Новости Крымнаша. Выпуск #980 за 24.07.2017 «Войска НАТО были не самой плохой альтернативой»

Posted: 24.07.2017 in Дайджесты новостей Крымнаша

1.      Служба безопасности Украины демонтировала оптоволоконные линии связи с Крымом, по которым на полуостров шел интернет-трафик. В будущем крымские пользователи могут столкнуться с ростом тарифов. Местные провайдеры покупали поток у Украины, так как он был значительно дешевле российского http://fresh.org.ua/novosti/135023/sbu-demontirovala-linii-svyazi-s-krymom_2017-07-24

2.      Путин назначил 4-х новых “судей” в Крыму. “Судьей верховного суда” Крыма назначена Ирина Кагитина, “судьей Советского районного суда” – Ирина Ксендз, “судьей Керченского городского суда” – Ольга Данилова, а “судьей Феодосийского городского суда” – Наталья Чибижекова. Все “судьи”-преступники путинского режима уже находятся в базе Миротворца http://www.sobytiya.info/news/putin-naznachil-4-h-novyh-sudey-v-krymu

3.      Германия призывает Европейский союз расширить санкции против россии из-за поставок турбин Siemens в Крым “против воли компании”. В санкционный список могут попасть еще четыре человека и некоторые российские компании http://i-army.org/ru/yes-rozshyryt-sanktsiyi-proty-rosiyi-cherez-turbiny-siemens-v-krymu/

4.      Близкие к Аксенову оккупационные застройщики Крыма решили бороться со своими критиками, которые обвиняют их в фальсификации общественных слушаний и дерибане земли. С помощью фейковых страниц в соцсетях критиков называют “вставшими на путь Бандеры”, выливая в их адрес тонны грязи. Досталось и российским пропагандистам, работающим в Крыму, и предателям Украины http://primechaniya.ru/home/news/iyul_2017/vstal_na_put_bandery-_kak_zastrojshhiki_kryma_boryutsya_s_kritikami_v_socsetyah/ . Все это, наряду с предыдущими фактами арестов и допросов в Крыму “пророссийских активистов”, свидетельствует о том, что репрессии добрались и до предателей Украины, которые посмели открыть рот за пределами кухни https://ru.krymr.com/a/28635097.html

5.      Труп строителя Керченского моста нашли на пляже. До возможного окончания строительства доживут не все http://fresh.org.ua/novosti/135042/trup-stroitelya-krymskogo-mosta-nashli-na-plyashe_2017-07-24

6.      Бахчисарай. Новый город. Вчера шесть часов просидели без света! Где пукинский энергохвост?

7.      В Керчи возле разваливающихся новых домов для переселенцев из зоны строительства моста полилась канализационная река http://kerch.com.ru/articleview.aspx?id=67640 (фото и видео).

8.      В Саках санаторий им. Пирогова оккупанты обнесли колючей проволокой. Это так символично. Теперь как зона выглядит.

9.      Оккупанты закрыли Балаклаву для автомобилей иногородних жителей. Маразм крепчает http://podpricelom.com.ua/read/transport/balaklavu-hotyat-zakryt-dlya-avtoturystov.html . Местные жители в гневе высказывают свое недовольство в соцсетях https://twitter.com/Kosstik8/status/889482230560677893 (скрин).

10. Керченский городской пляж даже в воскресенье был практически пуст https://twitter.com/SectorCrimea/status/889106921378152449 (фото). Но пустые пляжи – не помеха для проведения очередного военного шабаша, для которого пригнали две бронемашины http://www.kerch.com.ru/articleview.aspx?id=67615 (фото и видео).

11. На трассе Керчь-Феодосия туристам предлагают пострелять из советского оружия в огневом тире. Скрепным туристам – скрепные развлечения. А потом в Сирию или на Донбасс? https://kerch.fm/2017/07/24/pod-kerchyu-po-trasse-turistam-predlagayut-postrelyat-iz-avtomata.html (фото).

12. Феодосийские пропагандоны разместили фоторепортаж с пустыми пляжами. Но врать не стали, а открытым текстом написали, что “народу мало” http://kafanews.com/novosti/135024/po-zolotomu-plyashu-ot-kamyshey-do-primorskogo_2017-07-24 (фоторепортаж).

13. В Каче (Севастополь) на пляже нашелся еще один турист. Или это все тот же? https://twitter.com/Kosstik8/status/889450174178893824 (фото).

14. Ватница из Судака торжественно разместила фото Центрального пляжа с целью показать “успехи сезона”, но местные её высмеяли, сказав, что это единственный пляж в городе, где более или менее появились люди. На остальных пусто https://twitter.com/KrimRt/status/889470255097106433 (скрин).

15. В Ялте обустроенная по всем ГОСТам рф ярмарка выходного дня выглядит как свинарник https://twitter.com/KrimRt/status/889159332058869762 (фото).

16. В Коктебеле оккупанты проводят “фестиваль вина”, на который кизяки и гоблинооборона слетелись как мухи на дерьмо. Выглядит всё соответствующе https://twitter.com/KrimRt/status/889165594146332672 (фото). Оккупанты присвоили мероприятию статус “международного” за участие в нем представителей оккупированной россией части Грузии. Вход на шабаш осуществляется через шмон и рамки металлоискателя https://ru.krymr.com/a/news/28634602.html (фото).

17. Оккупанты проводят “фестиваль” “Extreme Крым”, который посетила даже преступница Поклонская в сопровождении многочисленной охраны https://ru.krymr.com/a/news/28632494.html (фото). А вот и первые отзывы: “Extreme Крым. Позорище организаторам фестиваля! Для чего вы нагнали столько полиции? Чтобы ловить людей, которые просто хотели с собой пронести алкоголь? Ситуация: проходим в 2 ночи на открытие фестиваля с женой. Куча бородатых, по-видимому, чеченцев лупит ногами ребят по лицу. Помочь сам не мог по состоянию здоровья, да и численное превосходство у них было в разы. А мы, значит, ловим тех, кто проносит алкоголь! Никто не подошёл из правоохранительных органов, чтобы разобраться в ситуации. Что это за контроль?!! Почему бородатым все дозволено? Для чего столько полиции? Зачем они нужны, если порядка все равно нет?” https://twitter.com/KrimRt/status/889451886608359424 (скрин) и https://twitter.com/KrimRt/status/889453965125066752 (фото). Тем временем этот отстой “вошел в тройку лучших российских спортивных фестивалей 2017 года”. Здесь нечего добавить http://www.c-inform.info/news/id/54998

18. Киркоров отказался извиняться перед жителями Ялты за свинство, которое устроил на набережной. Напомню, что его фуры разбили плитку главной пешеходной улицы города и перегородили лавочки с видом на море. Возмутились и сами оккупанты, заявив, что неделю назад потратили на замену плитки много денег. И снова напомню, что набережная была ПОЛНОСТЬЮ реконструирована не неделю назад, а за несколько лет до российской оккупации http://www.sobytiya.info/news/kirkorov-otkazalsya-izvinyat-sya-pered-zhitelyami-yalty-za-svinstvo-na-naberezhnoy-foto (фото).

19. Банкоматы Сбербанка теперь у нас разыскивают не только понаехавшие россияне, но и “беженцы” с Донбасса https://twitter.com/KrimRt/status/889464358614573056 (скрин).

20. Мама была в магазине “ФРЕШ” (город Керчь). На весь супермаркет орет музыка: “И Ленин такой молодой, и юный октябрь впереди…”. Мама говорит: “Долбанный совок”. Маме скоро 70 лет.

21. Хто не знає, сьогодні 1226-ий день каменепаду в Криму. Все буде Україна!

P.S. Оккупанты довели Крым и местных жителей до такого состояния, что даже многие предатели уже понимают, что войска НАТО были не самой плохой альтернативой.

КРЫМский бандеровец @CrimeaUA1

Ссылка на твиттер https://twitter.com/CrimeaUA1/status/889519726443016192

Помощь блогу: Perfect Money U12305893 (доллар), E13957568 (евро) https://crimeaua1.wordpress.com/2015/11/04/financehelp

Коментарі
  1. Приветствую, друзья! ФаБен вчера написала новости про Олю. Решил сегодня разместить:
    “Тільки що я довго розмовляла з Елен Херсон, нашою Олечкою … 🙂 Вона передає КБ і всій Нашій Хунті великий дружній привіт! Оля тримається і бореться з усіх сил! Зараз, якщо чесно сказати, стан її здоров’я стабільно хреновий…((( Вона вимушена кожну неділю їздити на поїзді в Київ в центер в Лісот, на хімію на лікування, проколює різні препарати і це буде тривати, як я зрозуміла, ще декілька тижнів, може, й більше… Це потребує в неї багато фізичних сил та матеріальних затрат. Але головне, що такої жаги до життя і таких зусиль, які вона прикладає до цього, рідко в кого зустрінеш!!! Вона ні на що не жаліється, не кисне і не сьорбає носом! Вона просто бориться за життя, докладаючи до цього всі свої сили і енергію!!! Такими людьми можна просто пишатися і брати з них приклад! Бандерівці не здаються! Я тільки можу попросити, по можливості, підтримати її морально і матеріально… Ми це вже робимо на протязі майже двох років і я бачу, що наші зусилля і її боротьба не даремні. Такі Люди варті нашої Допомоги і підтримки! 🙂 Оля сказала, що якщо трішки набереться сил, після курсу лікування обов’язково сама напише і подякує усім! Дай Бог їй здоров’я і одужання!!!!!”
    ПРИВАТ 5168 7572 7612 0955 Ольга Д. Всем хорошего вечера!

    Вподобано 102 people

  2. barmalini коментує:

    Вітання хунта!

    Вподобано 33 people

    • barmalini коментує:

      Хунта, ви не повірите, але воно вже більш-менш працює!

      Скажімо так, половина роботи вже зроблена. Там ще багато хвостів висить, але всі сюжети вже генеруються повністю автоматично, включно з озвучкою і музичним супроводом.
      Мені залишається лише зібрати їх в один кліп і викласти на ютюб.
      А це означає, що настав час подумати про сценарій. Я його бачу так:
      Заставка(зараз я її не використовував, але буде гарненька 1.5 від Ігоря) -> Назва випуску -> Cюжет -> Cюжет -> Cюжет -> Cюжет -> Cюжет -> Інформація для допомоги блогові -> Контактна інформація -> Ще щось?

      Зараз я хочу обговорити в першу чергу останні три пункти. Що там має бути, в якому вигляді? Діліться ідеями, вони часто бувають дуже корисними і я завжди намагаюся прислухатися до ваших побажань.

      П.С: Слухати випуск краще в навушниках, я там трішки зі стерео-ефектами поекспериментував, то відразу скажете як вам такий формат сподобався.

      Вподобано 46 people

      • barmalini, пiзнiше подивлюсь. Дякую

        Вподобано 15 people

        • Шурф Лонли Локли коментує:

          Объяснял сегодня местному военкому, как пользоваться базой Миротворца. У тех, оказывается, давно уже предписание (как и по остальным госслужбам) пробивать всех кандидатов и прочих имеющих отношение к ВСУ по базе. #миротворецфигня ))

          Вподобано 3 people

          • Шурф Лонли Локли, растем)) Я надеюсь, что доживу до момента, когда базу Миротворца сольют вместе с базой Интерпола и прочих евроструктур, чтоб вся эта шваль сидела дома

            Вподобано 3 people

          • Шурф Лонли Локли коментує:

            Отправил сейчас на Миротворец предложение как-то особо выделить поисковую строку. Сайт у товарищей и без того усложнен, ну и плюс не всех юзеров на местах руки по фен-шую расставлены.

            Вподобано 3 people

      • irina9210 коментує:

        В фейсбуке наткнулся на пост россиянина со словами: “смотрите, нас ненавидят ТОЛЬКО потому, что мы русские”.

        Не удержался, объяснил.

        Вподобано 34 people

      • Игорь коментує:

        Добрый вечер всем.
        Несколько напрягает эта озвучка. Подозреваю, что идёт начитка по тексту? Может со знаками препинания поэкспериментировать? Табуляции, точки, тире как интерпретируются в голосе?

        И хотелось бы наверное больше динамики, раз уж это видео. 🙂

        Вподобано 12 people

        • kyivlana коментує:

          Мне тоже как-то не очень, “голос из склепа” напоминает)) barmalini:, без обид, но может, действительно можно его немного оживить?

          Вподобано 7 people

          • barmalini коментує:

            Ми зараз як раз цим і займаємося, – придумуємо елементи, якими можна оживити комп’ютерну озвучку. Стосовно самих голосів, – це найкращі з того що є, всі інші ще гірші. Але нагадаю з чого все почалося.

            А почалося все з того, що Фабен виклала посилання на якихось хитрожопих москалів, що крадуть тексти в КБ, проганяють їх через синтезатор мовлення і викладають в ютюб. Набираючи на кожному випуску 50-100 тисяч показів. Щоб ви краще орієнтувалися, 100 тисяч переглядів, це приблизно 100 доларів. За день. На вкрадених у КБ текстах.

            Тому я й почав цей проект. Треба створити свій канал і викладати озвучені ролики на ньому. Щоб гроші йшли КБ/волонтерам, а не хитрожопим москалям.
            Ютюб канал, це дуже копітка справа, вимагає багато часу і натхнення, а багато часу нема ні в кого. Тому я вирішив написати спеціальну програму.
            Що ми маємо на сьогодні? – Ми маємо, автоматичну систему, що дозволить КБ вести свій канал в ютюбі і отримувати там якусь монетизацію, не прикладаючи майже ніяких зусиль.
            Ще, вже сьогодні, наші відео кращі за відео тих хитрожопих конкурентів. Тому маючи кращу якість, і використовуючи сам блог для розкрутки каналу, ми маємо добрі шанси зробити його популярним.

            Дуже важливо для нас що? Для нас дуже важлива монетизація. Все решту – засоби для її досягнення. Я не ставив собі за мету зробити ідеальну читалку текстів, я ставлю за мету зробити краще ніж у конкурентів (які вже наживаються на праці КБ!!)

            Тому я буду дуже радий будь-яким ідеям, як можна зробити наші відео ще кращими. От ще раз передивіться, і подумайте, що, де і як можна підкрутити, щоб “голос зі склепу” не видавався вже аж таким жахливим. Бо сам голос я сильно покращити не можу, ще не дійшла техніка, вибачте.

            Вподобано 29 people

          • kyivlana коментує:

            Спасибо, что объяснили! Ну чайник я, чааайнииик)) Начало задумки я еще застала, потом выпала из выпусков, но не думала, что так быстро что-то сделается, как говорится, респект и уважуха! Буду думать!)

            Вподобано 18 people

          • barmalini коментує:

            Дякую, за підтримку!
            Зараз в мене тільки плюс-мінус половина від потрібної роботи зроблена. Але то були найпринциповіші речі, без яких далі рухатися було не можливо.
            Для першої повноцінної версії треба ще два-три тижні.
            Але за цей час ми, як хунта, мусимо зробити ще багато чого не пов’язаного безпосередньо з програмуванням. Той же ж промо-ролик для ютюбу треба. Хто буде його робити? Мабуть Ігор? Але хто буде читати текст приємним жіночим голосом? Далі, треба розібратися з кнопкою “donate” і як вона працює. Визначитися хто буде вести канал, сам КБ, чи хтось йому поможе – чистити коменти, банити тролів. На чий банківський рахунок реєструвати гаманець, і т.п.
            То все не технічні питання і більшою частиною не до мене, але вони мають бути вирішеними, щоб в день коли я скажу – готово! – мені було куди заливати готове відео 😉

            Вподобано 16 people

          • kyivlana коментує:

            Ох, как страшно жить!)) А если серьезно, список проблем впечатляет! Надо, чтобы кто-то из спецов-IT еще подключался в помощь.

            Вподобано 7 people

          • barmalini коментує:

            Мені написало кілька людей з пропозиціями допомоги, і навіть концептуально допомогли, за що я їм щиро вдячний. Але найбільша біда в тому що я не професійний програміст і знаю лише одну мову програмування, та й то знаю- це велика натяжка.
            Вони мені кажуть – зроби то так а те інак, а я не можу інак, я можу тільки так як можу :)))
            Ну але якось з Божою помічю і книжкою “Ява для чайників” дамо собі раду 🙂

            Вподобано 18 people

          • kyivlana коментує:

            Борітеся – поборите ))

            Вподобано 11 people

        • barmalini коментує:

          Експериментувати з табуляціями і розділовими знаками неможливо, бо я ж беру готовий текст з сайту, а його треба для людей писати, а не для робота, тому спец-форматування відпадає.

          Озвучку можна підправляти, створивши власний словник наголосів. В принципі, там не так багато слів на яких воно помиляється, “бандеровец”, “симферополь”, “года” і ще десь біля десятка часто вживаних. Я тим обов’язково займуся коли система вже буде відлагоджена, бо то на принцип роботи не впливає.

          А от динаміку кінцевого результату можна і треба якось покращити.
          Ту тут ви мені і допоможете!
          Давайте разом думати як можна додати динаміки.
          Я так розумію, потрібні між сюжетами перебивки. Якийсь біп або дзвіночок, щоб краще розділити їх одне від одного. В принципі, я тому й використовую два різні голоси, кожен в своєму каналі, щоб створити враження діалогу. Без цього ефекту озвучка ще нудніша.
          Музика теж дуже оживляє весь випуск, без неї гірше. Інша справа, що можна з різними мелодіями пробувати і дивитися як воно виходить.

          Для генерації відео я використовую ffmpeg, він хоч і страшенно незручний, але якусь кількість фільтрів дозволяє використовувати. Як от повороти, розмиття, накладення фрагменту на фрагмент і таке інше.
          https://ffmpeg.org/ffmpeg-filters.html

          Якщо маєте час і натхнення, я тут зібрав всі елементи сьогоднішнього випуску, можете повправлятися у збільшенні динаміки.
          http://dropmefiles.com/sM1ok

          Ще одне і дуже важливе завдання, це створити end screen для ютюбу.
          https://support.google.com/youtube/answer/6388789?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en
          Це короткий відеофрагмент з контактною і рекламною інформацією. Робиться для промоції каналу. Там же ж прикручується кнопка для пожертв і т.п. Це вже КБ буде тим займатися, але сам відеофрагмент теж хтось мусить зробити, і я вважаю що в ньому треба нормальну живу озвучку диктором.
          Приємним жіночим голосом “Новости Крымнаша из первых рук! Поддерживайте наш канал, для пожертвований нажмите кнопку вверху экрана! Жмите лайк, подписывайтесь, делитесь с друзьями! ” Ну знаєте що воно таке. Тому думати мусимо в цьому напрямі також.

          Вподобано 15 people

          • Игорь коментує:

            Готовый текст можно прогнать через тот же notepad++ поиск/замена через регулярные выражения.
            Убрать нумерация, после точек добавить паузы и т.д
            То видео что я делал и подразумевалось как перебивки между сюжетами. Правда я думал, что будут сюжеты полноценного видео. Вероятно нужно будет подумать о более короткой перебивке.

            Вподобано 9 people

          • barmalini коментує:

            Игорь:
            24.07.2017 в 22:55.
            Там інакше робиться. Це Амазонівський сервіс і для нього треба створювати свій файл лексикону з поправками, і передавати його на синтезатор. Бо сам синтезатор всі тексти чистить перед озвучкою і викидає табуляцію.
            Ну але то технічні деталі, тим я буду займатися вже коли можна буде натиснувши одну кнопку, отримати готове відео на ютюбі.

            Вподобано 10 people

          • julanatic коментує:

            Бармалини, браво! Начиная от самой идеи и до первых результатов.
            Я в этом ничего не понимаю, спросила у малой идеи звуковых заставок между пунктами.
            Она предложила: затвор камеры (щелчок), либо звук зачёркивания. И вот по этой ссылке первая мелодия: https://eeefm.com/song/34487812/vot-eto-povorot_-_tyn-tyn/
            И от себя- по поводу модерации, борьбы с тролями- если возможно на ютюбе иметь несколько модераторов, КБ может дать права модераторов нескольким или многим из тех, кому доверяет, тогда бы и тролей банили бы круглосуточно.

            Вподобано 10 people

          • barmalini коментує:

            Дякую! Я теж думав про якісь коротенькі перебивки-звукові сигнали. Не можу відкрити ваш сайт бо мені пише таке:
            Site is currently not available in your country.
            Але ідею я зрозумів. Буду копати в тому керунку, але ще почекаю на більше відгуків.
            А от про права модераторів на ютюбі я не знаю нічого, не думаю що в них таке є, але нехай скажуть люди що точно знають. В принципі, мені було б зручно мати якийсь акаунт “аплоудера”, щоб відео відразу туди заливати, але повторюся – дуже великі сумніви що гугл щось таке зробив.

            Вподобано 7 people

          • julanatic коментує:

            напишите в гугле: Вот это поворот
            Драматичный взгляд

            Вподобано 2 people

          • barmalini коментує:

            Набрав, ой! Ну круто 🙂
            Подивимося, в нас Ігор тепер неформальний арт-директор, як він скаже так і зробимо.

            Вподобано 5 people

          • moisey61 коментує:

            Добрый день ВСЕМ!
            Разрешите вставить свои 5 копеек.
            Начитка текста должна делаться профессионально . Человек 5-6, возможно по очереди чтобы не в напряг.
            Немного знаю об этом. Пауза, эмовсплеск, соучастие и т.д. Это же радиотеатр своеобразный.

            Вподобано 7 people

          • barmalini коментує:

            Дякую!
            Сьогодні ваша черга. Ввечері начитайте новий випуск і пришліть мені файли на емейл :)))

            Вподобано 8 people

        • syuren коментує:

          Конечно, это начитка, она вряд ли будет другой. Тут весь смысл – в автоматизации процесса. А он без начитки не получится.

          Вподобано 4 people

      • Шурф Лонли Локли коментує:

        Озвучка норм. Лучше все равно не будет, даже если запустить начитку Ivona.

        Вподобано 8 people

        • barmalini коментує:

          Це і є начитка Ivona. Я купив сервіс на рік, далі подивимося як воно піде.

          Вподобано 9 people

          • Шурф Лонли Локли коментує:

            Я что-то думал, что Ivona женским начитывает, а оно, оказывается, – двумя. Бум знать.)

            Вподобано 6 people

          • barmalini коментує:

            Ага 🙂
            Тетяна і Максим. А сам диктор що озвучував Максима, кажуть, на Нейшенел Джеографік працює. Гарний має голос.
            Ще йому трішки лексикон підправимо, щоб бандЕровец читав як треба, а не бАндеровец, як зараз, і буде взагалі козак.

            Вподобано 10 people

          • barmalini коментує:


            От за що я люблю онлайн сервіси, то через можливість постійно мати найновішу версію. За два тижні що я ним користуюся, англійські та голландські голоси вже по одному разу оновлювалися. Може й до російських черга дійде коли-небудь.

            Вподобано 10 people

          • А я чую тільки жіночий голос, чоловічого – немає. Я подумала, що один пункт зачитують, а інший просто дивитись треба.

            Вподобано 3 people

          • barmalini коментує:

            Значить ви чуєте тільки лівий канал, чоловічий голос в правому вусі має звучати.
            Там коли жіночий в лівому, то музика в правому, і навпаки. А якщо ви чуєте раз жіночий голос а раз музику, значить десь пропав правий канал, шукайте!

            Вподобано 10 people

      • barmalini, хотів прокоментувати, але для мене це приблизно як коментувати хімію або фізику, в яких я не розбираюся. Претензії є по голосу, але з цього приводу Ви вже пояснили. Решта нормально, але алгоритм роботи людини, яка буде цим займатися (боюся, що я не потягну ще й YouTube) мені все одно незрозумілий ((

        Вподобано 8 people

        • syuren коментує:

          Ой, КБ! Вот мудрость веков:

          – ни одно доброе дело не должно остаться безнаказанным;
          – идея всегда бьёт по инициатору;
          – любая инициатива наказуема исполнением;
          – ты предложил, тебе же поручат выполнять, тебя же накажут, что плохо сделал.

          Так что я имею подозрение, кто будет этим заниматься, и это определённо не Вы 😀

          Вподобано 12 people

          • syuren коментує:

            Ай, забыл поздороваться! Привет ясновельможные панове и панночки! 🙂

            Вподобано 12 people

          • syuren, не, barmalini сразу сказал, что не будет ))

            Вподобано 6 people

          • syuren коментує:

            Мне кажется, он погорячился! 🙂

            Вподобано 4 people

          • barmalini коментує:

            syuren:
            25.07.2017 в 00:51
            Ми мусимо пам’ятати з якою метою то все робиться. Мета – допомога блогу і волонтерам.
            Я зараз сиджу без роботи, не скажу що бідую, але зайвих грошей щоб просто переказати на рахунок блогу – нема, тому допомагаю чим можу.
            Може ще й нову професію здобуду тут з вами і стану класним програмістом, всяке в житті буває 🙂

            Вподобано 11 people

          • syuren коментує:

            Точно. Бывает всякое. Я занялся компьютерными делами по единственной причине: меня обманули в сервисе по ремонту компов – взяли за ремонт денег гораздо больше, чем должны были. Я обиделся, и теперь меня это дело кормит 🙂 , и вполне приемлемо.

            Вподобано 10 people

        • barmalini коментує:

          Алгоритм простий, – коли виходить новий випуск КБ, я роблю з нього відео і кладу його на файлообмінник. Звідки ти його забираєш на свій ютюб канал. І все. Люди дивляться, реклама крутиться.
          Але для того тобі треба мати свій ютюб канал.
          Опціонально, хтось мусить на той канал заходити і банити там всіх тролів, бо там же ж в коментах почнеться Содом і Гоморра.
          Ну але то знову будеш або ти, або хтось хто тобі допомагає той канал вести.
          Чому я не хочу ніяким чином з самим каналом зв’язуватися? – Бо там будуть проходити гроші за покази реклами, не великі, не малі, але сподіваюся на пару сотень доларів на місяць вийдемо ще в цьому році.
          А от про настройки самого каналу я нічого не можу сказати, то треба читати хелпи, або просити щоб хтось розказав. Там же ж купа можливостей різних, плейлісти, пошук за словами, по даті і т.п.

          Вподобано 10 people

      • Sergio_Kyiv коментує:

        barmalini:
        24.07.2017 в 20:05
        “П.С: Слухати випуск краще в навушниках, я там трішки зі стерео-ефектами поекспериментував, то відразу скажете як вам такий формат сподобався.”

        Щось мені не дуже до вподоби розділення голосу та музики по каналах. Викликає дискомфорт. Достатньо того, що кожен пункт по черзі зачитується чоловічим та жіночим голосами, щоб відділяти їх один від одного. Як я розумію, голос “генериться” монофонічним. Якщо голос виходить “пласким”, можно його “оживити”, наприклад, ефектом Chorus, як у фрагменті нижче. Там я виділив, де застосован Chorus, але це і так чутно. А можливо, вистачить просто тихої стереофонічної музики, щоб з’явився об’єм.

        Вподобано 10 people

        • barmalini коментує:

          Дякую, але ви мене переоцінюєте 🙂
          Я не знаю де взяти такий ефект. Звучить цікаво, не скажу що я би хотів таке весь час слухати, але якщо застосовувати в міру, то чому б і ні. Я пошукаю відповідну бібліотеку.
          А ви як маєте бажання, можете подивитися на оригінали голосів.
          Тут зібрані всі елементи для сьогоднішнього випуску
          http://dropmefiles.com/sM1ok
          Покрутіть в своїх програмах, раптом щось цікаве вийде, ми всі будемо дуже вдячні.

          Вподобано 6 people

          • Игорь коментує:

            Я, увы, на недельку фактически оффлайн. По возвращении постараюсь поглядеть что к чему.

            Вподобано 6 people

          • barmalini коментує:

            Сподіваюся, ви будете на теплому піску пити “піна-колади” і плювати на чайок 🙂

            Вподобано 5 people

          • Igor коментує:

            Увы, “покой нам только снится”.

            p.s. Я думаю можно через анонимайзер (VPN) зарегистрировать отдельно канал на youtube, да и модерировать таким-же образом если что. Хотя если я правильно понял – можно “назначить” модераторов которые в случае необходимости будут мониторить что творится.

            p.p.s. с аудио-фильтрами я тоже игрался, но полезности в них не заметил.

            Вподобано 5 people

          • barmalini коментує:

            погратися з VPN можна, але не в Криму. Там вони скоро за сам факт використання VPN будуть викликати на розмову, а то нікому не потрібно.
            Про аудіофільтри, якщо без перебору і з чуттям міри то можна прикрутити. Варіант Sergio непоганий, можна щось в тому напрямі робити.
            Я можу один раз сконфігурувати низку фільтрів і нехай собі працюють. Але треба знайти оптимальну конфігурацію, бо кожен раз то переробляти ніхто не буде.

            Вподобано 4 people

          • barmalini коментує:

            Про модераторів, то тема цікава, але тоді ютюб мусить підтримувати систему розподілу обов’язків. Щоб вони мали різні паролі, і щоб для кожного можна було встановлювати рівні допуску – хто банить тролів, а хто займається фінансами.
            Не знаю чи вони таке підтримують.

            Вподобано 3 people

        • barmalini коментує:

          Так, я здається знайшов як зробити хорус.
          Розкажіть докладніше що ви робили, які параметри?
          В мене є на вибір the following:
          in_gain
          out_gain
          delays
          decays
          speeds
          depths
          Ви які цифри куди ставили?
          І ще одне, то все на стерео накладати, чи спочатку злити в моно?
          Вибачте що питаюся такі, можливо, очевидні речі, але я не дуже в тому розбираюся.

          Вподобано 5 people

          • Sergio_Kyiv коментує:

            В мене менше параметрів. Головний з них Gain; тільки у мене нема in і out, є лише просто Gain. Для нього я виставляв 20%. Для решти параметрів я особливої різниці не відчув і використовував такі значення: Delay – 40мсек, Depth – 5%, Modulation (у Вашому переліку це, можливо, speeds) – 500 мГц.

            Але, як я і очікував, в цьому немає потреби. Стереомузика додає достатьно об’єму. Ось приклад. У другому фрагменті я ще додав паузи між реченнями.

            Вподобано 4 people

          • barmalini коментує:

            Ваша правда, зі стерео музикою воно ліпше сприймається і синтезований голос звучить не так погано як в окремому каналі.
            Записав собі в список “зробити стереомузику”.
            А перебивки між сюжетами якісь треба робити, чи достатньо зміни голосів?

            Вподобано 3 people

          • Sergio_Kyiv коментує:

            Щодо перебивок… Вони, мабуть, не заважатимуть. Особливо, якщо пункт досить довгий. Зробити щось таке (трохи банально, але можна якісь інші звуки підібрати)

            Вподобано 1 особа

          • barmalini коментує:

            клас! Щось таке я і хотів. А ви би не могли мені ті перебивки кудись викласти в mpg форматі? Або на емейл – _________
            Мені треба розмір 1280х768, бітрейт 2500к, 25 кадрів на секунду.
            А звук 48000 Hz, бітрейт 384кб/с

            Вподобано 1 особа

          • Sergio_Kyiv коментує:

            E-mail записав, можна видалити.
            Так ця перебивка – то ж є фрагмент з заставки Ігоря. Чи Ви хочете, щоб вона була готова, вже порізана та зі звуком, щоб просто вставляти її? Якщо так, я зроблю, якщо ми зупинилися на цих звуках (хоча їх завжди можна замінити).

            Вподобано 2 people

          • barmalini коментує:

            Краще давайте вже готові фрагменти, то я їх відразу буду вставляти з програми куди треба.
            Звуки нормальні, мені подобаються. Ще можете музику вислати, якщо вона не потребує ліцензії то я відразу свій хіпстерський саундтрек на неї заміню. Він теж з якоїсь вільної бібліотеки, але ваша мелодія більше по стилю пасує, мені так здається
            І ще, я думаю, номер абзацу в кожному пункті можна не читати, бо при озвучці воно не зрозуміло до чого, тільки відволікає оте один, два, три..
            Що скажеш, КБ?

            Вподобано 1 особа

          • barmalini, якщо буде якась пауза мiж пунктами (музична, звук …) то, можна й без пунктiв

            Вподобано 1 особа

      • jontravoltenko коментує:

        Наприкінці, як на мене, повинні бути посилання на декілька попередніх випусків…

        Вподобано 1 особа

        • barmalini коментує:

          в самому відео, чи в описі під ним?
          Думка слушна, але нам нічого не треба для того робити, бо ютюб сам покаже всі випуски що є на каналі

          Вподобано 2 people

          • barmalini, я думаю, що пiд вiдео (в описi) достатньо посилання на дайджест та на головну сторiнку блогу

            Вподобано 3 people

          • ФаБен коментує:

            Тарасе ,може то тільки в мене так ,але коли слухала жіночий голос він якийсь виразніший і жвавіший ,а чоловічий звучав тихіше ,приходилось дослухатися і якось більш монотонно ,не смійтеся він мене чомусь засипляв , а на жіночому просипалася і слухала далі …))
            Може чоловіку звуку добавити і тембру 😉 )) Я зовсім не спец ,прошу вибачити ,говорю те що відчуваю … 🙂

            Подобається

          • barmalini коментує:

            може бути й таке.
            Зараз я вже все переробив, сьогодні буде варіант як порадив Sergio_Kyiv, то ввечері мені розкажеш як воно сприймається.

            Вподобано 3 people

        • jontravoltenko коментує:

          І ще, мені здається, що КБ треба відокремлювати текст від номеру пункту двома-трьома пробілами…Тоді пластикова тьотя/дядя буде робити якусь паузу при озвучці.

          Вподобано 2 people

          • jontravoltenko, тодi при передрукуваннi дайджестiв можливi глюки

            Вподобано 1 особа

          • barmalini коментує:

            Не буде. Пластикова тьотя спочатку викидає з тексту всі зайві пробіли, табуляцію, лапки, дужки і таке інше, а вже потім читає.
            Спеціально для неї можна створити лексикон правил, розставити там наголоси і правила читання, і тоді вона буде читати краще, але я до того ще не дійшов.

            Вподобано 5 people

      • Богдан Засадко коментує:

        Нарахунок стереоефектів, не треба переключати повністю лівий або правий канал, там треба зробити 65/35, приблизно, тоді буде ніби то люди говорять з різних сторін і не буде диссонансу звуку.

        Подобається

        • barmalini коментує:

          А знаєте як то можна правильно зміксувати в ffmpeg? Я пробував фільтри настроїти, але шось так толком і не вийшло, тому в нових версіях музика йде стерео, а диктори сидять посередині, інашке не виходить.

          Подобається

    • Murza коментує:

      Вполне нормально. Я в Ютубе уже с полгода слушаю новости в таком переводе.Основной недостаток компьютерного перевода – отсутствие альтерации, т.е. ударений на ключевых словах фраз. На мой взгляд, устранить этот недостаток машинного чтения/перевода программными методами невозможно. Слушатель должен это понимать и, сообразуясь с контекстом, сам преобразовывать монотонное бубнение в правильные фразы. Для мотивированного слушателя, имхо, это не сложная задача.

      Вподобано 7 people

      • barmalini коментує:

        Дякую. А де ви за звичай слухаєте такі випуски? Вдома, в транспорті, на роботі? З телефона в ліжку перед сном?
        Питаюся, бо маю ідею доповнити відео субтитрами, але не знаю чи воно комусь потрібно. Якщо ви слухаєте вдома за комп’ютером то можна і субтитри почитати, а якщо наприклад в машині за кермом, то вони вам не дуже поможуть 🙂

        Вподобано 7 people

        • Юльця коментує:

          Я слушаю или на кухне, или перед сном – на экран точно не смотрю.

          Вподобано 5 people

        • Murza коментує:

          Доброго ранку! Barmalini, лично мне субтитры помогут вряд-ли:слушаю, как правило в мастерской, глаза заняты работой, так что только на слух.

          Вподобано 6 people

        • ФаБен коментує:

          Думаю теж субтитри зайві ,хто слухає рідко іх читає ,а говорять вони досить розбірливо , за винятком деяких слів , з неправельним наголосом ..)))) А так піде ! 🙂
          Пам’ятаю раз видало слівце ,я від сміху аж сіла )))) ТрампПушка ! )))))) Ну попали точно, Трамп і Пушка нероздільні …. Той тамагавками може …. 😉 )))))))))

          Подобається

    • mctoha коментує:

      Пишу тут, ибо ниже нет кнопки ответить.
      Задал вопрос своим ребятам, может кто согласится помочь

      Но предлагаю более конструктивно – ты пишешь сюда по пунктам, с нумерацией – какие проблемы/задачи есть, народ будет стараться их решить
      могу попытаться быть передаточным звеном (гусары, молчать!) и спрашивать своих ребят про __технические__ моменты реализации – думаю что-то мне подскажут, но нужны четкие вопросы, что именно не получается или хочется сделать.
      Твой список ниже видел, но там больше орг вопросы.

      ЗЫ. Начитать текст на заставку женским голосом – могу попросить девчонок из колл-центра 🙂
      Ежедневно выкладывать блог на ютуб – тяжелее, не всегда вечером за компом. Надо команду из 2-3 человек, если один не смог – второй сделал (КБ, я давно говорил, что ты киборг!!). В такой команде поучаствую с удовольствием. Монетизация – говорить пока рано, но если согласятся наши ребята волонтеры – думаю это будет хорошо.
      ЗЗЫ. напиши на почту мой ник#ukr.net, а там уже обменяемся мессенджерами

      Вподобано 6 people

      • barmalini коментує:

        Зрозуміло, що з дикторами буде краще. Якщо ви маєте доступ до цілого колл-центру з дєвочками, то в мене є кілька ідей, і вони всі набагато кращі ніж просто бубнити в мікрофон. Але тоді нам знадобиться косметолог, хореограф і хтось хто знає як можна обдурити комісію з допінгу.

        Про технічний бік буду мати на увазі. Просто я зараз заліз в такі тонкощі, що допомогти може тільки людина з практичним досвідом в тій самі сфері, – наприклад, як змусити бібліотеку ffmpeg взяти одночасно два інпути – звук і картинку, від java processbuilder. Один воно бере, а два не хоче.
        Я сформулюю список таких проблем і вам відпишуся.

        Але якщо у вас реально є кілька людей що можуть і хочуть прийняти участь, то можете взяти на себе організацію каналу в ютюбі. Хоча б дізнайтеся які там вимоги для монетизації і що треба зробити щоб гроші звідти поступали на рахунок блогу КБ. Нам все одно треба ті питання вирішити найпершими.

        Вподобано 8 people

        • mctoha коментує:

          ну не настолько он большой, это называется так серьезно ) но две девочки есть, кого можно попросить поучаствовать 🙂 Думаю кто-то да поможет. Так чтобы читать на постоянной основе тексты – вряд ли ( но поговорю.
          с косметологами то сильно круто, но начитать текст – думаю решаемо.

          по монетизации – понял, поузнаю что да как.

          Вподобано 5 people

        • mctoha коментує:

          нашел вот

          https://github.com/pituz/webm-thread/wiki/ffmpeg

          вроде там с примерами использования, не знаю как у тебя там реализация сделана
          и дока вот

          Натисніть, щоб отримати доступ до 1476865559dqf7pygvcz.pdf

          по поводу хореографа ))))
          есть у моего клиента система – комната, в ней камеры и пишется все на видео + звук можно накладывать, от переводчика… сидит в другой комнате. Вплоть до выкладки онлайн трансляций . Только все микширование там аппаратное (стоит звуковой процессор + сервер). Это конечно перебор – не все хотят светить свои лица…

          Вподобано 5 people

          • barmalini коментує:

            хехе, дякую, але такі статті у вікіпедію я вже сам можу писати (зверніть увагу, що сталося з людиною за два тижні, від несміливого – підкажіть бібліотеку, дійшов до – я таке вже сам вмію) дуже приємно, дуже. Дякую блогу за мій прокачаний скілл в ffmpeg.
            Але всі ті приклади працюють з готовими файлами, – туди wav- сюди png і воно міксує.
            Так воно в мене зараз і зроблено.
            Але я не хочу щоразу зберігати 50 файлів, я хочу картинку з BufferedImage відразу в stdout писати, і звук з озвучки теж – прийняв в буфер, віддав в бібліотеку, сплю спокійно.
            А так не виходить.
            ffmpeg визнає в кожен момент часу тільки одну трубу.
            Якщо я пишу: -i “screenshot.png” -i “voice.wav”
            або : -i “pipe:0” -i “voice.wav”
            або -i “screenshot.png” – i “pipe:0”
            то воно все працює нормально,

            але я хочу ffmpeg -i “pipe:0” -i “pipe:1” і тут воно тихо здихає. Тобто навіть не здихає, а просто нічого не робить. Дивиться на мене, як я п’ю наливку і тупо висить 🙂

            Вподобано 6 people

          • mctoha коментує:

            Якщо я пишу: -i “screenshot.png” -i “voice.wav”
            або : -i “pipe:0” -i “voice.wav”
            або -i “screenshot.png” – i “pipe:0”
            то воно все працює нормально,
            але я хочу ffmpeg -i “pipe:0” -i “pipe:1” і тут воно тихо здихає

            +++++

            в матчасти написано иначе:
            Выбор потоков (дорожек)

            Это делается в параметрах выхода. По умолчанию ffmpeg берёт по одному потоку каждого типа, который поддерживает выходной формат, выбирая лучшие (видео большего разрешения, аудио с большим числом каналов, первые сабы). Это можно немного изменить, отключив параметрами -vn, -an и -sn видео, звук и субтитры соответственно, либо вообще отключить автоматический выбор, использовав параметр -map идентификатор_потока. Последний можно посмотреть, запустив ffmpeg -i файл, будут выведены такие строки:

            Stream #0:0(jpn): Video: h264 (High 10), yuv420p10le, 1280×720, SAR 1:1 DAR 16:9, 23.98 fps, 23.98 tbr, 1k tbn, 47.95 tbc (default)
            Stream #0:1(jpn): Audio: aac, 48000 Hz, stereo, fltp (default)
            0:0 и 0:1 — это и есть идентификаторы потоков. Помимо использования этих идентификаторов, удобно использовать и другие формы, примеры:

            -map 0 (всё из первого входа);
            -map 0:v -map 1:a (всё видео из первого входа и всё аудио из второго);
            -map 0:v:0 -map 0:a:0 (первые видео- и аудиодорожки первого входа).

            пардон, если все уже перепробовано – тут уже только смотреть надо вживую

            Вподобано 2 people

          • barmalini коментує:

            здається тут собака зарита 0:0 і 0:1!
            Зараз доїду до дому і буду пробувати, дякую!

            Вподобано 4 people

        • Пандора коментує:

          Хлопцi, ви всi – молодцi! це вам:)))))

          Вподобано 14 people

  3. jontravoltenko коментує:

    Добривечір вельмишановним євроснігуроїдам!
    Сьгодні срібло (не рахуючи КБ)!

    Вподобано 31 people

  4. ivan semionovich barkov коментує:

    Замыкаю пьедестал Алексом Смолом! ))) Усих витаемо )))

    Вподобано 31 people

  5. Шурф Лонли Локли коментує:

    Пост сегодня состоять будет из двух частей:
    I. МИД Украины запустил второй этап проекта «Крым на карте мира», посвященный своевременному исправлению ошибок указания принадлежности Крыма в международных навигационных системах и прочих картах. Приполярным папуасам и им сочувствующим с удовольствием напоминаю: согласно резолюции ООН 68/262, Крым – неотъемлемая часть Украины. Не «Республика Крым», не «Крымская область» и не какая-нибудь еще ваша выдуманная под «Боярку» мифическая Нарния, а «Автономная республика Крым». И до тех пор, пока вы это продолжаете отрицать – пособствующие оккупантам крыСчане будут учиться существовать без воды и с перебоями электроэнергии, а прочая материковая часть Приполярной Папуасии – задыхаться под всемирными санкциями, знакомиться с достижениями безработицы и гарантированно подыхать в двух военных конфликтах. В скором времени к ним и третий, гражданский, добавится…
    Суть проекта на Facebook-сайте МИД:

    Всем обнаружившим случаи географического кретинизма – следующая рекомендация (цитата):
    «1. Скріншот/фото некоректного зображення.
    2. Інформація про навігаційний продукт (назва, мова використання, рік виготовлення, дата оновлення карт).
    3. Компанія-виробник навігаційної карти (назва, країна, центральний офіс).
    4. Технічний прилад, на якому використовується програмний продукт (назва, рік, виробник).
    5. Додаткова інформація про продукт (наприклад, якщо йдеться про позначення АР Крим на навігаторі, який встановлено в автомобілі – марка, рік випуску авто)».
    А это – ранее достигнутые результаты:
    http://www.eurointegration.com.ua/experts/2017/04/14/7064530/

    II. «Русская весна» и прочие пропагадёныши захлебываются пеной от анонсированного «Миротворцем» введения автоматической системы распознавания морды лица каждого российского террориста (и его пособников) по фотографии

    С не меньшим удовольствием подобным леммингам хочу напомнить: технология распознавания лиц впервые разработана и запатентована именно в качестве украинского IT-продукта. Впоследствии же она была успешно продана корпорации Google

    На сегодняшний день таких успешно функционирующих технологий распознавания в Украине хватает

    Ничто не забыто, никто не забыт,
    А ПутинТВ пусть и дальше п#дит…

    Вподобано 52 people

    • Украина forever коментує:

      Перепостил в ФБ инфу по п.1 😉

      Вподобано 12 people

      • Stepan Litwinenko коментує:

        п.1. А как теперь информация с Крыма будет поступать? Например с веб-камер.

        Вподобано 6 people

        • barmalini коментує:

          через Інтернет! Він з самого початку був задуманий так, щоб міг працювати при випадінні сегментів мережі.

          Вподобано 5 people

          • Stepan Litwinenko коментує:

            Всётаки мне не понятно.Трафик пошёл через Россию, в России закон Яровой, т.е все провайдеры должны отчитываться перед ФСБ. Отсюда у меня вопрос: “Поток информации подвергается цензуре? Ограничивается ли он с точки зрения ФСБ о её опасности? Например любое сообщение о каких то нехватках в Крыму(воды,элекртоэнергии) это уже “информационная диверсия” в отношении “всё хорошо прекрасная “крымнашка”- всё хорошо”.

            Вподобано 2 people

          • barmalini коментує:

            Там є свої нюанси які я знаю лише поверхнево. Може хтось розповість з подробицями, але для першого розуміння достатньо знати що інформація в інтернеті не ходить якимось одним маршрутом, вона може передаватися від одного сервера до іншого через дуже довгі ланцюжки проміжних серверів. Викинете одну ланку, інформація піде іншою.
            Якщо Пан Бог залиє рашку вже сьогодні бетоном, то ми навіть не помітимо. Будемо отримувати свої пакети даних через Америку чи Японію та й на тім кінець. Тому, з точки зору доступності інформації, її можна заливати бетоном. Все готове.

            Вподобано 9 people

    • bohanv коментує:

      По п. 1. Давно пользуюсь Яндекс навигатором (ЯН) . После прочтения заметки решил проверить ЯН на предмет принадлежности Крыма, и если что стукнуть на него и снести к чертям, но был приятно удивлен, когда в меню “загрузка карт” на запрос Украина обнаружил, что Крым таки наш, потом решил проверить по раше, и его там таки не оказалось. Так что пока буду пользоваться ЯНом и дальше. Слава Украине!

      Вподобано 10 people

    • Игорь коментує:

      Приложение Maps.mi – Написано оба варианта. Автономная РК и просто РК.

      Вподобано 3 people

  6. ilya коментує:

    (с)

    Внесённый в Конгресс законопроект с отдельным блоком мер, затрагивающим интересы России и ее граждан, если будет принят, подвергнется тщательному и всестороннему анализу специалистов разной отраслевой принадлежности. Я же сейчас хочу обратить внимание на несколько новых для меня моментов, изложенных в законопроекте. Потому что они отражают эволюцию санкционного мышления США за три года, после введения «Крымских санкций».
    Законопроект предполагает ежегодную подготовку ряда докладов Президента и Правительства США по вопросам, касающимся России.

    Министр финансов по согласованию с Директором национальной разведки и Госсекретарём США не позднее 180 дней после принятия закона, а впоследствии ежегодно, должен предоставлять соответствующим комитетам Конгресса открытый Доклад об олигархах и полугосударственных организациях Российской Федерации. В нем должны быть представлены данные о ключевых политических фигурах России и олигархах; идентифицирован уровень их близости к Владимиру Путину и другим членам российской правящей элиты; установлены масштабы их состояний и источники доходов; перечень их родственников, включая супругов, детей, родителей, их активы, включая инвестиции, бизнес-интересы, собственность, приносящую доходы; выявление зарубежных компаний, аффилированных с этими лицами.

    Доклад должен проанализировать также происхождение полугосударственных организаций/компаний, их роль в экономике России; выяснить их руководящие структуры и бенефициарную собственность этих организаций; объемы их зарубежной собственности. Будут выяснены масштабы проникновения российских лиц, с политическим влиянием, и полугосударственных организаций в ключевые сектора американской экономики — банковский, страхование, ценные бумаги, недвижимость.

    Обращает на себя внимание и раздел законопроекта, посвящённый проблеме «противостояния российскому влиянию в Европе и Евразии». В нем утверждается, что «Конгресс выявил попытки России оказать влияние на политические процессы в Европе и Евразии путём предоставления ресурсов политическим партиям, «мозговым центрам», группам гражданского общества, которые «сеют недоверие к демократическим институтам, продвигают ксенофобские и нелиберальные взгляды, подрывают европейское единство».

    Не позднее, чем через 90 дней после принятия закона Президент США должен представить доклад «Об организациях СМИ (Медиа), контролируемых и финансируемых правительством России». В него будет включена информация о тех СМИ, которые влияли на исход избирательных кампаний в любой стране Европы и Евразии в течение предыдущего года, включая, как прямую поддержку политических партий, кандидатов, лоббистских кампаний, так и поддержку неправительственных организаций и структур гражданского общества.

    США поддержит создание комиссии по свободе СМИ в Совете Европы по аналогии с Венецианской комиссией, занимающейся вопросами верховенства закона. Эта комиссия будет готовить экспертные рекомендации правительствам по поддержанию правового и регулятивного режимов, поддерживающих свободные и независимые СМИ и информированное гражданское сообщество, «способное делать различия между репортажами,основанными на фактах, мнением и дезинформацией».
    Конгресс утвердил финансирование «Фонда противодействия российскому влиянию» в размере 250 млн долларов на 2018 и 2019 финансовые года.

    Законопроект расширяет потенциальный круг физических и юридических лиц, против которых могут быть введены санкции. Будет налажена система выявления тех, кто совершает сделки от имени или в интересах организаций, связанных с разведывательным и оборонным ведомством России. Санкции грозят всем, кто участвует в российских проектах глубоководной разведки и добычи, арктической нефтедобычи и сланцевой нефти и газа. Аналогичные меры будут введены и в отношении тех, кто содействует поставкам товаров, услуг, лицензий, информации и технологий для строительства трубопроводов для экспорта российских, энергоносителей…….

    Вподобано 32 people

    • Украина forever коментує:

      ВИЗУАЛЬНОЕ ОБЩЕНИЕ
      Дональд Трамп визуально-образно показывает Владимиру Путину какое будущее ожидает кремлёвского фюрера и его Россию после одобрения нового пакета санкций против РФ.

      США
      Законопроект о санкциях против России будет вынесён на голосование в Конгресс во вторник 25 июля.

      Пресс-секретарь Белого Дома Сара Хакаби Сандерс заявила, выступая по каналу АВС, что Белый Дом поддерживает законопроект в его нынешней форме.

      ГЕРМАНИЯ
      Сегодня, в понедельник, также стало известно, что Германия предложила Евросоюзу расширить санкции против России, – Reuters.

      ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
      Посол Великобритании Дж.Гоф заявила во время пресс-конференции на борту эсминца “Duncan” в Одессе, что Украина для Британии в сфере внешней политики является приоритетом. Потому что безопасность Украины – это безопасность Европы, и это общая безопасность.

      Запись из ленты пользователя VAN ORTON

      Вподобано 24 people

      • Семен коментує:

        В хедлайне написано “х…йло и Президент”!!!
        Як гарно Трамп показує, що х…йлу вже треба робити, а в мене є чим!!! Потім підходь!!!
        Яка німа сцена, а скільки експрессії та емоцій!!!

        Вподобано 4 people

  7. viktoriya64 коментує:

    Всем доброго вечера!

    Вподобано 29 people

  8. Украина forever коментує:

    Reblogged this on Україна назавжди and commented:
    Добрым людям – добрый вечер!

    Вподобано 53 people

  9. White Bear коментує:

    Доброго вечорочка шановна хунта !!

    Вподобано 27 people

  10. Jane Херсон коментує:

    Доброго вечора. Всіх кохаю. 🙂 Біжу. спотикаюсь, читаю,доганяю.

    Вподобано 31 people

  11. Sergio_Kyiv коментує:

    Всім гарного вечора!

    Український стріт-арт гурт RAY BAND презентував кліп на пісню “Йдемо додому”. Пісня була написана під час одного з турів музикантів у зону АТО. Хлопці ніколи не приховували свого ставлення до воєнних дій, розповідаючи про те, як важливо жити у мирі один з одним та із собою. “Ми звикли, що у нашій країні — війна, і на сході постійно помирають люди. Українці настільки втомились від постійного негативу, що вже намагаються не помічати цього. Але ж насправді конфлікт продовжується”, — говорять музиканти. – “Дуже хочемо, щоб наші хлопці скоріше повернулись додому, у свої сім’ї, а в країні нарешті був мир і свобода. Саме про це пісня “Йдемо додому”. (с) Не моє

    Ну а оскільки це стріт-арт гурт, то подивимось один з їхніх вуличних виступів. Цю пісню вони виконували на Х-Факторі, і вона дуже сподобалась Ніно Катамадзе.

    Вподобано 25 people

    • jontravoltenko коментує:

      “Клинтона целый год долбали за его Монику. У нас таких через одного. Мы ещё им поаплодируем. Но другое дело Конституция. Написано: нельзя к Монике ходить – не ходи! А пошел – отвечай. Если не умеешь. И мы …м! доживём. Я имею в виду Конституцию.”(В.Черномьірдин)

      Вподобано 10 people

  12. ilya коментує:

    Вподобано 29 people

  13. larisochkaMиколаїв коментує:

    Вітаю всіх!

    Вподобано 29 people

  14. Юрій коментує:

    Добрий вечір хунторянам!

    Вподобано 27 people

  15. blackravenua коментує:

    Добрий вечір, шановні КБ та бандерівці!

    Вподобано 24 people

  16. Whisky коментує:

    Добрейший вечерок всей честной бандеровской семейке!
    Перефразировав немного:

    И даже в маленьком испанском городке
    Есть надписи на русском языке
    На память об известном всем х@йле

    Вподобано 39 people

  17. ФаБен коментує:

    Вітаю поважну Хунту ! КБ ,дякую Вам… ,просто Дякую за Все що Ви робите !

    Вподобано 21 people

  18. elmiraham коментує:

    Всем большой селям алейкум!

    Вподобано 27 people

  19. ФаБен коментує:

    Спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер під час зустрічі з українськими депутатами закликав “консолідуватися для відновлення територіальної цілісності і суверенітету України”, повідомляє прес-служба Верховної Ради України.

    “Для відновлення територіальної цілісності і суверенітету вкрай важливим є збереження політичної єдності усередині країни, заради якого політичні сили повинні працювати як одна національна команда, відсуваючи свої вузькопартійні інтереси або власні особисті амбіції на другий план”, – зазначили у повідомленні….

    Візит щодо України
    21 липня Держдепартамент США повідомив, що Курт Волкер відбув на схід України. Його метою була зустріч “з тими, хто постраждав від російської агресії”, а також обговорення значення безпеки для всіх українців.
    24 липня спецпредставник США обговорить у Києві “шлях до відновлення суверенітету і територіальної цілісності України”, після чого відбуде до Парижа обговорити мінський процес із французькими і німецькиими урядовцями і взяти участь у розмовах “нормандського формату”.
    За повідомленням Держдепартаменту, пан Волкер далі відвідає Брюссель, де обговорить владнання конфлікту в Україні з офіційними представниками ЄС і НАТО.
    26 липня спецпредставник США щодо України у Відні обговорить роботу місії ОБСЄ на Донбасі в штаб-квартирі організації, після чого вилетить до Лондона, де проведе консультації з британськими урядовцями щодо того, як досягти поступу в Україні.
    http://www.bbc.com/ukrainian/news-40708181

    Вподобано 20 people

      • ФаБен коментує:

        Додаю …, Спецпредставник США: на Донбасі триває “гаряча війна”…

        “Це не заморожений конфлікт, це гаряча війна! Це криза, яка потребує невідкладної уваги, яку потрібно вирішити якомога швидше”, – сказав пан Волкер на прес-конференції у Краматорську.
        Він також відзначив надзвичайні страждання населення, а також кількість вбитих і поранених, знищені будівлі, економіку та промисловість.
        “Ціна, яку заплатили за це, дуже висока. І це потрібно вирішити якомога швидше”, – зазначив пан Волкер і додав, що високу ціну заплатили не тільки люди на контрольованій, але й на тимчасово непідконтрольній Україні території.
        Курт Волкер наголосив, що в США розуміють, що конфлікт на Донбасі – не внутрішній, а є агресією Росії щодо України: “Ми бачимо, що відбувається, як цей конфлікт почався, як він контролюється зараз”.
        “Саме тому ми хочемо, щоб США були більш задіяні у його вирішенні. Ми хочемо виробити стратегічне розуміння цього конфлікту, щоб мати можливість рухатися далі і відновити територіальну цілісність України”, – додав пан Волкер. http://www.bbc.com/ukrainian/news-40698134

        Вподобано 12 people

  20. motya коментує:

    Доброго вечора, любі!

    Вподобано 22 people

  21. Stepan Litwinenko коментує:

    п.4. Эдак они всех крымнашистов в “Бандеровцев” перевоспитают.

    Вподобано 12 people

  22. Crimean коментує:

    Добрий вечір.

    Дякую Джонові Траволтенку, який ідентифікував комаху з мого вчорашнього фото як цикаду. Я її не впізнав, бо в дорослої цикати великі крила.

    А то була, виявляється, личинка. Пишуть, що личинки спочатку п’ють сік зі стебел рослин, а потім переселяються під землю й п’ють сік з коренів. Комаха може бути личинкою до 17 років, а тоді досягає повноліття. 🙂

    Десь читав, що коли в пустелі цикади збираються разом, то від їх співу можна втратити слух. Я кілька разів ночував під деревом, на якому вправлялася у вокальному мистецтві цикада, тому охоче вірю. 🙂

    «Листя не ворушилося на деревах, кричали цикади, і одноманітний, глухий шум моря, що долинав знизу, говорив про спокій, про вічний сон, який очікує нас. Так шуміло внизу, коли ще тут не було ані Ялти, ані Ореанди, тепер шумить і буде шуміти так само байдуже й глухо, коли нас не буде. І в цій сталості, у повній байдужості до життя й смерті кожного з нас криється, можливо, запорука нашого вічного спасіння, неперервного руху життя на землі, неперервної досконалості» (Чехов. Дама із собачкою).

    Вподобано 28 people

    • larisochkaMиколаїв коментує:

      Я теж вірю, бо одна така падлюка якось “заблукала” на наш балкон( треиій поверх), так я думала що зараз всю обшивку поздираю, але знайду ту тварюку))))))))))))

      Вподобано 14 people

      • dokshit коментує:

        Ларочка не нужно, они из личинок вылупляются раз во много лет (иногда до 17 лет).
        Обычно лет 10-12 между вызреванием личинки во взрослую цикаду.
        А поют красиво. Ночь. Степь. Горячая земля ещё не отдала весь свой жар. Прохладный бриз уже начал гнать с моря прохладу, но она была ещё высоко, горячая степь не давала ей опуститься.
        И тут в старой балке проснулся хор цикад! Безумный, разноголосый, но органичный своей природной красотой. ВЫходишь в степь, стоишь слушаешь, и ощущаешь, как плавно опускается сверху прохладный воздух, охлаждая раскалённую землю.
        Твоя голова уже в прохладе, а ноги ещё горят в огненной пыли.
        Но над головой миллиарды звёзд. Столько их не бывает в городе. Столько звёзд не видно нигде. Только в горах и в степи. И цикады….
        Однажды я так простоял полтора часа, задрав голову, пока окончательно не затекла шея и пошёл спать совершенно офигевший…

        Вподобано 31 people

        • ФаБен коментує:

          dokshit, ви моє Палантеще ! Чого ж ви мовчали тут так довго … Поки читала , аж вбаюкалась … ) Навіть забула куди летіла ,ледь мітлу не згубила …)))
          Пишіть ще будь-ласка ,дуже гарно … 🙂

          Вподобано 9 people

          • dokshit коментує:

            Эта маленький экспромт, то что прямо на поверхности, за чем глубоко не нужно лезть в память. То , что будешь вспоминать в старости)))
            А метла – это тема хорошая, вы главное на поворотах осторожнее, и с ЛЭП тоже))))

            Вподобано 9 people

          • skrynta коментує:

            dokshit, а вы еще тот романтик!
            С удовольствием постояла бы рядом, задрав голову в небо, слушая хор цикад…
            Южная ночь… Жаркая крымская степь… И мирриады звезд на Млечном Пути… Эх…
            Спокойной ночи, хунта!

            Вподобано 8 people

      • Пандора коментує:

        зла ти. це тому, що в тебе немаэ летючоi миши:))))

        Вподобано 4 people

      • Михаил коментує:

        Можливо то сарана (багато хто плутає “їх спів”)…. Бо у цикади, на відміну від сарани (яка ріже вуха), як на мене, заспокійливий “спів”.

        Вподобано 9 people

    • jontravoltenko коментує:

      Та будьласка!

      Вподобано 6 people

    • syuren коментує:

      А я их слушал как раз в Крыму, на Фиоленте. И меня поразило, как они все разом смолкли. В 21:00. Это была мистика какая-то! Как вроде кто-то очень большой выключателем щёлкнул.

      И вот тогда я понял выражение “оглушительная тишина”. И – звёзды, каких больше нигде не видел, ни до, ни после…

      Вподобано 7 people

  23. Olha коментує:

    Добрий вечір, кохана сім’я на чолі з беззмінним героїчним КБ!

    Вподобано 17 people

  24. Jeff_Ko коментує:

    Мої вітання Шановному панству. Сьогодні був у “Криївці” у Львові. Особливо сподобалось про “пельмени”. Фото.

    Вподобано 11 people

  25. Sem коментує:

    Всем привет.С исправлением карт это хорошо.те более если так пуканы подгорают.)))). Если еще исправить курилы.калиннград.и особенно дальний китайский восток.Вот это был бы шум.Китайских тролей не победить)))). Країна понад усе.!

    Вподобано 20 people

  26. Доброго вечора, Шановні!Дякую, КБ!
    Підтримав Олександрівну.Одужуй скоріще!

    Вподобано 18 people

  27. oundina коментує:

    Хунті привіт та всім гарного вечора! По п.15 найбільше сподобалось четверта фото із свинячою голової. Оті всі шмати сала на прилавку. Підозрюю екстремізм, розпалювання та приховану симпатію до бандерівців. Неподолана розбещуюча сила сальця – і ці люди називають українців “салоїдами”. П.16 – зосліпу, після пункту 15, прочитала як “фестиваль гівна”. Одразу подумала, що знов якусь скрєпу зліпили чи виростили. Ну вибачте))

    Вподобано 17 people

  28. Семен коментує:

    Сасибі за дайджест, друже, КРИМський бандеровець! Прийдеться тобі триматься ще гарніше це щодо п.1.
    Виходячи з деяких добрих новин, що в сраісі через тиждень- два почнуться дуже великі соціальні напруження щодо кількісьтної масси надрукованих срублів, курсу долару, падіння цін на нафту, нових сакцій! Повірте, усім буде не до Криму!

    Протримайтеся друзі кримчани! Дуже скоро це неподобство накриється мідним тазом!

    Усім читачам блогу вилика пошана!

    Вподобано 24 people

  29. Местный с VI в. до н.э. коментує:

    Всем привет
    Жена уехала с детьми в гостишку под Алуштой. Занимают два номера. За жилье не платят, т.к. жена дает уроки иностранного языка детям хозяев, т.е. жильё бесплатно, но харчи свои. В соседнем номере живет тётка хозяйки из Реновационной столицы. Живёт уже третью неделю. За жильё не платит, т.к. родня. Больше клиентов нет.

    До свидания

    Вподобано 43 people

  30. kazibura коментує:

    Доброго вечора, шановні!
    «Хорошая девочка должна уметь делать все тоже самое, что и плохая. Но, покольку она хорошая, то она должна все делать хорошо …»

    «Девочку, которая ехала на поезде из Мурманска в детский лагерь в Самарской области, уличили в краже золотых колец у сопровождающей.
    Во время осмотра вещей в чемодане девочки нашли несколько бутылок водки и коньяка. Их наличие девочка объяснила тем, что собиралась праздновать в лагере свой день рождения. По ее словам, «праздник без выпивки — не праздник». Наличие наркотиков 14-летняя школьница объяснила тем, что «их ей в качестве оплаты передал мужчина, которому она оказывала сексуальные услуги».

    По факту кражи ювелирных изделий и хранения наркотических средств возбуждены уголовные дела.» https://news.tut.by/accidents/552566.html?f

    Вподобано 21 people

    • kyivlana коментує:

      Чего-то смеюсь… Или плачу?

      Вподобано 5 people

    • mctoha коментує:

      kazibura:
      24.07.2017 в 21:16
      Доброго вечора, шановні!
      «Хорошая девочка должна уметь делать все тоже самое, что и плохая. Но, покольку она хорошая, то она должна все делать хорошо …»
      ++++++++++++++
      напомнили ))

      Хороший и плохой мальчик плевали с балкона на людей.
      Плохой мальчик попал 10 раз, хороший – 15.
      Добро всегда побеждает зло!

      Вподобано 4 people

  31. ilya коментує:

    =Ватница из Судака торжественно разместила фото Центрального пляжа с целью показать “успехи сезона”, но местные её высмеяли, сказав, что это единственный пляж в городе, где более или менее появились люди. На остальных пуст=

    Ватница очень торжественно
    Прямо из Судака
    Полного пляжа естественно
    Фото залила в ОК (ВК или куда там она его залила не знаю)) )
    Вот вам,смотрите болезные
    Фиг против факта попрешь
    Праздник испортили местные
    Их то уж хрен на..ешь

    Тож це до чого все сказано
    В чому,як кажуть тут сіль
    Правда ота дівка справная
    Вилізе звідусіль

    Вподобано 16 people

  32. barmalini коментує:

    До речі, сьогодні моя вишнева наливочка офіційно готова. Пригощайтеся


    П.С: не дивіться що банка вся пальцями залапана, воно так тільки на фото виглядає, На справді вона чиста, неозброєним оком нічого не видно, інакше протер би перше ніж фотографувати.
    На смак супер, запах, відповідний, цукру не забагато – не замало, як раз в міру.
    Тепер шукаю де в Голландії можна знайти терен.

    Вподобано 25 people

  33. ilya коментує:

    Дорога на Гнивань. Вот уж не ожидал, эту дорогу 20 лет точно не ремонтировали! (с)

    Вподобано 25 people

    • ФаБен коментує:

      Дорога нормально , а чого вони обочини так залишили необробленими і такі широкі ??? 😦

      Вподобано 4 people

      • ilya коментує:

        =Дорога нормально , а чого вони рбочини так залишили необробленими і такі широкі ???=

        Мабудь все ще в процесі..Розмітки теж поки немає..)

        Вподобано 4 people

        • skrynta коментує:

          У нас тоже “счастье” привалило. 30 с гаком лет дорогу Николаев-Снигиревка (трасса Н-11)только латки делали, которые после зимы исчезали вместе со снегом. А тут на выходные ехали к родителям – и опа! полностью меняют дорожное полотно. Народ в автобусе чуть в проход не повыпадал – так всем на сие чудо поглядеть хотелось. У многих (кто моего возраста и постарше) в глазах было неподдельное недоумение – “и шо правда? дорогу меняют?” Таки да! Жизь налаживается. Маленькими шажочками, но да.
          Так шо ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

          Вподобано 13 people

    • Михаил коментує:

      Фашисти. По дорозі на вінничину теж були такі історичні куски траси. Тепер геть усе тим клятим асфальтом закатали.

      Вподобано 9 people

  34. Reblogged this on Олена укро-білорусобандеровка and commented:
    Добрий вечір, КБ та читачі блогу!
    От чесно, я думала текст на картинці – це стьоб, але виявляється, що ні. Бабуся з мого дому, повернувшись з похорон, розповіла, що при відспівуванні покійниці подала записку батюшці пом’янути померлих, серед прізвищ яких Шевченко й Сталін! От що на це скажеш?…

    Вподобано 27 people

  35. maks0 коментує:

    Reblogged this on maks68007 and commented:
    Доброгивечір Пані та Панове✌

    Вподобано 17 people

  36. vova70 коментує:

    Reblogged this on vova70 and commented:
    Всем добрый вечер!

    Вподобано 17 people

  37. karlovavarja коментує:

    Вечер добрый, Уважаемые!
    Dobrý večer Vážení!

    Вподобано 12 people

  38. forester коментує:

    Вітаю шановне товаиство

    Вподобано 15 people

  39. Шурф Лонли Локли коментує:

    КБ! Есть предложение разместить отдельную секцию блога:
    “В случае обнаружения фактов:
    – незаконного перемещения физ. лиц через государственную границу – просьба информацию с доказательствами нарушения предоставить на сайт Миграц. службы + Миротворец,
    – некорректного указания госграницы Украины в продуктах IT, картографической и прочей продукции – просьба предоставить информацию МИД Украины в таком составе: …;
    – случаях нарушения госграницы, пособничества с оккупантами, участия физ. лиц в террористических актах – просьба предоставить информацию на Миротворец.
    Детализировать структуру информации к предоставлению и соответствующие адреса.
    Возможно, еще есть какие варианты для активного пресечения преступных действий против государства. Как вариант.

    Вподобано 22 people

  40. kyivlana коментує:

    Добрый вечер, моя любимая хунта и КБ! Я опять с вами! Прилетели мои солнышки и дети, брала отпуск на 10 дней, домой только ночевать приползала, поэтому кучу всего пропустила.
    Но хунта зря время не теряла – уже и логотип усовершенствовала, и пробный выпуск в ютюбе, креативные вы мои!
    Что неприятно поразило: Hunta_Zeitung: – нельзя опускаться до такой грязи в отношении к женщине, да еще выносить это на всеобщее обозрение! Есть такое старомодное понятие – “порядочность”, – Вы о нем, похоже, забыли((
    Танюша, плюнь и разотри! Лучше послушайся Раневскую))

    П.17 – фестиваль” “Extreme Крым” – только мне кажется, что здесь одно слово лишнее? Жизнь в Крыму давно сплошной экстрим, и на фестиваль никак не тянет.
    P.S.- как всегда, супер!
    Пошла читать комменты))

    Вподобано 23 people

    • ФаБен коментує:

      Ланочка ,ну понимаеш , сть такоє дело и есть такой сорт ….

      Вподобано 13 people

    • Пандора коментує:

      Дякую Лана:))) але…

      Вподобано 17 people

      • kyivlana коментує:

        Таня, это самая большая твоя проблема? Просто выбрось из головы, забей, забудь, в конце концов, напиши на листочке все, что думаешь об этом Хунте, порви и спусти в унитаз. Договорились?

        Вподобано 5 people

    • kyivlana, хороших Вам трудовых будней))

      Вподобано 4 people

    • Keith Utah коментує:

      Не знаю і не хочу знати що там говорив чи робив хунта зеітунг. Цілком можливо, що то було щось вкрай нице. А може і ні. Не знаю і не хочу знати.

      Натомісць знаю напевне, що він забанений і відповісти не може. Тому оброворення його в такій ситуації вважаю ницістю першої кляси і то є достеменний факт. Особливо низько в тій ситуації згадувати старомодну “порядність”. Виглядає на те, що спеціалісти з порядності мають про неї дещо відмінне від загальноприйнятого поняття.

      Подобається

      • ФаБен коментує:

        Keith Utah мораліст(ка) ви наш(а) , Бажаю вам лиш одного , щоб вас по житті оточували Завжди такі “хороші”люди ,щоб ви іх краще взнали ….
        А так вибачайте , ось такі ми “не порядьні” ,ну що поробиш … ,

        Вподобано 7 people

        • Keith Utah коментує:

          Добродійко! Чи то не Ви пишете тексти для Лаврова про міжнародне право? Подібна логіка.
          Позатим робіть собі що хочете, лиш етику лишіть в спокої.

          Вподобано 1 особа

          • Пандора коментує:

            ваша лавровська логiка цiлком й повнicтю вiдображена в повiдомленнi зверху. нi тре ii вiдзеркалювати на iнших. це дуже кидаэться в очi з боку:)))

            Вподобано 2 people

      • babushkamaria коментує:

        Добродію!
        Вы знать ничего не знаете, и не хотите – Ваши слова.
        Тогда какое Вы имеете право вообще вещать на эту тему?
        Душа болит за забаненого?
        А не приходило на ум – если корректнейший и доброжелательный КБ его забанил, то этот организм повел себя как мерзавец?!
        И не смейте давать оценку моим друзьям – цена Вашей оценки “ноль”!

        Вподобано 9 people

      • Keith Utah, я нікого не захищаю, але “Не знаю і не хочу знати що там говорив чи робив хунта зеітунг” це ключове в Ваших словах, тому не треба чіпляти інших учасників блогу, тим більше не знаючи ситуації і вчинків іншої людини. Тему закриваємо і продовжуємо нормальне спілкування

        Вподобано 6 people

        • Keith Utah коментує:

          Sytuatsija prosta jak dveri. Liudu, kotri obgovoriujut’ kogos pozauchi ne majut’ prava maty slovo “poriadnist'” v svomu leksykoni. To za oznachenniam poniattia opysanogo slovom “poriadnist'”.

          Takym liudiam govoryty pro poriadnist’ tak samo dorechno jak Lavrovu pro mizhnarodne pravo.

          Prykro, shcho dovelosia to VAM rozjasniuvaty.

          Подобається

      • Хай мене Бог милує від таких людей, як Зайтунг. Те, що я побачила – ………… Чоловіки тільки в одному випадку можуть пишатися довгим язиком (як би не склалася ситуація).
        А з моєю “вдачею”, це я мала бути на місці Пандори 😀 От тепер і думай: чи йти на зустрічі…..

        Вподобано 3 people

      • Пандора коментує:

        вимагати до себе поваги й поряднього ставлення можуть люди, якi поважають та порядньо ставляться до iнших.
        не знаю, де були вашi принципи моральностi, коли ця людина викладала моi фото з принизливими пiдписами. можливо спали в кущах. а цiлком можливо ви вважаэте це цiлком приэмлiмим. не знаю й знати не хочу. я таку точку зору вважаю ницiстю.
        з приводу того, що вiдповiсти вiн не може, тут ви можете не хвилюватися. вiн прекрасно продовжуэ це робити поза межами блогу.

        Вподобано 6 people

        • babushkamaria коментує:

          – Профессор метафизики Хосе Ортега-и-Гассет, если бы не помер
          давным-давно, сказал бы сейчас: “Градоначальник города Глупова Топтыгин,
          собственно, не то чтобы был зол, а просто так – скотина”, –

          Черт, ну нравится мне эта фраза у Вайнеров…))

          Собственно, это реакция на то, что вiн прекрасно продовжуэ це робити поза межами блогу.

          Вподобано 4 people

        • Keith Utah коментує:

          Duskusija zakinchena.

          Подобається

      • kyivlana коментує:

        Порядність — моральна риса людини. Порядна людина завжди дотримується своїх обіцянок, уникає образ і не завдає умисної шкоди навколишнім. (Вікіпедія)
        Що з цих визначень не порушив Hunta_Zeitung:?
        Може, відповісте, такий “великий спеціаліст з порядності”? Особливо цікаво почути про “загальноприйняті поняття” від Вас, яка примудрилася мимохідь образити і обізвати “ницими” тих, з ким Ви не згодні, при цьому навіть не розуміючі суті конфлікту.
        Але про що я?! Ваші “перли” нижче вже все сказали.
        Ігнор.

        Вподобано 1 особа

        • Keith Utah коментує:

          Ja zahyshchav ne hunta zeitunga a slovo “poriadnist”. Obgovoriujuchy kogos pozaochi Vy vtratyly pravo jogo vzhyvaty. Nastijlyvo Vam na to vkazuju i proshu perestaty jalozyty jogo svojimy jazykamy. To pryzvodyt’ do deval’vatsiji samogo poniattnia.

          Pozatym veselyh Vam rozvag z hunta zeitungom, volkische beobachterom chy navit iz samym
          Danska tagesbladetom.

          Подобається

  41. Whisky коментує:

    “Тихушники” з ЗСУ:
    “Гібридів розгромили на Світлодарській дузі”: “Информация по потерям подтверждена. Умеют наши бесшумно и точечно работать. Все она, неизвестная “Третья сила”, – волонтер
    http://patrioty.org.ua/blogs/hibrydiv-rozghromyly-na-svitlodarskii-duzi-ynformatsyia-po-poteriam-podtverzhdena-umeiut-nashy-besshumno-y-tochechno-rabotat-vse-ona-neyzvestnaia-tretia-syla–volonter-183729.html

    Вподобано 15 people

  42. leo_Y коментує:

    Reblogged this on leo_UA and commented:

    Спасибо за выпуск, КБ!
    Хунтянам – доброй ночи!

    Вподобано 14 people

  43. allenhaim коментує:

    привет КБ и всему сообществу!

    Вподобано 11 people

  44. allenhaim коментує:

    кто скажет, почему мой короткий комментарий появился сразу, а более обширный – не появляется. пытаюсь его послать ещё раз – получаю уведомление, что я уже делал такой комментарий. В чём тут фокус?

    Вподобано 4 people

    • Пандора коментує:

      його модерують вiйська НАТО. поки всi вiйська промодерують, самi ж розумiэте:))))))))))))

      Вподобано 13 people

    • allenhaim, иногда длинные комменты со ссылками попадают в спам, но Вы были упорны и решили вопрос без меня. Второе сообщение ВП пропустил

      Вподобано 4 people

      • allenhaim коментує:

        КБ, ещё бы мне не быть упорным – дел по горло,я два дня выкраивал время чтоб этот текст напечатать, и только на третий смог послать))). Вспоминается анекдот: Летит самолёт Москва-Новосибирск. Встаёт террорист с автоматом и объявляет :”Самолёт летит в Марокко!” Тут один пассажир-грузин вскакивает и бьёт террориста. Террорист обезврежен. Самолёт летит в Новосибирск, грузину все говорят “Герой! Герой!” Тот отмахивается! “Какой герой! Я фруктами торгую! А кому я нужен в Марокко со своими апельсинами?”

        Вподобано 12 people

  45. allenhaim коментує:

    Шурф Лонли поднял хороший вопрос – Что лично для вас значит Крым?
    Трудно поверить, но живя в Украине уже много лет, я в Крыму был всего четыре раза и всё проездом. Поэтому красоты Крыма я больше повидал в советских фильмах, чем собственными глазами. Может, поэтому он не запал мне сильно в сердце… пока не случилась война.
    Так уж получилось, что первыми кому мне довелось помогать в 2014, это были военные из Крыма. Тогда, в апреле, это было с моей стороны не столько проявление патриотизма, сколько попытка заглушить подступающий страх и ежедневное отчаяние от того что происходило в стране (я имею в виду захват Крыма и ползучую оккупацию Россией Донбасса). Я вспомнил что есть такое правило – чтоб не чувствовать что тебе плохо, помоги тому, кому ещё хуже. Я открыл тогда ноутбук, зашёл на наш одесский форум и сразу же наткнулся на объявление «Поможем нашим военным вышедшим из Крыма», там были контактные телефоны людей, которых называли «координаторы». Крымчан разместили в разных санаториях. Люди выехали тогда из Крыма с минимумом вещей, и нужно было буквально всё. Из всех я выбрал тот санаторий где были семьи с детьми. Я был жуткий пацифист до войны и сама мысль, что я буду помогать людям, для которых война – профессия, приводила меня в ужас. Я связался с «координатором» (сейчас помню точно только имя – Татьяна, и что фамилия начиналась на букву Е), расспросил, что надо, договорились о встрече у ворот санатория. Накупили с женой всякого и поехали. Я тогда был наивен и полагал что «координаторы»- это поставленные от МО люди, которых командование послало помочь своим военным, сохранившим верность присяге. А когда к воротам санатория вышла женщина лет 30 вся в домашнем и попросила прощения что пришлось ждать, потому что была занята ребёнком, а телефон был в другой комнате, до меня стало доходить, что это сами военные себе и вынуждены, самоорганизовываясь, помогать. Пока шли до корпусов, я попытался завязать разговор. Среди прочего спросил – «А вы жена военнослужащего?» Татьяна так посмотрела на меня и сказала «Я и жена, и сама – офицер!». Вот хотите верьте, хотите- нет, но в тот момент у меня было ощущение «надо бы застегнуть верхнюю пуговичку на гимнастёрке». Даже желание любопытствовать пропало. Было много в тот день «спасиб» от прочих мам, и ощущение, что я прикоснулся к чему-то очень серьёзному, чему-то из другой жизни- не такой комфортной и спокойной, как моя. Потом, в апреле наши одесские ватники приходили к штабу на Пироговской и пытались возложить траурные венки в знак протеста против «братоубийственной войны на Востоке Украины».


    Военные- среди них были крымчане -погнали их оттуда. Слова одного из офицеров «мы Одессу не сдадим!» были для меня таким лучиком надежды. Чтоб вы понимали настроения, царившие в тот месяц среди одесситов – один мой друг поехал в Львов специально чтоб накупить всего украинского – флаг, вышиванка, рушник , чтоб как он сказал, «я мог детям рассказать, что была такая страна – Украина и мы в ней жили» , «а то вот-вот придёт Россия и это всё я уже нигде не достану»  .
    Я в те месяцы приходил к штабу на Пироговской, приносил всяко-разно. Военные бились в бюрократической паутине – им не давали оружие. Потому что не было оружейки. Штаб стоял безоружный. Эту оружейку крымчане сделали из того что принесли одесситы. Ну и в бытовом отношении был полный голяк – от веника и стульев до машинки для стрижки волос – всё было нужно. А они заказать в МО не могли. Потому что они фактически не часть были – печати у них не было, значит, заявку послать нельзя. Приносил к входу, звонил, выходил офицер, жал руку, говорил «спасибо» , забирал. Было даже как-то досадно – ходишь, выбираешь,покупаешь, в результате- даже не поговорили. А потом понял – пустое это, просто тщеславие покоя не даёт. О чём говорить- всё и так понятно : «мы с тобой одной крови»(с). Я знаю почему они защищают мой город и мою страну, а они понимают, почему я им помогаю. Зачем ненужные слова? Все заняты делом. «Сетку рабица бы ещё нам!» «Что-то строите?» «Нет, на окна поставить , чтоб штаб гранатами не закидали» .
    Потом началось АТО, а фактически – война, и среди тех, кому стали помогать наши одесские волонтёры, тоже были крымские военные. Они воевали и воюют до сих пор. Например, комбат Головашенко из 36-й бригады . Когда происходил захват Крыма, он вовсю готовил батальон к вооруженному противостоянию, по коридорам были разложены пулемётные ленты. Он просил только инструкций от командования, но получил только «Тримайтесь!» и всё.
    Что такое Крым для меня? Это люди. Люди, которые хотели защитить свой дом, но им не дали такой возможности. И они стали защищать всю страну, которая стала для них домом. Крымчане для меня – это прежде всего они, а не те кто бегал на референдум. «О нации надо судить по её элите, а не по её отбросам»(с). Ну и конечно, патриоты вроде КБ, который делает очень нужное и опасное дело. Я почему-то уверен, что когда украинские передовые части войдут в Крым, все удивятся, сколько людей выйдет их встречать с цветами!

    Вподобано 47 people

    • ФаБен коментує:

      Дякую вам за розповідь ,Ви чудова Людина з золотим серцем !!! Такі Люди ,як Ви допомогли в важку хвилину і підтримали наших солдат ,зробили перелом в хребтині ворога !
      Я думала що за ці роки моє серце загрубіло і перестало щось відчувати ,все на автоматі , а біль ,смуток залишились десь там далеко в глибині душі , виявляється Ні !((( Все всплило ,стало тім Кошмаром перед очима,взяло за горло ,задавило душу ! Потікли сльози …((І знову образа,біль ,і подвійна НЕНАВИСЬ до ворога ! Ні це Ніколи не забудеться ,це назавжди залишеться з нами ! Те що ми переможемо і зітремо рашу в порох , у мене немає ні малого сумніву ,але скільки ще незалічиних ран і скільки втрат на нашому шляху до Перемоги …(((
      Ще трохи ,зовсім трохи ,крок за кроком ,день за днем , Перемога вже Близько !!!

      Вподобано 20 people

      • allenhaim коментує:

        ФаБен, вы зря считаете меня “Людиною з золотим серцем”. Я где-то на второй-третьей линии Волонтёрского фронту. Я всегда говорю, что я не волонтёр, я только патроны подношу, и то не постоянно, а бой ведут они. Но вы меня натолкнули на хорошую идею – я постараюсь рассказать о своих друзьях волонтёрах, поверьте, о многих можно кино снимать, такие у них истории. И это действительно золотые люди, бриллиантовые!

        Вподобано 16 people

    • Шурф Лонли Локли коментує:

      Снимаю шляпу и низко кланяюсь.

      Вподобано 15 people

    • mctoha коментує:

      спасибо Вам огромное. От таких же, как и Вы, граждан Украины!

      Вподобано 13 people

  46. allenhaim коментує:

    Ну, наконец-то появился!!!)))

    Вподобано 12 people

  47. Кацапоеврохохол коментує:

    Приветствую КБ и всех кбэшниников!
    Два приятных факта:
    1.Начиная с 3 июня, т.е. уже более1,5 месяца подряд, цена на нефть ни разу не поднялась до отметки 50$, что лично меня очень радует, так как такая цена является проблемной для раши.
    2. Евро достиг на торгах «Московской биржи» психологического рубежа в 70 рублей, обновив максимальный показатель с 16 ноября прошлого года. При этом доллар превысил 60 рублей. Начало положено, так держать!

    Вподобано 17 people

    • Stepan Litwinenko коментує:

      Ксения Юдаева(первый зампред центробанка России):”В ЦБ рассматривают восстановление Российской экономики в качестве риска. Поскольку рост потребления товаров и услуг населением может разогнать инфляцию”!!!
      Слава Богу что такие “специалисты” на постах ЦБ России !!!

      Вподобано 4 people

  48. SkifDn коментує:

    Добрейшего всем вечерочка! Или… Ночки уже? В общем… Всем здравствовать! Последнее время получается только читать, да и то не всё. Работа-дом-дети-спать… Комменты вставлять некогда, хоть и очень иногда хочется. Но, в любом случае, спасибо, что есть блог КБ и т.н. “допысувачи”))) Сколько раз это сообщество (можно я всех присутствующих так назову?) спасало просто пропащий день. Ну, в смысле, хреновый день, а сюда заходишь и… ииии… Ну, просто окружающий мир становится гораздо светлее. Спасибо вам, Бандеровцы! Все буде Україна! ©

    Вподобано 20 people

Залишити коментар