Допомога блогу

Дорогие друзья, если у вас есть желание помочь блогу, теперь у вас есть такая возможность, используя систему Perfect Money.

5

Деньги можно перечислить, используя Приват24 (для Украины). Для других стран имеются широкие возможности перечисления с помощью других электронных платёжных систем, платёжных карт и даже через телефон. Перечисление абсолютно безопасно, т.к. и Вы, и я остаёмся анонимными друг для друга. Перевод занимает несколько минут.

Данные для перевода:
U12305893 доллар
E13957568 евро

Система автоматически переводит средства из вашей национальной валюты в валюту выбранного счёта (доллар/евро).
Пример перевода средств через Приват24 для Украины:

Заходим на сайт https://superchange.net (это официальный партнёр системы Perfect Money). Весь список партнёров можно посмотреть по этой ссылке. Справа вверху на сайте Perfect Money можно выставить язык системы, в том числе и украинский.

1. В графе “Отдаю” выбираем “P24 моментальный”. В графе “Получаю” выбираем “Perfect Money USD”. Затем кнопка “Обменять”.

1

 

2. Вводите сумму перевода в гривне. Система автоматически покажет сумму с комиссией и какая сумма в долларах попадёт на счёт Perfect Money. В поле “Ваш счёт USD в Perfect Money” вводите U12305893. В поле “Ваш E-mail” вводите действующий адрес электронной почты. Затем ставите галочку ознакомления и нажимаете кнопку “Обменять”.

2

 

3. Проверяете правильность введённых данных и нажимаете “Перейти к оплате”.

3

 

4. Далее Вас автоматически перебросит на официальную страницу Приватбанка “Приват24”. Совершаете вход обычным способом и завершаете операцию (стандартная процедура перевода в Приват24).

4

Готово! С Вашей помощью блог будет развиваться! Заранее всех благодарю!

Коментарі
  1. Основное обсуждение этой темы здесь https://crimeaua1.wordpress.com/2015/11/04/financehelp/
    А здесь обсуждают финансовые вопросы и помощь армии https://crimeaua1.wordpress.com/discussion/

    Вподобано 1 особа

  2. yevgen72 коментує:

    Приветики КБ! Подскажи пожалуйста как я могу перевести деньги сайту и воинам АТО с валютной карточки УкрСиббанка. Сейчас нахожусь во Львове временно.

    Вподобано 1 особа

    • yevgen72, в блоге волонтёр Andrey Klimov давал реквизиты карты. Я вставлю его сообщение:
      “повторяю номер 5168 7555 3175 4436 Николай, Приватбанк. Единственная просьба, при пополнении сообщайте точное время платежа, так как на карту приходят ещё и деньги для наших солдат. Иначе путаемся!” Т.е. можно на эту карту и блогу, и армии, только напишите потом обязательно

      Подобається

  3. chichaorisa коментує:

    Добрий вечір, КБ! Попробувала перевести поміч для блогу, додержуючись ваших порад і в мене вийшло – в 21.13. Це для вас і вашого блогу, щоб ви завжди були з нами. Це мізер в порівнянні з вашою титанічною працею… Будьте завжди здорові, не падайте духом. Ви зараз для всіх як Прометей…

    Вподобано 1 особа

  4. yevgen72 коментує:

    Добрый вечер КБ! Сегодня перевёл Вам на поддержку и развитие Вашего сайта. Андрей сообщил мне что перевод получил, но я не видел его сообщений
    Спасибо Вам огромное! Украина у нас одна! Мы вместе!

    Вподобано 2 people

  5. Grizly коментує:

    Только держитесь! О Вас я буду рассказывать внуку сидя на берегу телого такого родного Черного моря…. после сложной операции по регистрации))), отправлять регулярную помощь у меня получится гораздо легче, благодаря Вашим ссылкам

    Вподобано 3 people

  6. takiji2015 коментує:

    Тоже немного перевел (перевод по киевскому времени зашел к вам где-то в 20.47). Держитесь, надеюсь вместе поможем еще кому-то.

    Вподобано 2 people

  7. Гена коментує:

    КБ, привет тебе от Луганских карателей. Мы знаем как тебе нелегко (есть опыт). Скорее всего будет еще труднее. Причем, прежде всего в моральном плане.
    Слова, конечно, много значат. Но не в Зоне. Здесь главное – результат.
    Ты этот результат делаешь. Материализуешь надежду.
    В помощь тебе разместили твой рсс-поток на дружественном сайте временной столицы Луганщины (http://sevdon.net/)
    Если понадобятся совместные медиа-усилия (типа твиттер-шторма) – зови.

    Вподобано 6 people

  8. Alustonka коментує:

    Уважаемый КБ!
    А как лучше всего перечислить из Крыма Вам? Подскажите пож.
    СПАСИБО!!!

    Вподобано 1 особа

  9. Леля Печкина коментує:

    Здравствуйте! Отправили сегодня на помощь блогу по такой схеме как тут написано 1000 грн (получилось что-то около 40 долл). Подтвердите, пожалуйста, получение, чтоб я поняла, что мы все правильно сделали. Спасибо.

    Вподобано 1 особа

  10. Вика коментує:

    А есть ли возможность послать по PayPal? Очень хочутся хоть немного помочь ребятам, которым вы отвозили солнечные батареи!

    Вподобано 3 people

  11. evmer коментує:

    заявка выполнена.U10841992

    Вподобано 1 особа

  12. Олександр, м. Харків коментує:

    КБ, дякую за ваш тривалий інфоопір! Читаю вас щодня. Приємно розуміти, що в цьому театрі абсурду є адекватні люди! і приємно бачити як дивується розмірам “камнєй с нєба” вата )
    Тримайте платіж на PM

    Вподобано 2 people

  13. brovchyk коментує:

    Вітаю шановного КБ. О 23.36, користуючись Вашими порадами переказала трошки грошей на блог. Дуже Вам дякую за роботу, а особливо за ту можливість говорити й чути одне одного, яку Ви нам усім даруєте.

    Вподобано 2 people

  14. Ольга Запоріжжя коментує:

    28.04.17 в 19.30 – 300 грн. (50/50)
    В честь Юбилея есть возможность)))

    Вподобано 2 people

    • Ольга Запоріжжя, щиро ДЯКУЮ Вам!! 😉

      Поздравляю Вас от всей души!!!!!!!! Желаю только самого наилучшего! Крепкого здоровья и много радости!
      А чего так скромно? Можно со всеми праздник разделить? Как на это смотрите?

      Подобається

  15. Viktor коментує:

    Огромная благодарность Вам, за такую патриотическую работу, не встречал таких сайтов. Вы поистине делаете то, что миллионам не под силу. Важным моментом с которым я, и мои друзья сталкиваемся, это вопросы и ответы, которые ставит нам “вата” на просторах “ОК”, “ВКонтакте”… Хотелось бы иметь рубрику, базу методичек, профессиональных ответов на “ватные” вопросы, они как не банально у них все стандартные. Если посчитаете возможным и нужным, такое дополнение создать у себя на сайте. Что бы каждый мог выложить свои совершенные посты, из которых вы отбирали и оставляли лучшие. Думаю за этими методичками многие к Вам бы обращались. Это создало бы грамотность ответов и простых и сложных. Самое главное было бы огромной помощью, тем кто не умеет сказать или не владеет знаниями, а хотел бы внести и свою лепту .

    Вподобано 2 people

  16. Olha коментує:

    27.05.217 13::18:52
    1500 грн
    1000 – Захисникам. 500 – КБ
    КБ, Микола, добре, що написали в блозі 🙂

    Слава Україні! Слава Захисникам!
    Смерть ворогам Неньки!

    Вподобано 1 особа

  17. Olha коментує:

    22.06.2017 17:34:28
    1200 грн
    КБ – 500; Воїнам- 700
    Слава Україні! Героям Слава !

    Вподобано 1 особа

  18. Войнова Людмила коментує:

    Сегодня перевела 490грн. Распределите на Ваше усмотрение

    Вподобано 1 особа

  19. Олексій коментує:

    Доброго дня. Це Олексій з Канади. Я в іншій гілці питав в Андрія про PayPal і він дав номер для Watsapp. Але я щось не можу з ним подружитися…
    А цю гілку побачив тільки зараз.
    Не підкажете, через якого партнера краще переводити гроші з Канади? (Може хтось вже переводив).
    З того що я поки що бачу, в Канаді мені треба користуватися WesternUnion чи Moneygram, щоб покласти грошики.

    З повагою, Олексій

    Вподобано 1 особа

    • Олексій, у Миколи волонтера є можливiсть прийняти переказ через MoneyGram та WesternUnion. Nikolaj Buderatskij (це данi для переказу) – але треба буде надати код для отримання переказу, якщо Ви його зробите.
      у мене немає WesternUnion/Moneygram, тiльки PM ) PayPal дуже дорого
      Дякую

      Подобається

  20. tam265 коментує:

    Доброї ночі, шановний КБ!

    Несолодко Вам прийшлось останнім часом. Спілкуватись в мережі не так просто. Не чути інтонації, не видно виразу обличчя… Мені здається, що якби вживу спілкувались, то образ і демаршів таких не було би. Все-таки, як показала перекличка, тут зібрались зрілі люди. Є ж якась культура спілкування… Культура спілкування є, а культури переписки – немає! Просто жах якийсь! Хоча… як каже моя онука… Але по-порядку (це для підняття настрою).
    Моя онука – така собі “Маша-растеряша”: то піджак в школі забуде, то кросівки в спортзалі, то айфон (!) в магазині. Одного разу зайшла я до своїх, дочка сердита, аж побіліла: “Лада! Де твої спортивні штани, знову десь забула?!” Ладушка перелякалась, очі квадратні, виструнчилась і пробелькотіла: “Але це ще ж не кінець світу? Правда, мамо?” З тих пір, коли трапляються якісь неприємності, я пригадую і кажу: “Ну це ще ж не кінець світу, правда?” (До речі, айфон ми наступного дня вранці в магазині забрали).

    КБ, я трішки грошей Вам переказала. Така сума некругла 13.06 USD. Просто на обміннику не було більше грошей в резерві. Я подумала, що зараз знов закручусь, забігаюсь, а час іде. А так хоч один раз в магазин по хліб вийти можна.

    Тримайтесь, КБ! Сили Вам і здоров’я. А стане зовсім тяжко – їдьте до нас, на ВІЛЬНУ УКРАЇНУ. У нас тут – свобода, і ми дійсно почуваємо себе вільними людьми!

    Слава Україні!

    Вподобано 1 особа

    • tam265, Ви як завжди дуже зворушили мене пiдтримкою. Я Вам щиро дякую. Поки що тримаюсь тут, завдяки таким людям як Ви. А що буде далi – побачимо. Я люблю Крим, це мiй дiм, хоча зараз не впiзнаю його. Але це не кiнець свiту))))) Дякую Вам ще раз!!! Героям Слава!

      Вподобано 1 особа

  21. tam265 коментує:

    Доброго ранку, шановний КБ!
    Вітаю Вас з річницею блогу! Ваш блог – це просто унікальне явище.
    Унікальний по інформативності, унікальний по духу. Поясню. Я долучилась до блогосфери (як читач) під час Революції гідності. І коли почала читати коментарі … який жах!!! мат-перемат, ненависть, брехня… Це було дуже бридко. Як ніби у вигрібну яму впала… Кілька днів не могла прийти до тями.
    Потім попала до Вас. Яку чудову атмосферу Ви створили, порозганяли тролів, повтихомирювали дуже емоційних… і при цьому були дуже толерантним.

    Ось і вийшло, що блог – це щоденний літопис, це фіксування злочинів росії в Криму. З другого боку, блог – це підтримка, це величезна емоційна підтримка як кримчанам, так і переселенцям, так і нам, звичайним громадянам.

    КБ! Вклоняюсь Вам щиро до самої землі! Ви робите надзвичайно важливу справу. Пишаюсь знайомством з Вами. Поки-що заочним, але ми обов’язково зустрінемось у вільному Криму. Правда?

    P.S. Відправила 20 USD. Підтвердіть, коли отримаєте. Купіть щось смачненьке до чаю… чи не до чаю…

    Вподобано 1 особа

    • tam265, я Вам дуже дякую! Все прийшло. Ви надзвичайна людина )))
      Я теж радiю вiд того, з якими людьми познайомився тут, та вiрю, що зустрiнемось у вiльному Криму. Хотiлося б якось прискорити цей процес. Дякую Вам ще раз вiд щирого серця!

      Подобається

      • tam265 коментує:

        Доброго дня, шановний КБ! Таки знайшла пароль і зайшла. Рада, що Ви на посту. Сподіваюсь, з Вами все добре.
        Вчора зустрічалась з однією подругою. А подруга – мама колишнього хлопця моєї внучки. Вони вже давно не зустрічаються, а я дружу і з ним, і з його мамою. Хлопець-військовий, був у Бучі. Розумієте, що пережив, а він зовсім юний, курсант. Мама вся висохла. Підтримую як можу. Будую з нею плани на майбутнє. І кажу ій вчора: ми ще з вами в Крим поїдемо! Дивиться на мене здивовано. А я: в мене там друг є, я з ним обов’язково маю зустрітись! І думаю, що це буде скоро!
        Так що, дорогенький мій КБ, думаю що наша зустріч не за горами!

        Вподобано 1 особа

        • tam265 коментує:

          І ще. Щойно говорила з Миколою по телефону. З ним все добре: живий, здоровий! Тільки дуже втомлений, має у підпорядкуванні 60 людей. Сам дивується, як справляється. Домовились зустрітись в Криму, коли поїдемо до Вас в гості!

          Вподобано 1 особа

        • tam265, вітаю! так приємно знов бачити Вас 🙂 Я теж сподіваюсь та вірю, що незабаром все закінчиться нашою перемогою! Бережіть себе, не зникайте, пишіть, я завжди Вам радий. І ще раз дякую величезне за допомогу!!

          Вподобано 1 особа

  22. Кот Том коментує:

    500 грн 10:57 для Акута.

    Вподобано 1 особа

  23. Олексій Пахучий коментує:

    Ура! З божою та дружини поміччю відправили. 1/2 Акуру, решта вам на розвиток. Разом до перемоги!

    Вподобано 1 особа

  24. Олексій Пахучий коментує:

    КБ, з наступаючим Вас Новим роком. Надсилаємо Вам святковий транш,на розвиток блогу та пляшку Крим брют.

    Вподобано 1 особа

  25. tam265 коментує:

    Доброго вечора, дорогий наш КБ!

    Вітаємо із святами! Хай Небеса будуть прихильні до Вас та Вашої родини!
    Ми Вас пам’ятаємо, любимо і чекаємо на зустріч!

    Надіслала 50 USD. Підтвердіть, коли отримаєте.

    Слава Україні!

    Вподобано 1 особа

    • tam265, Героям Слава! Дуже зворушений вашим поздоровленням! Величезне вам дякую. Нехай Бог береже всю вашу сім’ю, а незгоди обходять стороной. Щиро дякую за допомогу, все благополучно прийшло. Ви зараз разом з родиною всi разом?

      Вподобано 1 особа

      • tam265 коментує:

        Доброго вечора, шановний КБ!

        Ви, як завжди, на посту. Високо тримаєте прапор, вперто йдете своїм шляхом і робите своє діло. Знамениті слова, рицарський девіз “Делай, что должен, и будь что будет” – це про Вас! Захоплююсь Вашою мужністю та витримкою!

        Сьогодні ввечері стало трішки сумно, захотілось побачити когось із старих друзів. І я зайшла до Вас на сайт. КБ, Ви заряджаєте всіх оптимізмом. І мене також. Дякую Вам щиро за це.

        Вибачте, що давно не була. Вислала 100 доларів. Прийшло повідомлення з обмінника, що заявка виконана. Перевірте.

        Слава Україні!

        Вподобано 1 особа

        • tam265, вiтаю!!! Нещодавно згадував про Вас і, якщо чесно, думав, що вже і забули про мене))) Сподіваюсь, що відсутність була пов’язана тільки з хорошими клопотами. Я дуже дякую Вам за допомогу (грошi вже на рахунку).
          Якщо є можливість, з’являйтеся частіше. Можна навіть просто “лайк” поставити і я буду знати, що у Вас все добре. Дякую на доброму слові i бережіть себе!
          Героям слава!

          Вподобано 1 особа

  26. yuigor коментує:

    Доброго дня.
    Переказ з карти 5169…7607 для Миколи. Так тримати!!!
    Ще один переказ з карти 5169***7607 для блогу. З РМ не вийшло, в мене немає приватівської карти.
    Слава Україні!

    Вподобано 1 особа

  27. alina коментує:

    Ув.КБ отправила 24.02.2018г. в 10.59 400 грн. на карточку Николая для Вас. Приват 24 пока еще не умею ))). Стыдно мне, но такая уж я …))) Все по старинке….

    Вподобано 1 особа

  28. gdanchev коментує:

    Дивлюся, щось ще ніхто не писав в березні, то буду першим. Я в цьому місяці вислав Колі 100 гр. на початку місяця. Як я колись писав буду висилать гроші кожен місяць до кінця війни. а далі буде видно .Пенсія приходить в перших числах місяця, ось так і буду зразу переводить.Хоть таким чином якось буду допомагати нашим захисникам. Слава Україні!

    Вподобано 2 people

  29. Kyivcake коментує:

    Микола Б., 50 $ на ваш розсуд.

    Вподобано 1 особа

  30. naomi161 коментує:

    здравствуйте. я перечислила 400 грн на карточку Микола Будерацький 9 августа и сегодня сделала вам перевод 500 грн по инструкции обменника как указано в финансовой ветке. Просто хочу знать что деньги дошли по адресу. Спасибо за Ваш труд.

    Вподобано 2 people

  31. Igoris коментує:

    добрый день! 17 числа послал Андрею перевод через Western Union. Обычно он подтверждал получение, а тут что-то молчит. Может обиделся на что? Вы не можете узнать, деньги дошли? Не то, чтобы сумма большая, но все равно жалко будет, если пропали

    Вподобано 1 особа

  32. elena kalina коментує:

    Сегодня для Вас 1000грн. Извините, что так мало перед праздниками.

    Вподобано 1 особа

  33. naomi161 коментує:

    Добрый вечер, с наступающим Новым годом. отправила сегодня вечером на карту Приватбанка 500 грн. , Вы получили?

    Вподобано 1 особа

  34. Motya коментує:

    Второй день не могу. Нужен новый обменник.

    Подобається

  35. slavtan коментує:

    _

    Подобається

Залишити коментар