З Новим 2022 роком, друзі!

Posted: 31.12.2021 in Дайджесты новостей Крымнаша

Дорогие друзья, хочу поздравить всех вас с наступающим новым годом! В последние 8 лет в дни праздников трудно подбирать слова. Желаешь одного и того же, а оно все никак не исполняется. Сотни политузников продолжают находиться в тюрьмах и подвалах российских оккупантов, миллионы продолжают жить в устроенных россией гетто, у кого-то нет больше сил терпеть, как и нет возможности уехать, а кто-то уезжает, навсегда прощаясь с родным домом и малой родиной, в надежде когда-нибудь вернуться… или без нее. Нам всем трудно, жизнь разделилась на ДО и ПОСЛЕ, но мы продолжаем бороться, каждый, как может. И пусть в новом году у нас у всех будут новые силы и новые надежды на то, что зло рано или поздно будет побеждено. Хотелось бы 2021-ый год завершить в своем блоге видеосюжетом о крымчанине с позывным “Крим”, который был вынужден покинуть свой дом и вступить в украинскую армию, чтобы жители свободных территорий нашей страны могли поднять сегодня бокалы шампанского не под бой кремлевских курантов и не дожидаясь часа ночи по вражескому времени, когда в родной столице часы пробьют полночь… С Новым годом, друзья! Берегите себя и своих близких и не забывайте про тех, кто сейчас на фронте!

Ваш КБ.

КРЫМский бандеровец CrimeaUA1
Ссылка на твиттер https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1476883897363349540
Помощь блогу: Perfect Money U12305893 (доллар), E13957568 (евро) https://crimeaua1.wordpress.com/2015/11/04/financehelp

Коментарі
  1. larisochkaMиколаїв коментує:

    Вітання усім з Новим роком!!!!!!
    Щастя,вдачі,радощів!!!!!
    А я спати 🙂

    Вподобано 25 people

  2. Rudolf Abel коментує:

    Дякую, КБ. .З Новим роком!

    Вподобано 19 people

  3. Cвiй Анатолiй... коментує:

    🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

    Вподобано 13 people

  4. Cвiй Анатолiй... коментує:

    КБ, дякую за поздоровлення…З Новим Роком!! Та памятайте: ви той ланцюжок, який нас об’еднуе….без вас нiяк….тому робiть свою роботу та тримайтися, навiть коли здаеться, що це неможливо….удачi, здоров’я, щастя та терпiння!!

    Вподобано 24 people

  5. Саша коментує:

    С наступающим. Чтоб в новом году Украины в Крыму стало больше, а кацапов – совсем не осталось 🙂

    Вподобано 26 people

  6. airhobby44 коментує:

    Дякую КБ. Вдачі тобі. Прорвемось. Все буде ОК.
    В мене знайомий займається ремонтом мобілок (він втратив стопу на міні у 2015 році). Позитивна до розпачу людина. В нього було день народження, то ми з ним і ще товаришами трошки “поїли джмеликів”. То він сказав чудову річ ” Ребята, ногу конечно жалко, но совершенно не жалко за что СВУшка мне ее отх…рила. Я видел больше кацевского фарша…”
    Моя кума пошла воевать через 3 месяца после ухода в запас ( с ее слов, что бы старшего сына призвали только после окончания техникума). Служит до сих пор.
    Таких Людей в Україні дуже багато.
    Ще раз з Нлвим роком, що швидить до нас.

    Вподобано 29 people

  7. Vladver коментує:

    Здравствуйте Все! Всех с Новыи Годом! От меня всем наилучшие пожелания.

    Вподобано 24 people

  8. Corvusfree коментує:

    Laba diena visiems!

    З наступаючим Новим роком! Бажаю щастя, здоров’я та якнайшвидшого визволення Криму!

    Lithuanian war song – When the Sun Was Rising

    Вподобано 23 people

  9. oleh havrysh коментує:

    Вподобано 25 people

  10. oleh havrysh коментує:

    Всіх щиро вітаю з прийдешніми святами!
    І до зустрічі у наступному році у вільному Криму!

    Вподобано 24 people

  11. Cвiй Анатолiй... коментує:

    https://youtu.be/o3ukv1pofcc…..В Кремле в рай не хотят: итог переговоров Байдена с Путиным..

    Роман Цимбалюк….

    Вподобано 10 people

  12. Cвiй Анатолiй... коментує:

    «Коктейль Молотова» в генконсульство России во Львове бросил житель оккупированной Горловки https://t.co/yw4Tk7e7S7

    Вподобано 8 people

    • “Суд избрал мужчине меру пресечения в виде содержания под стражей без права внесения залога”. – Авжеж, він же в “Ізоляції” над полоненими не знущався, в Криму вироки українським патріотам не виносив, не олігарх, не зрадник, як його можна відпустити. З розпачу в московське кодло, яке досі працює під час війни на території України, за окуповану Батьківщину кинув “коктейль Молотова”, так його за це треба розіп’яти… відразу видно хто для “української” влади затятий ворог… шкода, що жоден москаль не постраждав, може б припинили сюди пертися, а то послухаєш хуйла так в Україні самі нацисти, а в самому “нацистському” місті України щось кацапське лайно вольготно почувається… прямо образили чуйства окупантів.

      Вподобано 11 people

  13. Rudolf Abel коментує:

    Во как!!!

    Вподобано 23 people

  14. Cвiй Анатолiй... коментує:

    Детям из онкологического центра имени Блохина привезли вместо подарков пустые коробки
    Произошедшее назвали ошибкой.
    Волонтер профильного медучреждения Викторию Бирюкова рассказала в своих соцсетях, что подарки должны были вручить в рамках благотворительной акции от программы Первого канала «Модный приговор». Она участвовала в ней и договорилась с продюсерами о новогоднем поздравлении для детей. В центр приезжали Дед Мороз со Снегурочной и оставили несколько мешков с пустыми коробками. Волонтер сказала, что организаторы никак не извинились, отметив только, что подарки у них якобы украли. Они пообещали обратиться в полицию. Эту информацию продюсер «Модного приговора» и гендиректор компании «Красный квадрат» Илья Кривицкий никак не прокомментировал, но принес извинения за случившееся. По его словам, в рамках акции для пациентов центра были собраны 30 подарков, но нужно было 300, хотя таких договоренностей не было. Несмотря на это, детей решили все равно поздравить, однако произошла ошибка. В чем именно она заключалась, Кривицкий не уточнил.

    Новые подарки детям из онкологического центра пообещали отправить уже после Нового года, 3 января.

    Вподобано 13 people

  15. Rudolf Abel коментує:

    Надеюсь, что скорая вовремя приедет.

    Вподобано 14 people

  16. Cвiй Анатолiй... коментує:

    https://youtu.be/FI_1rDJB-DA……Энвер Серверович Измайлов…украинский крымско-татарский музыкант, виртуозный гитарист,

    Вподобано 6 people

  17. Альт коментує:

    Ну цей, той, я теж з вітанням. 🎄🎄🎄

    Вподобано 16 people

  18. Rudolf Abel коментує:

    Вечер.

    Вподобано 16 people

  19. Cвiй Анатолiй... коментує:

    Вітання зі Львова!!!

    Вподобано 18 people

  20. Nataliya Lipova коментує:

    Reblogged this on Україна-моя країна! and commented:
    Вітає слобожанська бандерівка!

    Вподобано 18 people

  21. Crimean коментує:

    З прийдешнім Новим роком!

    “Зростання цін і насичення російськими військами, що продовжується, — ось головні тренди окупованого Криму в 2021 році. Відсутність інвестицій призводить до економічного занепаду. Про нестабільне фінансове становище багатьох кримських компаній можна судити за сукупністю відомостей із різних джерел. Статистика російської картотеки арбітражних справ демонструє, що в 2021 році кількість «позовів» у справах про банкрутство, які розглядаються в так званому «арбітражному суді Криму», зросла вдвічі — майже до тисячі випадків. Як приклад можна навести феодосійський суднобудівний завод «Море», який банкрутують окупанти. Не сильно добрі справи й на інших кримських судноверфях – вони виявилися непотрібними росіянам, і тепер окупанти думають, що з ними робити. Яскравим прикладом цього є 13-ий судноремонтний завод у Севастополі. Незабаром його територію віддадуть під чергову забудову”. https://flot2017.com/sem-let-okkupacii-chem-zapomnilsya-krymu-2021-god/

    Вподобано 18 people

    • “Яскравим прикладом цього є 13-ий судноремонтний завод у Севастополі. Незабаром його територію віддадуть під чергову забудову” – Мучают меня смутние сомнения, що уся кацапєєвка вирішила таки впіндюлитися у Крим усіма рилами-населением.

      Вподобано 8 people

  22. jontravoltenko коментує:

    Добривечір вельмишановним снігуроїдам!

    Вподобано 14 people

    • jontravoltenko коментує:

      Всім привіт із окупації! Все колись закінчується, і добре, і погане! От і в мене закінчилася 3,5 місячна командировка на Волю. З засніженої передноворічної столиці повернувся в дождливий унилий Крим… але тут мій дім, який, я вірю, скоро повернеться на волю!
      Зайшов зранку в продмаг і офігів від цін на прилавках, мені здається, що за три місяці все зросло в ціні мінімум на сто ржублів! Зелені огірки – 400 ржуб! В голові не вкладається! В Києві по 35 грн. купляв. Ну що, ватнички, допоміг вам міст? Допоміг, тільки в іншу строну, тепер доплачуєте за його будівництво.
      Взагалі, настрій м‘яко кажучі, не новорічний. Треба почати з коньячку, і немедля!
      Всім адекватним людям бажаю в цьому році, щоб вас обходили стороною хвороби, злидні, негаразди, фінансові труднощі та меланхолічні настрої, щоб скоріше покинуло нас оте, що грає роль президента в офісі єрмака(перехрестив рота), разом зі всією своєю шоблою, щоб насєлєніє врешті решт одумалося та не чинило спротив “агресивній меншисті” будувати нову європейську державу!
      З прийдешним Новим роком!
      Слава Україні!

      Вподобано 19 people

  23. Crimean коментує:

    “Радник з питань преси, освіти та культури Посольства США в Україні Волтер Браунолер під час відкриття в Національній спілці журналістів фотовиставки “Громадянські журналісти важливі!” заявив: “Дуже важливо постійно всьому світу нагадувати, що Крим – це Україна. Особливо це важливо для сімей політв’язнів. Ми маємо зробити все, щоб цих людей звільнили та повернули додому”. https://ukranews.com/news/824857-nszhu-provel-vystavku-posvyashhennuyu-krymskim-sobytiyam

    Вподобано 16 people

  24. Crimean коментує:

    “Професор Стенфордського університету, відомий американський політолог Френсіс Фукуяма надіслав громадянському журналісту з окупованого Криму Осману Аріфмеметову, затриманому окупантами за надуманим звинуваченням у 2019 році, лист зі словами підтримки. У тексті листа Фукуяма зазначив, що з 2014 року Україна стала прифронтовою державою в боротьбі ліберальної демократії з клепократичним авторитаризмом. Він наголосив, що Україна та Крим стали жертвами російського реваншизму та агресії, і звернув увагу на важливість роботи громадянського журналіста проти російської дезінформації. «Дякую Вам за служіння правді вашою журналістикою та за Вашу роль в українській боротьбі за свободу». https://flot2017.com/amerikanskij-politolog-napravil-pismo-politzakljuchennomu-zhurnalistu-arifmemetovu/

    Вподобано 16 people

  25. viktoriya64 коментує:

    Всем доброго Новогоднего вечера! 🙂

    Вподобано 16 people

  26. Vladver коментує:

    Трохи для святкового настрою “Наші без раші”. Вийшло менш години назад.
    .https://youtu.be/lmZ2_w5WBQo

    Вподобано 9 people

  27. omanatascha коментує:

    🤔🕊Чи буду зустрічати Новий рік?..
    Надіюся, що він мене зустріне.
    Щораз переступаючи поріг,
    Йому я довіряюсь, як дитина.
    У душу від наївності впущу,
    З надією на нього покладаюсь,
    Старому за недоліки прощу,
    Подякую за все й посперечаюсь:
    Бо то не так і то мені не те…
    Ніяк не можу встигнути за часом:
    То цвіт, то дощ, то віхола мете,
    Життя роки дотискує під прасом.
    Щось загубила, щось не вберегла,
    Від когось серце мовчки зачинила,
    Комусь сказати правди не змогла,
    Грішила, каялась, любила, не любила…
    Та, дякувати Богу, – прожила,
    Світанками втішаючись щоднини,
    Моїм літам всміхається зима,
    Тож марно хвилюватись без причини…
    Вже рік Старий пакунки поскладав,
    (Завжди гірким буває розставання)
    Він кожен день, як скарб, мені віддав,
    Хоч наганяв хмарки розчарування.
    Я вдячна Богу за присутність в нім,
    За радощі, тривоги, сум і втому…
    Не знаю, що чекатиме в Новім?..
    Надіюся зустріти Його вдома…
    Надворі чаклуватиме зима,
    Затягнеться повітря колядою,
    А рік Новий до Святості Різдва
    Нас поведе щасливою ходою.
    Я буду зустрічати рік Новий,
    Байдуже, як повернеться фортуна,
    Бо час для мене, справді, золотий,
    Поки дзвенять натягнуті ще струни.

    МИХАЙЛИНА ГУДЗІНСЬКА

    Вподобано 14 people

  28. Vladver коментує:

    Гарний стьоб від Яніни Соколовой в авторській програмі “Вечір з …”. До просмотра скоріш на завтра 😉😂.
    .https://youtu.be/8kwb9pvAmTk

    Вподобано 8 people

  29. Віталій коментує:

    З Наступаючим Новим Роком Тигра, Друзі!
    Але щось мій тигр вередує, курячу печінку не хоче істи… 🙂 🙂

    Вподобано 13 people

  30. Україна forever коментує:

    Гарної Новорічної ночі КБ та Хунтяни!

    Вподобано 18 people

  31. Устим Кармалюк коментує:

    Guten Abend , mainelieben Freunde ukrainische Faschisten und Bandere-mitglieder !!!
    2022 !!!!!!

    Вподобано 15 people

  32. Україна forever коментує:

    Новорічна ротація.

    Вподобано 17 people

  33. omanatascha коментує:

    🙏❤️За рік минулий спасибі, Отче.
    За срібло січня і цвіт весни,
    За найтепліші серпневі ночі,
    За дим і золото восени.
    За те, що сонячно і бузково
    Було на серці у літо це.
    За мелодійний романс ранковий
    І неба вишукане лице.
    За хліб щоденний і воду чисту,
    Посіви щедрі і врожаї,
    І за калини палке намисто,
    Сади, ліси і за солов’їв.
    За те, що вірив, напевно, кожний
    В Любов та Правду. І тим жили.
    За рік минулий спасибі, Боже!
    Прийдешній миром благослови!

    Тетяна Волошина (Савчук)

    Вподобано 12 people

  34. danya242 коментує:

    Reblogged this on danya242 and commented:
    💙💛🇺🇦🇺🇦🇺🇦

    Вподобано 11 people

  35. klaudiakherson коментує:

    Всех с Новым годом!!! Пишу редко, читаю каждый день уже много лет (кошмар), всем сбычи мечт, веры, надежды, любви. Я верю, все будет классно, на нашей стороне – правда, вера, любовь. Удачи всем, люблю ❤️

    Вподобано 15 people

  36. Усіх з Новим Роком, який вже стоїть на порозі і ґрюкає у двері!!! Нехай наступний рік з вами завжди будуть Віра, Надія, Любов!!! Усі негаразди залишаться в році, що минає… і бувайте здорові ви і ваші рідні!!!

    Вподобано 15 people

  37. krym4ik коментує:

    Всех с новым годом! Пусть все ваши желания обретут реальность!)

    Вподобано 16 people

  38. Центровий коментує:

    Можна і мені? )))

    Вподобано 14 people

  39. Хоча і свято, але нагадувати треба, особливо тим, хто сильно хоче “срюсскій мір”, і напевно дуже хоче стояти з дітьми в черзі за баландою… тільки чому вони оте пойло “кулєшом” називають, називали б ісконносрюсскім – тюрею чи счами, чи ще якоюсь гидотою.
    Окупований Луганськ, процвітають кармільци… далі тільки мороженкі

    Вподобано 12 people

  40. Шурф Лонли Локли коментує:

    КБ дякую за копітку й самовіддану роботу, шановному товариству – за те, що ви є. Новорічний тост у мене останні 8 років один:
    За якнайшвидшу деокупацію! Слава Україні!

    Вподобано 20 people

  41. Шурф Лонли Локли коментує:

    Ремарка до відеосюжету:
    Позивний “Крим” – це вже збиральний образ для усіх кримчан у ЗСУ. Я особисто товаришував з комбатом – кримським татарином із Сімферополя із позивним “Крим” у 72 омбр. Там людина характером крута… У мене самого такий позивний, але у іншому підрозділі – обТРО.
    Висновки?.. “Крим” наш.

    Вподобано 21 people

  42. Віталій коментує:

    У Тернополі та Хмельницькому приготувалися до святкування дня народження Бандери

    https://news.obozrevatel.com/ukr/society/u-ternopoli-ta-hmelnitskomu-prigotuvalisya-do-svyatkuvannya-dnya-narodzhennya-banderi-foto-i-video.htm

    Вподобано 12 people

  43. Центровий коментує:

    ХОча і було вже. Але в мене зараз саме такий настрій. Драйвово-бойовий з ухилом у сексуальність))))
    і це ще я навіть не п’яний)))

    Вподобано 12 people

Залишити коментар