей совместной жизни (не буду врать, то ли на 50 лет, то ли на 60). Они везде ходили , держа друг друга за руки. Он читал так много стихов и баек на украинском языке.
      5.Когда увидели группу бразильцев с платками одного цвета на шее, одновременно с десяток человек предложили гиду не скупиться и выдавать своим туристам косынки цвета украинского флага.
      6.Группа была сплочённая, весёлая и сплошь оптимисты.
      Немного стушевала картинку любительница “фуршета – в дорогу”, которая гребла с собой колбасу, сыр, яблоки, салфетки и не знаю, чего там ещё можно придумать. Сами понимаете, всего идеального не бывает. Но общее ощущения от поездки запомнилось очень ярким и добрым!А главное – жизнеутверждающим. Чувство коллективизма – тоже хорошее чувство.

      Вподобано 15 people

  45. sokol@kievskiy коментує:

    9. Ватный пенсионер, ещё год назад вовсю прославлявший россию и лично путина, заявил, что уедет к дочке в Европу. Что-то сломалось.

    Почему, сука, не в ватостан ?

    Вподобано 21 people

  46. Доброго вечора, шановні!!!
    п.17,18-“+”)))
    …прощай немытая…

    Вподобано 23 people

Залишити коментар