Новости Крымнаша. Выпуск #778 за 03.01.2017 «Можем повторить: нищета, голод, репрессии, лагеря и полная изоляция»

Posted: 03.01.2017 in Дайджесты новостей Крымнаша

1.      Таксист говорит: “Настроения всё более протестные. Обещали рай – втюхали фашизм. Довольны лишь переехавшие из россии. Им нравится…”. Стадо.

2.      Севастополь. Гуляли по набережній пляжу Омега. Було дуже багато людей, але вони більше не схожі на середньостатистичних севастопольців – iз звичними рисами облич, з аристократичною ходою, з тихими розмовами, з добрими посмішками і т.д. Тепер більшість виглядає зовсім по-іншому. По ним видно, звідки вони приїхали – обличчя не обтяжені інтелектом, одягнені аби як, поводяться дуже шумно, розмовляють зі специфічним запоребриковим акцентом, всім своїм видом показують, як їм наплювати на оточуючих. Їхні діти поводяться також ненормально. Чув, як один олень пропонував іншому кинути петарду в зграю білих лебедів. Я на таких кажу, що воно з якоїсь дупи росії приїхало. Кращої долі мразоти шукають на нашій землі. Падлюки, немає на вас Правого Сектору! Поки немає…

3.      А что, в Киеве центральную елку не обокрали, как у нас в Ватостополе? Пипец, вы цивилизованные https://twitter.com/KrimRt/status/814781141534330884 (фото, если пропустили). Зато в Яны-Капу (Красноперекопск) проявили смекалку и повесили игрушки только в верхней части ёлки https://twitter.com/KrimRt/status/816216707664646144 (фото – нажмите на картинку для увеличения). А вот на ёлочку в Щёлкино, видимо, не хватило генератора, поэтому она выглядит особенно мрачно https://twitter.com/KrimRt/status/816228580384509952 (фото). И посмотрите, как обстоят дела в бандеровской Одессе, которую, к счастью, не спасли российские танки и ГРАДы http://deniskazansky.com.ua/ujasy_fasizma_v_odesse/ (фото и видео).

4.      Феодосия. Приехал с набережной. Люди проспались и потянулись к морю погулять. Количество не превышает обычное воскресенье, и грязь… катастрофическая ГРЯЗЬ.

5.      Абхазия ближе, чем многие думали: теперь поезд Керчь-Джанкой состоит из ОДНОГО ржавого вагона, люди 210 км едут стоя, дышать нечем, а цены увеличили в 2 раза http://fresh.org.ua/novosti/127442/poezd-kerch-dshankoy-sokratili-do-odnogo-vagona_2017-01-03 (фото-шок). Тем временем ватникам в Армянске режет глаз напоминание о былой роскоши: “В чёрный список дорожный знак “STOP” на переезде по дороге на завод Титан. Поезда уже 3 года не ходят и ходить не будут. Смысл его нахождения там? Анонимно” https://twitter.com/KrimRt/status/816217686241841152 (скрин).

6.      2017-ый начался с урезания финансирования и сокращений для культуры, музеев и научных институтов Крыма.

7.      На “Титане” рабочим к праздникам аж по 500 рублей (228 грн) обещали – в январскую зарплату. Что с такой кучей денег делать? Целый килограмм огурцов купить?

8.      В декабре Турция поставила в Крым 3,5 тыс. тонны фруктов, а огурцы не поставила, поэтому их цена доходила до 900 руб (411 грн) http://podpricelom.com.ua/read/economy/turtsyya-postavyla-v-krym-27-5-tonn-fruktov-y-suhofruktov-v-dekabre.html

9.      Супермаркет: запоребриковая семья, споря, выбирает пол-литра кефира. Чуть не прибили друг друга за разницу в цене 2 рубля. Богатые спасатели!

10. В Севастополе в 2 раза дорожают троллейбусные проездные билеты: для школьников будут стоить 210 руб (95 грн), для студентов – 420 (190), обычные – 540 (245), для организаций – 600 (272)! Вата негодует и пишет, что едва сводит концы с концами: “Мой сын каждый день ездит в школу на троллейбусе, поэтому новость о подорожании проездных для нас не слишком приятная. И так, с учетом низких зарплат, еле-еле сводим концы с концами. С Новым годом, товарищи”, “У меня небольшая зарплата. На работу езжу на троллейбусе, на топике (маршрутка – местный сленг) за 17 руб (7,70 грн) очень дорого. Обычно покупаю проездные, чтобы хоть немного сэкономить. Теперь, видимо, об экономии придется забыть” http://news.sevas.com/politics/v_sevastopole_dorozhayut_proezdnye_trollejbusnye_bilety

11. В Евпатории почему-то недовольны продолжающимися отключениями света: “Что со светом? Будут отключать всю зиму по чуть-чуть или ремонтные работы? И почему, отключая свет в домах, он днем горит на столбах? Анонимно” https://twitter.com/otvalitetrolli/status/816248961409413120 (скрин).

12. Севастополь. Колесо обозрения снесут по требованию правительства россии, чтоб УкроДРГ сверху не высмотрели все тайны Черноморского флота. На месте колеса будет очередной комплекс “дидываивали”. Вата недовольна https://twitter.com/KrimRt/status/816195323592929280 (скрин).

13. Севастополь. Музей обороны города: “На Историческом никто не решил сам закрыть свои аттракционы. Новый директор музея обороны Севастополя (очень нежеланный для всех, чей-то ставленник, прибывший из Волгограда) решил всё очистить. Выделили большие деньги на реконструкцию. Убрали ларьки, которые портят вид. Некоторое время спустя он поставил свой ларёк, ничем не лучше прежних, и бокс с кофе и шоколадками. Планируется кафе на месте кинопавильона. Террариум выселили в Симферополь. Идёт повальное увольнение персонала, просто зачистка. Опять планирует ликвидировать всех животных. Печально всё” https://twitter.com/KrimRt/status/816194711983718400 (скрин).

14. Симферополь. Иду по Центральному рынку, а там на всю ул. Субхи из торговой точки песня со словами “українці молодці” і щось про “кацапи тупі”. И все это в 50 метрах от воинской части “мвд расии”.

15. Это так офигенно, когда в комменты заходит русак с аватаркой танка, и рассказывает, что во всём “жиды” виноваты.

16. Французские банки отказали в выдаче кредита на президентскую кампанию лидеру “Национального фронта” Марин Ле Пен https://inforesist.org/banki-frantsii-otkazalis-kreditovat-prezidentskuyu-kampaniyu-krayne-pravoy-podrugi-putina/ . Поэтому Ле Пен начала выпрашивать путинскую похлёбку, заявив, что аннексия Крыма совершенно “законна” http://qha.com.ua/ru/politika/marin-le-pen-schitaet-anneksiyu-krima-zakonnoi/169541/

17. В 1937-53 годах жены и матери годами искали своих. У них даже принимали посылки… Потребовалось 80 лет для захода на новый круг: семья осужденного в россии Ильдара Дадина уже месяц не может добиться от ФСИН сведений о его местонахождении http://ru.krymr.com/a/news/28211640.html

18. Подумалось. Если Трамп скажет, пусть россия забирает Крым, а всех недовольных мы готовы принять у себя, 90% ваты свалят в Штаты со скоростью света.

P.S. Теперь начинаю понимать смысл фразы “1945 – можем повторить”. Нищета, голод, репрессии, лагеря и полная изоляция.

КРЫМский бандеровец @CrimeaUA1

Ссылка на твиттер https://twitter.com/CrimeaUA1/status/816334119118499840

Помощь блогу: Perfect Money U10841992 (доллар), E10191179 (евро) https://crimeaua1.wordpress.com/2015/11/04/financehelp

Коментарі
  1. Alex коментує:

    Всем доброго вечера, всех – с Новым годом!

    Неплохая статья Аркадия Бабченко: http://www.ixtc.org/2016/09/arkadiy-babchenko-nebritoe-murlo-s-plyushevoy-obezyankoy/

    P.S. Сайт имеет отдельный раздел “Крым”, в котором рассказывается о преследованиях и репрессиях жителей Крыма и не только.

    Вподобано 23 people

    • zerg1917 коментує:

      “Новочеркасск расстрел”
      Погугліть порівняйте методи
      Павел Аптекарь «Что случилось в Новочеркасске? Генерал, который не стрелял», «Ведомости» 08.06.2007, №104
      http://shkolazhizni.ru/archive/0/n-11113/
      Очевидцы вспоминают: первые пулемётные очереди поверх толпы попали в деревья, а на них сидели дети — они забирались туда, чтобы лучше видеть. Их тела так и не нашли. Николай Степанов, участник событий 1962 года: «Две девочки, и ещё кто-то лежал, кто — не знаю. Я говорю — глянь, что это такое? Детей постреляли!» Началась паника.

      Вподобано 16 people

    • Юльця коментує:

      Очень хорошая статья!!! Бабченко разложил все по полочкам.

      Вподобано 5 people

  2. larisochkaMиколаїв коментує:

    Тільки що всій сімьою “схряпали” ананас (150 грн ,да дорогувато) який смачний та солодкий , вау!!!!

    Вподобано 17 people

  3. zavorotniy коментує:

    “Луч светы в стрёмном царстве”…
    Опубликован график отключений света в Севастополе http://m.allcrimea.net/news/2017/1/3/opublikovan-grafik-otkljuchenii-sveta-v-sevastopole-72742/

    Вподобано 13 people

  4. teta889 коментує:

    Мариэтта Чудакова: “Люди не отдают себе отчет, какой год нас ожидает” http://philologist.livejournal.com/8982071.html?utm_source=fbsharing&utm_medium=social

    Вподобано 9 people

    • Ирина коментує:

      Это ответ на вопросы тех, недалёких людей ,которые стенали:”Зачем памятники сносите, варвары! Зачем улицы переименовываете, у вас,что, деньги лишние.Лучше бы…” Всё на колбасу меряют. Для того и делают, чтобы следующие поколения украинцев, изучая историю Украины 20 века,могли увидеть эти фамилии в учебниках с соответствующими характеристиками кто есть кто, а не в названиях наших улиц. С глаз долой – из сердца(и памяти) вон! А комментарии – да, иллюстрации к статье. Те самые 86%.

      Вподобано 11 people

  5. omanatascha коментує:

    Новорічні пригоди Зірочки.

    Це сталося у переддень нового року, в той час, коли трапляються дива.
    Маленька Зірочка збиралася в гості на Землю, до своїх нових друзів. Вона вмилася й причесала свої золоті промінчики, щоб яскравіше сяяти в темряві. Тато дав їй з собою мішечок місячного пилу й подарунки для друзів – маленькі шматочки місячного каміння. Він посадив Зірочку на маленьку хмарку, що летіла до Землі посипати її снігом, поцілував донечку й сказав:
    -Передавай привіт від мене й сестер своїм друзям, та привітай їх з Новим роком. Щасливої дороги!

    …Хмарка повільно летіла униз і Зірочка не спускала очей з Землі – адже вона виглядала сьогодні такою гарною! Білосніжна й сяюча, вона крутилася в повільному танці, снігові хмари огортали її й наряджали в пухове вбрання.
    Зірочка могла вже розглядіти обриси моря й півострова, де були її друзі. Вона з нетерпінням чекала, коли хмаринка опуститься на подвір’я дитячого центру, і вона зустрінеться з друзями. Але тут сильний порив вітру підхопив хмарку, закрутив її і з силою кинув додолу.
    Зірочка приземлилася в лісі на горі, недалеко від міста, де мешкали її друзі. Вона мало не плакала. Ні, звичайно, вона не боялася, адже вона була сміливою Зірочкою, але зовсім одна у темному лісі! І тут у кущах почувся тріск. Дві невеликі сірі тваринки з гострими вушками й довгими хвостами вийшли з чагарників.

    -Доброго вечора,- злякано сказала Зірочка. -Ви хто?
    -Ми?- здивувалися звірята. -Ми миші. Лісові Миші – це наше повне ім’я.
    -А ти? Хто ти?-пропищала одна миша.
    -Може, ти сир? Наша тітка, яка живе в місті, розповідала мені, що сир теж жовтий, як і ти. І, кажуть, він дуже смачний…- І друга мишка облизнулась.
    -Ні, ні!- злякано крикнула Зірочка.- Я не сир! Я – зірка!
    -Зірка?- здивовано запитала одна миша.
    -У нас в лісі немає звіра з таким іменем.- підхопила інша миша.
    -А я не звір, і мешкаю не в лісі. Ми, зірки, живемо високо на небі і світимо ночами на Землю.
    -Ось як…,- розчаровано сказала перша миша.- Ночами ми ховаємося в нірці, щоб сова нас не схопила. Тому ми тебе ніколи не бачили.
    -І смачний жовтий сир ми теж не бачили…- зітхнула друга миша.
    Миші повернулися і збиралися зникнути в лісі.
    – Почекайте, шановні миші!- закричала Зірочка.- Не покидайте мене. Я заблукала і сама не знайду дорогу до друзів. Вони запросили мене на Новорічне свято.
    І бідна Зіронька розповіла лісовим мишам свою історію.
    Звірята порадилися й сказали Зірочці:
    -Ходімо з нами. Подивимося, що можна придумати.
    Вони довго йшли по темному лісі. Тільки світло від промінчиків Зірочки висвітлювало ледь помітну стежку. Але миші добре знали дорогу, і скоро вони вийшли на велику галявину. Посередині галявини росла велика ялинка. Навколо неї метушилися багато лісових мешканців. Білки й птахи прикрашали її горіхами, ягодами, шишками. Руді лисички підмітали галявину від снігу своїми пухнастими хвостами. Вовки та кабани тягли з лісу пеньки й колоди та розставляли їх на галявині як столи та лавки.

    Миші вийшли на середину галявини, поставили Зірочку на один з пеньків й голосно пропищали:
    -Тут потрібна наша допомога!- Вони повернулися до Зірочці. – Розповідай!
    Коли Зірочка закінчила свою розповідь, звірі почали гомоніти.
    -Я поведу Зірочку в місто!- вигукнув заєць і стрибнув уперед.
    -Я теж з вами,- і білочка з верхівки ялинки зістрибнула на нижню гілку.
    -І я полечу з вами,- сказала синичка і взяла в дзьоб гілку калини.
    -Дякую вам, друзі! ! І я хочу зробити вам невеличкий подарунок.
    Зірочка спурхнула на вершину ялинки і розпотрошила на неї половину мішечка зоряного пилу. Ялинка засяяла, поляна освітилася магічним місячним світлом.
    -З новим роком!

    І маленький загін вирушив у дорогу- попереду заєць із Зірочкою на спині, білка з мішечком горіхів стрибала по гілках дерев, а попереду летіла синиця з гілкою калини в дзьобі. Вони сміливо рухалися по темному лісі.

    Через деякий час ватага звірят разом з Зірочкою нарешті дістались до міста. Вже стемніло. Рідкісні перехожі не дивувалися дивній процесії – адже як відомо, на новий рік трапляються різні дива.
    Палац дитячого розвитку друзі побачили здалеку – парк навколо й будівля світилися сотнями вогників, з вікон лунала весела музика. Коли маленький загін увійшов у святково прикрашений зал, свято було в розпалі. Посеред залу стояла велика ялинка, прикрашена жовтими і блакитними кульками й намистом. Навколо неї танцювали та веселилися діти й звірята, яких одразу впізнала Зірочка. Це були її друзі – Марійка, Софійка, Айше, Богданчик і Енвер, а також Мурчик, Бімка, Булька й весела мавпочка. Над ялинкою кружляла маленька хмаринка – дощик Кап. Біля ялинки стояв літній чоловік у пишному вбранні, з посохом, у високому головному уборі і з білою бородою. Тільки його очі – добрі та усміхнені – здалися Зірочці знайомими. Вони були схожі на очі старого пірата Джона Одноокого.
    В залі було багато дітей та дорослих і Зірочка та лісові звірі трохи розгубилися. Але тут друзі Зірочки помітили її та звірів і кинулися до них. Вони дуже раділи, що Зірочка прилетіла в гості, обіймали її, знайомилися з лісовими звірятами. Потім вони познайомили їх з іншими гостями. Це були батьки та друзі, які також боролися з сірими чоловічками і сірим туманом в їх місті, які дуже хотіли, щоб повернулися сонячні й радісні дні.
    Зірочка злетіла на верхівку ялинки і розсипала на неї місячний пил. Ялинка засвітилася, засяяла; радісні діти і звірята танцювали навколо неї, співали пісні, гралися. Мами накривали святковий стіл. Гілочку калини вони поставили в гарний глечик посеред столу, в миску висипали горіхи, що їх принесла білочка.

    Потім всі сіли за стіл. Пили смачний чай з тортом, пряниками й варенням, яке зварила Марийчина бабуся. Їли смачні шоколадні цукерки, які надіслала Надійка зі столиці. У листі вона писала, як сильно скучила за друзями, за морем,а особливо за Морським Баранчиком. Вона дуже сподівалася, що влітку зможе приїхати на чистий і сонячний півострів, зустрітися з усіма друзями та звірятами, з Джоном, купатися в чистому і теплому морі. І знову побачити свого найкращого друга – Морського Баранчика.
    Свято пролетіло дуже швидко, настав час прощатися. Зірочці треба було на небо, до тата-Місяця й сестер-зірок, лісовим звірам – в ліс, до друзів. Та й іншим пора було вже додому. Зірочка подарувала усім друзям місячні камінчики – щоб вони світили їм в темряві й допомагали в труднощах. Друзі домовилися зустрітися влітку, у звільненому від сірого туману місті.
    До зустрічі!

    Вподобано 41 people

  6. malibu77 коментує:

    Привет КБ, и его верная хунта!!!

    До Нового года осталось 362 дня!

    Сегодня помолчу.

    Вподобано 19 people

  7. nikegr101 коментує:

    Доброго вечора,Шановне товариство!
    Российский продюсер Максим Фадеев поделился своими впечатлениями от просмотра новогодних огоньков.
    http://show.obozrevatel.com/gossip/60394-eto-prosto-pogruzhenie-v-ad-rossijskij-prodyuser-vyiskazalsya-o-novogodnih-ogonkah.htm
    «Поющий дальнобойщик» прокомментировал ситуацию с «ватником» в Перу (Видео)
    http://podvodka.info/poyushhij-dalnobojshhik-prokommentiroval-situaciyu-s-vatnikom-v-peru-video/

    Вподобано 23 people

    • zerg1917 коментує:

      Ще один дальнобойщик 😉
      Він звичайно трохи порохоботом себе називає, але говорить толково
      Хто вміє думати – раджу (цікавий канал).

      Вподобано 6 people

    • Serg_Zaporizhzhya коментує:

      Если посмотрели кусочек этого бреда от Рабсия1, то должны были обратить внимание на присутствие в данном “дерьме” наших так называемых “украинских звезд”. Там мелькнули оба братца Меладзе, Королева, Лолита. Может еще кого не заметил. Вопрос к нашим органам, правительству да и к людям которые ходят на концерты таких “звездунов”: какого черта они безнаказанно ездят, снимаются в передачах, выступают во всяких шоу и потом возвращаются в Украину, а некоторые даже прикидываются патриотами, участвуют в украинских теле-шоу и т.д?

      Вподобано 8 people

      • Семен коментує:

        Вопрос не почему они там, а какое у них отношение к нам… Если иногда вспоминают бабушку, это один момент, если чешут, что украинцы ошиблись со своим выбором, это другой момент, ну, а если говорят о гражданской войне в Украине, это уже вообще другой компот. Кто поумнее, засунул язык уже давно в жопу. Деньги не пахнут…

        Мне они вообще, ни рыба ни мясо, стареющие кобздоны…

        Вподобано 6 people

  8. wermer коментує:

    http://idbc.com.ua/news/view_post/58655047283fa4d750eebdb7
    Не смотря на то, что бывшего лидера Горловских боевиков И.Безлера, по прозвищу «Бес», уже давно нету на территории ОРДЛО, он продолжает оставаться т.н. «костью в горле» для самого А.Захарченка и его близкого окружения. А всему виной личная позиция «Беса», которая несмотря на угрозы со стороны Захарченка, постоянно рознилась со взглядами «ненасытной верхушки». Ведь «Беса» местные боевики и по сей день, несмотря на его злодеяния, вспоминают как авторитетного руководителя, а за Захарченка так, ставленник Кремля и не более того.
    Вот только как можно навредить «Бесу», когда он находится за пределами полномочий «обиженного» Захарченка, и несмотря на это, он всё-таки находит пути, хоть и частичного но отмщения. И решил он отыграться на родственниках обидчика, а именно на его тесте В.Акимове, который несмотря на предостережения «Беса» о срочном выезде с оккупированных территорий и угрозе его жизни, решил остаться на родной земле. Конечно самому Захарченку счёты с «Бесом» и его родными сводить «кишка тонка», а вот «чужими руками» можно и попробовать. В итоге, ничего лучшего он не придумал, как через «прикормленных» российских пограничников задержать В.Акимова на границе т.н. «ДНР» с Россией куда он периодически ездит за дизтопливом, поскольку там значительно дешевле. А после его задержания можно и руки умыть, мол «я то здесь не причём, это всё они – российские погранцы»!
    Вот только если копнуть немного глубже, что собственно желающим не составит большого труда, то станет известно, что причиной задержания есть ориентировка Захарченка, которую за его указанием готовило «МВД ДНР» о якобы угнанном В.Акимовым автомобиле. В итоге, Акимов в «подвале», автомобиль на штрафплощадке, а дальше ничего не делается.
    Какие дальше будут приниматься решения по задержанному можно только догадываться, но видимо так просто Захарченко не отпустит родственника «Беса», а вот кто станет следующей жертвой их разборок, мы с вами в скором временем посмотрим… О каком развитии и благе для населения непризнанных республик может идти речь когда их руководители заняты набиванием своих карманов и сведением счётов со своими оппонентами?

    Вподобано 10 people

    • Alex коментує:

      “О каком развитии и благе для населения непризнанных республик может идти речь когда их руководители заняты набиванием своих карманов и сведением счётов со своими оппонентами?”

      Прошу прощения у всех, кто не согласен с моим мнением, но оно у меня почему-то такое: у нас происходит всё то-же самое. ИМХО.

      Подобається

      • Alex, правда????? Вы сравнили бандитские территориальные образования со свободной украинской землёй? Вы сейчас серьезно???

        Вподобано 5 people

        • Alex коментує:

          КБ – да, абсолютно серьёзно. Только сравнивал я не “бандитские территориальные образования со свободной украинской землёй”, а отношение “руководителей” к “населению”. Большинство наших чиновников у власти заняты сейчас тем же самым – “набиванием своих карманов и сведением счётов со своими оппонентами”. Общая сумма е-задекларированных доходов наших чиновников у власти составляет львиную долю годового бюджета всей страны – Западным “бюрократам” такое и не снилось – они просто нищие по сравнению с “нашими”. А вот с “населением” – другая история. Я не прав?

          Вподобано 1 особа

          • Alex, я могу часами говорить о том, что происходит в Украине – коррупция, кумовство, набивание карманов и прочее (это если говорить о негативе), НО сравнивать Украину с террористами… с такими речами Вам не на этот блог надо, а на гавньюсы. Надеюсь, я понятно высказался

            Вподобано 3 people

          • Alex коментує:

            Возможно, Вы правы, КБ.
            Наверное, проблема в этом:

            Подобається

        • Alex коментує:

          “… НО сравнивать Украину с террористами…”
          Вот тут, КБ, простите – не понял: пальцем покажите, где я это сравнивал? Откуда Вы это взяли?

          “с такими речами Вам не на этот блог надо, а на гавньюсы”.
          Это Вы с чего такие выводы сделали? Есть большая разница между поливанием говном, высосанным из пальца и критикой, подтверждённой фактами. Если Вы её (критику) не приветствуете в своём блоге (ну, направление у него другое) – то это ещё понятно, но на “гавньюсы” меня посылать не нужно.

          “Надеюсь, я понятно высказался”.
          Вполне понятно, КБ.

          Подобається

          • Alex, цитирую Вас: “у нас происходит всё то-же самое”. Я нахожусь в оккупации, патриоты на Донбассе находятся в оккупации и если кому-то кажется, что у вас “всё то же самое”, то мне кажется это всё целенаправленным вбросом, к которым я нетерпим. Будем продолжать спорить или поймёте свою неправоту?

            Вподобано 5 people

          • Alex коментує:

            КБ, делать обобщения в тех местах, где речь идёт об очень конкретных моментах и потом приписывать свои обобщения другому человеку (в данном случае мне) – не лучший способ общения. Вы взяли мою фразу «у нас происходит всё то-же самое» (оторвав её от фразы, к которой она относится) и подставили её к откуда-то взятому сравнению Украины с террористами, приписанному Вами мне же.

            Я понимаю Ваше состояние и состояние людей, оказавшихся в оккупации. Как в Крыму, так и на Донбассе. И поэтому весьма тщательно стараюсь подбирать слова. Но, чёрт возьми, их же нужно читать, а не находить и придумывать то, чего не было и нет! Если я говорю, что “этот” цветок – жёлтый, Вы, конечно можете сказать, что “Alex утверждает, что все цветы жёлтые”, но будете неправы. Я специально перечёл все посты, думая, что пропустил какое-то слово, запятую или ещё что-то, из-за чего был понят неправильно, но нет – всё верно. Понимаю, что иногда у меня в предложениях больше пяти слов, но это не отменяет сути содержания, а для того, кто читает – понимания того, что он читает. Но тут уже, увы, ничего поделать не могу. (Хотя нет – могу постить “котиков” и буду всеми понят – это мило, просто, красиво и, главное, не вызывает вопросов).

            P.S. КБ, если этот пост Вы тоже считаете вбросом, удалите все и закончим на этом. А чтобы Вам было легче, я, пожалуй, поддержу приписанное мне Вами сравнение. Да – я считаю, что куча людей, находящиеся сейчас у власти – террористы, которые терроризируют граждан Украины. Но действуют не автоматами, как Захерченко, а другими способами. Ефремов, Шуфрич, Ахметов и т.д.

            Подобається

          • Alex, Вы не понимаете людей в оккупации. Если уж хотите высказать своё недовольство украинской властью, то никогда и ни при каких обстоятельствах не ставьте их в один ряд с оккупантами. Если бы Вы не затронули именно их я бы Вам и слова не сказал. Но Вы так и не поняли сути моей претензии и реакции на Ваши слова

            Вподобано 2 people

          • Alex коментує:

            “Alex, Вы не понимаете людей в оккупации”.
            КБ, Вы уверены? 😉

            Знаете, КБ, мне кажется, что наш спор – это спор о сорте дерьма, в котором нет смысла разбираться. ИМХО.

            Подобається

          • Alex, Вы находитесь в оккупации? Тогда я не прав

            Подобається

          • Alex коментує:

            Нет, КБ, сейчас я уже не в оккупации… Но своё отношение поясню. Когда мент, ну, например, Донецка (гражданин Украины, между прочим) переходит на сторону оккупанта, то для меня он автоматически становится оккупантом, не смотря на своё гражданство. Его позиция в принципе открытая, ясная и сомнений никаких не вызывает. Ни для кого. А есть закрытая позиция (для многих, во всяком случае) таких персонажей как Ефремов и т.д. Так вот для меня нет никакой разницы между тем донецким ментом и Ефремовым. Из Ваших слов следует, что разница есть, (как я понимаю, для Вас этот вопрос принципиальный), для меня – нет. И всё равно, по какую сторону АТО этот человек находится. Вы же (ну, я так понял) говорите, что это вещи, которые сравнивать нельзя. Повторю – я и не сравниваю: для меня это одно и то же.

            Подобається

          • Alex, Вы меня не услышали и не поняли, верней, не хотели услышать и не хотели понять. Кто из нас первым перестанет упираться рогом? Давайте это буду я. Заканчиваю бессмысленную дискуссию на эту тему

            Подобається

  9. imahno коментує:

    “В Украине будут производить американскую автоматическую винтовку М-16 модели WAC47. Об этом сообщил заместитель генерального директора по авиастроению и производству Укроборонпрома Владимир Коробов на брифинге во вторник, 3 января”
    http://korrespondent.net/ukraine/3796182-v-ukrayne-naladiat-proyzvodstvo-vyntovky-M-16

    Вподобано 17 people

  10. uarekord коментує:

    по п.10 хай лисапет куплять и їздять.

    Вподобано 5 people

  11. uarekord коментує:

    по п. 14 в ЯЛте на пол оптовой базы из машины Дзидзьо 🙂 31 декабря 2016

    Вподобано 8 people

  12. lilitbrik коментує:

    От вони і почались – 4 роки звитяжних і сумних ювілеїв.

    100 РОКІВ ПРИРЕЧЕНОЇ ДЕРЖАВИ

    Сьогодні одразу кілька людей задали питання – так, а що це за помилки столітньої давнини, що їх життєво важливо не повторити зараз? Напевно грунтовніше можуть дати відповідь науковці, вислювлю своє враження… Можливо не щодо помилок, бо там хмара, а скоріше порад, з огляду на помилки, котрі були:

    1. НІЯКИХ ІЛЮЗІЙ! Центральна Рада не наважувалася на різкі рухи і мала ілюзію, що Україні досить автономії в складі великої Росії і знадобилося аж 4 універсали, щоб до панів політиків дійшло – Росія ворог. Дійшло надо пізно. Та ж ілюзія була у Скоропадського. Отже – Росія ворог. Володимиро-Суздальске князівство, Московське князівсько, Російська імперія, РСФСР, СРСР, Російська Федерація – як би не називалася – завжди була, є і буде нам ворогом. Чому? Бо на дух непереварює українську окремішність.

    2. НЕ СПОДІВАЙСЯ НА КОГОСЬ. Наївні версії, що можна єднатися із білими проти червоних, із німцями проти росіян, із поляками проти росіян, чекати розуміння Антанти – зло. У них свої інтереси і їх інтереси не обов»язково і не завжди дорівнюють нашим. Безручко врятував Польщу від червоного наступу, Польща зрадила угоду з Україною і уклала Ризький мир. Чому? Бо в якийсь момент Польщі її інтерес переважив силу угоди з Україною. Життя потім Польщу покарало, але нам від того не краще…

    3. ПОКИНЬ ВЗАЄМОПОБОРЮВАННЯ! Особисті амбіції, бажання потримати булаву, довести, що ти рулитимеш краще – зло. Тільки єдність довкола спільної справи, спільних ідей є квитком в завтра. Перші Визвольні Змагання зазнали краху через ТОТАЛЬНУ взаємну недовіру українців один до одного! Краще повільніше, але разом і фундаментально, аніж бігом, поверхнево, усі в різні боки і до першого вітру.

    4. ГНОБИ ПОПУЛІЗМ І ДЕМАГОНІЮ! Бажання Центральної Ради немати армію, бо це зайве… бажання Петлюри завалити Скоропадського, бажання УГА вбачати страшнішим ворогом соціалістів, аніж білогвардійців, бажання Директорії ставити ліво-революційність вище за українськість – смертельно. Рідний наївний популізм робив нас беззахисними. Більшовики валили українське військо зсередини демагогією…

    5. СОЦІАЛІЗМ – ЗЛО. Ліваки і тільки ліваки, котрі знаходилися при владі на хвилі загальних революційних коливань, винні, що проект Україна зазнав фіаско під зовнішнім впливом. Лівий соціальний популізм, обіцянки халяви, роздача будь-чого запросто так – підрив країни. Той, хто це робить – ворожа курва. Українці слабі на бажання щось урвати нахаляву, це один із найбільших наших гріхів, котрий треба випалювати розпеченим залізом. Порятунок України в діалозі і змаганні центристів і консерваторів.

    6. ФАХОВІСТЬ ВАЖЛИВІША ЗА ПАРТІЙНІСТЬ. В часи , коли на посадах мали бути кваліфіковані менеджери або виконавці, ліваки часів ПВЗ призначали соратників по соціалістичному божевіллю. А коли було інакше – Скоропадський спробував призначати тих, кого вважав фахівцями – призначення вважалися зрадою, бо не вкладалися в революційне кліше. Через недостатню революційність була страчена ціла низка талановитих офіцерів, зокрема Болбочан. І те, що він корисний країні, нікого не збентежило.

    7. АРМІЯ – ГАРАНТ ІСНУВАННЯ КРАЇНИ. Військо і тільки військо є запорукою потужної України. Якби в 1917 році соціал-популісти почали будувати військо і доручили цей процес профі (а вони були) в 1920 році ситуація розвивалася б краще для нас і 1921 рік не став катастрофою. Армія України має бути максимально великою для захисту з усіх боків. ПВЗ довели – вороги можуть бути скрізь і, про всяк випадок, до цього треба бути готовими. Армія має спиратися на потужний оборонний комплекс, щоб не довелось купляти набої у Румунії за цукор. Армія має бути максимально ідеологічно лояльна до українства. Ніякого соціалізму, совка і інших марень. Коли ворог не може здолати нас в бою, він діяв, діє і буде діяти пропагандою і агітацією з середини.

    8. УКРАЇНСЬКА ПРОПАГАНДА МАЄ БУТИ. Скоропадський бачив наскільки потужною є сила слова, коли політики розігнаної ЦР заходилися дискредитувати УД і його особисто. Скоропадський розумів, що потрібна контрпропаганда і ідеологічна робота – не встиг. Лише ідейно потужні підрозділи українського війська змогли зберегти вірність країні і були змушені закінчити життя в еміграції. Пішли, але не зрадили ідею – Україну.

    9. ПРОСВІТНИЦТВО І ЗНАННЯ – КАПІТАЛЬНИЙ УДАР ПРОТИ ЗРОСІЙЩЕННЯ І ПОЛОНІЗАЦІЇ. Українці в масі не розуміють, що таке Україна, історію, місце і роль в Європі. Не навчені. В масі українці політично малоосвіччені. Не маючи досвіду існування розгалудженної політичної системи, українці ведуться на тих, хто гучніше і яскравіше говорить , не занурюючись в суть сказаного. Цим користуються пройдисвіти.

    10. ЗНЕВІРА У СОБІ. Українці швидко опускають руки і впадають у всепропальницьки настрої. «Нас зливають», не сучасно ноу-хау, 100 років тому було те саме. Разом із тим, ті, хто вірили в себе і не ламалися попри все ставали легендами – перший зимовий похід, Холодний Яр, тощо… Ти програв бій тоді, коли ти не віриш у перемогу. Є сили – біжи до мети, стомився – йди до мети, не можеш йти – повзи до мети, не можеш повзти – ляг і лежи в бік мети…. Відпочинеш – знову побіжиш. Опустиш руки і складеш зброю, знай – попереду в тебе Голодомор, Розстріляне Відродження, ГУЛАГ, депортація, русифікація…

    11. ЕМОЦІЇ – ЗЛО. Лише холодною головою можна зрозуміти в якому ти стані і що далі робити. Українці емоційні і саме це використовують популісти і ворог, щоби вивести нас із рівноваги. Коли ми втрачаємо рівновагу, ми втрачаємо пильність, починаємо вірити тим, кому не варто.

    12. НЕ ЧЕКАЙ РЕЗУЛЬТАТ ЗАВТРА. Емоційна нетерплячка – невміння грати в довгу. Ми хочемо результати очевидні і вже зараз. Якщо ми це не бачимо, ми впадаємо у відчай, припиняємо вірити в себе і покидаємо боротьбу за свою країну. Саме тому українці ПВЗ піддавалися на більшовистську агітацію – бачили безлад своєї влади і починали думати, що може чужа влада буде краще. Перевірили? Не буде. Що більш складніша задача, то довше досягати результату. Ті, хто чітко бачив мету не складали зброю все життя. І саме ті, хто на чужині все життя вірив в Україну, змогли дочекатися відродження незалежності.

    13. ГРАТИ В ДОВГУ. Капітальні речі будуються довго, але і стоятимуть віки. Капітальні процеси, це системні процеси. Системні процеси потребують програмного мислення і багатоступеневого планування. Вирішувати тільки сьогодні на завтра – зло. Треба чітко розуміти дії свої і ворога на кілька, а краще десятки кроків вперед. Невміння стратегічно мислити зважуючи на обставини під час ПВЗ призвело до неправильних пріорітетів і Центральної Ради, Української Держави і Директорії. Це особливо важливо, коли мова йде про реформи. Це кричуще важливо, коли мова йде про формування візії, якою має бути країна і як цього досягти. 100 років тому це не подужали. 100 років ми це розгрібаємо.

    14. УКРАЇНА ПОНАД УСЕ, це проста формула – не питай, що країна зробила для тебе, скажи, що ти зробив для країни. Робитимеш друге, отримаєш перше.

    Автор: Віталій Гайдукевич
    P.S. Всім вивчити та застосовувати!

    Вподобано 19 people

    • Укроп Сибірський коментує:

      Не вистачає наснаги на великі тексти, але цей “пішов” на одному подиху.
      Щось згадалася цитата з трактату Сунь-цзи “Мистецтво війни” : “Військо, якому судилося перемогти, спочатку перемагає, а потім вступає в бій; військо, приречене на поразку, спочатку починає битву, а потім намагається перемогти”.
      Не подумайте що я понтую що читаю такі твори 🙂 – ця цитата звучала в “Civilisation III”, хто грав не дасть збрехати. 🙂 Ще звідти одна актуальна цитата Аль-Капоне: “Добрим словом і пістолетом можна добитися набагато більше, ніж просто добрим словом”.
      Будьмо дужі! І мудрі!!!

      Вподобано 7 people

  13. Мої щирі вечірні Вітання КБ та незламна Хунта!!!

    Вподобано 17 people

  14. larisochkaMиколаїв коментує:

    Всім добраніч! Святкуйте обережно, бо скоро різдво!!!! Всім пока я в бан ,до завтра)))))))

    Вподобано 14 people

    • ФаБен коментує:

      Різдв’яні чоловічі Дзвіночки… красота …)))))))))

      Вподобано 10 people

      • Yuf (Хунта) коментує:

        Коли навчався в Універі (тоді Універ був один на Україну)…..
        Війскова кафедра, до нас заходить майор-лектор. Дивиться на дошку, після чого викладає з кишень ключі. Залазить на стіл і починає танцювати.
        Задає нам запитання: “Хтось якийсь звук чув?” “Ну, той хто на дошці написав, що я мудазвон, хай вийде и витре з дошки”

        Вподобано 15 people

        • Укроп Сибірський коментує:

          Yuf! А коли то в Україні був лише один університет? Бо не турбуючи Гугла мені щось здається, що навіть на прикінці 19-го століття в Україні було щонайменше 4 універи, принаймні в Києві, Харкові, Львові і Чернівцях точно. Даруйте, якщо були ще десь, але я не назвав – насправді не вивчав питання.
          А Ви старожил-рекордсмен, однак! 🙂

          Вподобано 9 people

  15. salgalovdenis коментує:

    СЕГОДНЯ ВЫСТРЕЛОМ В ГОЛОВУ КИЛЛЕРОМ УБИТ ЛИДЕР ДНР И ЛНР ИГОРЬ СТРЕЛКОВ (ГИРКИН) http://ironargument.blogspot.com/2016/10/blog-post_359.html

    Подобається

  16. Lenok коментує:

    airhobby:
    03.01.2017 в 19:21
    Дублирую. Не было интернета, только что появился. С утра сообщу телефон или mail. Спасибо.

    Вподобано 2 people

  17. teta889 коментує:

    Не могу не поделиться
    Коти в АТО: найкраще за 2016 рік http://www.depo.ua/ukr/life/koti-v-ato-naykrashche-za-2016-rik-30122016162600

    Вподобано 12 people

  18. Yuf (Хунта) коментує:

    А, от, панам-хунтям і паняночкам-хунтяночкам – усіх із Ноим роком!
    Дивовижно, але цього року у Києві не було традиційної канонади на НР. Чи то Закон подіяв, чи то в людей нема зайвих грошів, щоб “небо засвітитьи” Але, здаєтья, таки Закон про заборону вибухових засобів у НР. Таку тишу у НР я тільки у РадСоюзі чув )))
    Але – все одно – Усіх : з Новим Роком. І най він нам усім – буде краще минулого ).

    Вподобано 16 people

  19. vladislav2016 коментує:

    Добрий вечір панове.
    Гарні новини.
    Конторольный в голову: Китай выставил Кремль на посмешище и подписал договор с США http://zvamynews.blogspot.com/2017/01/blog-post_38.html
    В Литве приступили к подготовке партизан на случай “захватнических действий” со стороны РФ – СМИ http://u-f.ru/news/society/u9/2017/01/02/235844

    Вподобано 10 people

  20. webber007 коментує:

    Доброго вечора вельмишановні дописувачі та читачі! До пункту 10. Наш мер (хоч він мені не дуже подобається) зробив для школярів, які їздять в школу на транспорті, проїзд безоплатний. Дрібничка, а приємно 🙂

    Вподобано 16 people

  21. ФаБен коментує:

    Різдво наближається… 🙂

    Вподобано 9 people

  22. S P коментує:

    За что купил за то и продаю уважаемый КБ, один знакомый рассказывал что у него мама в крыму работает обычным продавцом, он к ней в 16 году ездил, говорит что все хорошо, з/п что то около 25 тыс рублей, медицина бесплатная и без проблем.Сильно разнится информация, а знакомому как бы врать нет резона.

    Вподобано 1 особа

    • Lenok коментує:

      Знакомый знакомого знакомым погоняет …ОБС

      Вподобано 7 people

    • S P, как меня достали такие истории, а ещё больше, что их тащат сюда в блог

      Вподобано 10 people

    • andrewbilatserkva коментує:

      sp// і ти йди на куй…як до тебе ходили, такі ж як ти….

      Вподобано 3 people

    • Максим коментує:

      Ну а что ему остается говорить? Что денег нет, держаться не за что, на референдум зря ходили? Кто ж в этом признается-то? Так что все нормально. Денег нет, но признаться стыдно.

      Вподобано 7 people

    • bookstata коментує:

      Сегодня разговаривала с городом Керчь. Очень ватная невестка сообщила, что получила 16 тысяч рублей (это 13-я зарплата и еще какие-то надбавки по итогам 2016 года). Работает в гос. садике, зарплата – 6 тысяч. Должность, возможно, кастелянша. Знаю, что сдает постоянно какие-то отчеты в разные органы, занимается всем материальным обеспечением, принимает продукты – т.е. лицо материально-ответственное.

      Вподобано 7 people

    • bookstata коментує:

      Другая керчанка стоит в ларьке с текстилем на рынке за 200 руб в день. Родственник работал охранником сутки-трое в морпорту за 12 тыс. Сократили с 26.12.16.

      Вподобано 7 people

    • Putler Kaput коментує:

      S P, меня тоже поражают такие персонажи, как вы. Вы ожидали, что бегавшие на “референдум” начнут жаловаться небегавшим и рассказывать в какой жопе очутились по собственной глупости? А давай проверим слова “одного знакомого”, это несложно. Или у вас на ул. Савушкина не разрешают пользоваться гуглом? Открываем http://www.google.com, вводим в строку для поиска что-нибудь вроде “евпатория вакансии” и идем по ссылкам. И что мы видим? А видим вот такие объявления:


      http://vitrina.org.ru/evpatoriya_i_prigorod_list_14W142JOE

      И сказка про простую крымскую продавщицу с зарплатой 25 тыс. рублей как-то быстро растаяла.

      Вподобано 14 people

      • uarekord коментує:

        Почему же, 25000 для продавщицы легко, достаточно обвешивать, общитывать и подворовывать у хозяина.

        Вподобано 4 people

      • Дортмундер коментує:

        на ул. Савушкина не разрешают пользоваться гуглом? 

        Уверен, что разрешают 🙂
        Возможно вы проглядели, но верхнее объявление в вашей картинке обещает “продавцу-консультанту” (что бы сие ни значило) зарплату не за месяц, а за неделю – при работе через неделю. Как раз и получается “от 10 до 25 тысяч” в месяц (считая месяц за 4 недели: 12,5х4/2=25,0) и даже “до 26” (учитывая, что в месяце до 31 дня бывает).
        Авторство конкретного объявления, распространенность подобных обещаний и, главное, их реалистичность (особенно в части “до”) – другой вопрос.

        Вподобано 1 особа

    • Укроп Сибірський коментує:

      Як тролі відразу “світяться”…

      Вподобано 4 people

  23. rogondo коментує:

    Слава Україні.

    На предвосходный крик птицы с Украины отозвались заокеанские ястребы.

    Повторю ещё раз: час розплати настав.

    Двухголовый падальщик пожинает, что посеял.

    Кичатся: кровью и ложью затопили Украину.

    Смотрел сегодня Демуру – России остался квартал.

    Дальше турбулентное падение.

    Форсаж.

    Видели, как падают фишки в стопке домино?

    Где-то так.

    На каждом сайте мразь в комментариях.

    Сколько верёвочке не виться, конец всё равно будет.
    .
    Главный русофоб США Маккейн – В 2017 году Украина победит захватчиков.

    Сенатор заявил, что Путину не под силу лишить украинцев свободы.

    http://censoru.net/15629-v-2017-godu-ukraina-pobedit-zahvatchikov-makkeyn-video.html

    СТЕПАН ДЕМУРА! ПУТИН В ИСТЕРИКЕ ОН ПРОИГРАЛ –

    И привет всему Крыму.

    Ребята, знайте, на материке крымчане, ВСУ и патриоты как мы смотрят на полуостров и ждут встречи.

    Ждут встречи.

    Вподобано 19 people

  24. Alex Smol коментує:

    Вподобано 24 people

  25. ФаБен коментує:

    КБш та Бандерівська Хунта ,Спокійної та тихої всім ночі…

    Вподобано 10 people

  26. rogondo коментує:

    И контрольный – для ваты.

    Армия США получила право войти в Украину. Маккейн пригрозил России «Адом расплаты»

    Сенат США в первом чтении принял законопроект согласно которому Украине отныне присваивается статус американского союзника, без всякого членства в НАТО

    http://censoru.net/6235-armiya-ssha-poluchila-pravo-voyti-v-ukrainu-makkeyn-prigrozil-rossii-adom-rasplaty.html

    Всех с наступающим Рождеством.

    Вподобано 5 people

  27. rogondo коментує:

    Разом нас багато.

    Вподобано 17 people

  28. zerg1917 коментує:

    Юрий Стоянов – Дональд Трамп. Новогодняя пародия 2017

    Вподобано 2 people

  29. imahno коментує:

    Нашел видео с Нового Года.
    Оказалось, его залили еще в 2011 году. Днище у них началось задолго до 2014 года.
    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Ссылку на этот трэш не даю, кто захочет – найдет сам.
    Но слушать там нечего.

    Вподобано 5 people

  30. Ruslan Kadylak коментує:

    Тут вчора “новина” пройшла як москалі гігантського півня з лайна виліпили. Я би таке постити не став, але вони того, – ще одного виліпили:

    Вподобано 8 people

  31. Семен коментує:

    Нехай іскандєри ліпять з лайна! Було б краще!

    Вподобано 4 people

  32. З Україною у серці коментує:

    Вітаю всіх Хунтян та Хунтяночок))

    Намагався викласти ось це відео

    з проханням звернути увагу на 14.56, але коли викладав та намагався знов переглянути, кудись зникло висловлення про Україну!
    Якщо хтось у змозі, знайдіть основний запис!
    Дякую!

    Вподобано 4 people

    • З Україною у серці коментує:

      Вибачте, помилився! Починаючи з 13.58!

      фраза: “Неужели это попытки связать наши военные успехи в Сирии?”

      Вдумайтесь, друзья, над фразой: “наши военные успехи в Сирии!”

      Пиздец, разбомбить многомиллионный город, где не было ПВО, где много детей, женщин, стариков, разбомбленные больницы и школы – это военные успехи?! Цепляй кучу бомб- и лети бомби, ПВО ведь нет! Это ВОЕННЫЕ Успехи?!

      Это просто твари!

      Вподобано 3 people

  33. Семен коментує:

    З 1 січня у сраісі заборонена продаж імпортних авто без системи глонас!
    Вони за вами тепер стежимуть!

    Вподобано 9 people

  34. Андрій Рок коментує:

    Доброго Ранку, Шановні КБ та вся Наша Невтомна Невгамовна Бандерівська Громада!

    Зовсім трохи від Пономаря:

    Доброе утро, друзья.
    Среда. Новостей совсем немного.
    – Сковородка Трампа:
    Спикером Палаты представителей Конгресса переизбран Пол Райан – сторонник продолжения жесткой политики антироссийских санкций.
    – Наш Военный тигр:
    “Укроборонсервис” и американская “Aeroscraft” будут производить в Украине винтовки М16.
    В украинском ФБ год начался без раскачки. Консервы дымят, мотыльки продолжают лететь на свет и гореть – прекрасный процесс.
    Нашей Супрун из МЗ – полная поддержка.
    Держите голову холодной, не забывайте про помощь Армии.
    Хорошего всем дня
    ****************************************
    СЛАВА УКРАЇНІ!!!

    Вподобано 11 people

  35. ilya коментує:

    Вподобано 9 people

  36. rogondo коментує:

    Встретил стих-плачь об украинских фанатах, болевших за футбол и ушедших на небо в войне с ордой.

    Не люблю копипаст.

    Делюсь в виде исключения.

    Вся суть – в последнем четверостишии.

    http://leleka-art.blogspot.com/2015/06/blog-post_74.html

    Тетяна Малахова, вівторок, 23 червня 2015 р.

    Мне попались футбольные снимки…

    Мне попались футбольные снимки –
    Я смотрю, и реветь готова!
    Харьковчане Сергей и Димка
    И Володя с Антоном со Львова.

    До чего ж подкачали нервы –
    Это старые снимки солдат!
    Это Киев футбольный и Евро!
    Всё каких-то три года назад.

    Обнимают ребята друг друга,
    Колу пьют, раскрывая флаг.
    С ними Ромка из Петербурга.
    Был за брата… теперь вот враг.

    Над Донецком не слышно взрывов,
    Лишь раскатом несется: «Гол!!!»
    Угощают друг друга пивом,
    Всех сроднил и собрал футбол.

    Евро, флаги, девчонки, дети!
    Газировка, Крещатик, закат!
    …А сегодня погиб на рассвете
    Из Херсона Сережка, фанат…

    Разлетелся осколками мяч,
    Все трибуны давно умолкли.
    И кровавый кремлевский палач
    Щерит рожу с фашисткой футболки!

    Что ни день – то беда и поминки,
    А Донбасс хлебосольный – без крова.
    В Иловайске остался Димка,
    В Волновахе – Володя со Львова…

    Им поставят дубовый крест,
    Рядом – новый футбольный мячик.
    Сколько ж будет свободных мест
    На ближайшем футбольном матче!

    На ближайший! послевоенный !
    Прямо в форме придут солдаты
    И минутною громкой сиреной
    Вспомнят всех патриотов-фанатов…

    Мне попались футбольные снимки –
    Я смотрю и рыдаю снова…
    Возвращайтесь, Сережки и Димки,
    Кости, Толики, Ярики, Вовы!

    Вподобано 16 people

  37. Alex Smol коментує:

    та щож таке ???
    шампанське вже закінчілось, а нас все ще вітають _)))

    Очевидцы сняли на видео выкатившийся за пределы взлетно-посадочной полосы пассажирский авиалайнер в Калининграде.
    Поздно вечером 3 января Airbus A321 компании «Аэрофлот», летевший из столичного аэропорта Домодедово в Храброво, при посадке выехал за ВПП. На его борту находились 167 пассажиров. Людей эвакуировали, самолет отбуксировали, у него было обнаружено повреждение шасси. Позднее за медицинской помощью обратились три человека. О причинах ЧП не сообщается. По данному инциденту ведется доследственная проверка.

    пс може знов Семенич бешкетує ? _))))

    Вподобано 11 people

  38. Херсонка коментує:

    ДІД СВИРИД
    http://repka.club/blogs/svirid-opanasovich-na-strazhi-mirovogo-poryadku/item/8866-obzor-03-sichnia-2017
    …урбулентність в условіях туманності лякає лише людей, які звикли всюду бачити опасность, тих же людей, які стараються бачити нові возможності нові політичні обставини мають бадьрити. Дід подозреває, шо хунта належить до другої категорії граждан, і вони вже прорахували нові шанси та можливості. Принаймні, мали це зробити. І дід думає, шо зробили, бо єслі у внутрішній політиці хунта часто дєйствує неловко і неуклюже, то в міжнародних ділах серйозних ляпів я за ними не помічав. Ну хіба шо не треба було зарані вискакувати з обіцянкою безвізу. Але об’єктивно в Пороха найти спільну мову з Трампом більше, ніж у Хуйла і першу зустріч доцільно проводити вже після того, як Трамп побачить Хуйлушу. Бажано одразу. Для закреплєнія ефекта. І паралельно працювати з Конгресом США, зважаючи, що в новому сезоні роль цього органу наверняка существенно повиситься.

    Сподівання Хуйла, шо з новим госсекретарьом Тіллерстоном буде легко і приємно нєсколько преждєвременні, як і преждєвременні утверждєнія, шо вони з Сєчиним дружбани. Я ніколи не повірю, що може бути дружба в політиці, особенно в міжнародній політиці і особенно між людьми, які общаються через перекладача. Так шо команду “Рекс, ко мнє”, Тіллерстон може не понять. Або понять превратно і тагда Хуйлу буде лучше спасаться бегством.

    Із Сирії і цього року Хуйло не вибереться, бо це просто невозможно. Оголошене перед Новим роком тіпа “перемир’я” – обичний піар і ми бачимо, шо з нього вже нічого не получається. Збройна опозиція імела Хуйла в віду, вже не кажу, про “союзнічков” Хуйла у виді сунітської Туреччини та шиїтського Ірану. Цілі яких у Сирії совершенно противоположні…

    Вподобано 7 people

  39. Putler Kaput коментує:

    Куда-то пропал один местный любитель предсказателей, а ведь самое время сразу после наступления Нового года делиться всевожможными прогнозами:). Надо компенсировать пропажу. Представляю прогноз Сергея Тухолки, бывшего советника Егора Гайдара и мэра Нью-Йорка Рудольфо Джулиани по интересующим нас вопросам:

    А что с Крымом?

    С Крымом очень интересная ситуация. Во-первых, я вижу, что мост так и не будет закончен между Кавказом и Крымом. Будет или большой теракт, или комплексное прекращение строительства. Но произойдет сдвиг, это будет давление на Владимира Путина и проект «Керченского моста» окончательно закроется именно в 2017 году. Во-вторых, я вижу два выступления в Крыму – в Бахчисарае и Феодосии. Оба выступления будут проукраинскими и оба будут жестоко подавлены. Полуостров еще останется в 2017 году под контролем России, но процесс возвращения Крыма в состав Украины станет уже необратимым. Окончательно он вернется в состав Украины после ухода Владимира Путина.

    «Крым он вернется в состав Украины после ухода Владимира Путина»

    А когда Путин перестанет быть тиранической реальностью России?

    Его закат начнется осенью 2017 года. Для России это вообще будет критически сложным годом, который повторит карму столетней давности. Японцам будут отданы сначала два острова из Курильской гряды, а затем она получит даже больше, о чем сейчас мечтает. В Чечне и Дагестане начнется исламский мятеж, который Россия уже не сможет погасить. Война продлится три года и Россия уйдет из трех республик – Дагестан, Чечня и Ингушетия. Сепаратистские волнения начнутся даже на Кубани и в части Ростовской области. Там будут ориентироваться на Киев.

    Но самое интересное произойдет в треугольнике российско-китайско-американских отношений. Путин предаст Пекин и начнет активное сближения с Дональдом Трампом. Но осенью Трампа в Белом доме уже не будет. Ему объявят импичмент – это я вижу отчетливо и после его заката в 2018 году президентом станет Хиллари Клинтон. Китай же начнет эскалацию на Дальнем Востоке, которая через несколько лет закончится катастрофой России. Пока еще есть разные вариации, но я вижу потерю Приморья, южной части Хабаровского края и части Забайкалья. Россия будет унижена и сокращена. Но это будет чуть позже, хотя закат ее начнется именно в 2017 году.

    Согласен с ним по финалу Трампа, но мне кажется процедура импичмента начнется только в 2018. Хотя буквально вчера на свет вылезли интересные факты о бизнесе Трампа в РФ (249 компаний в РФ, аффилированных с Трампом), так что может всё и ускорится.

    Всё интервью тут:
    http://informat.com.ua/parapsixolog-tuxolka-rossiya-v-2017-godu-vojdet-v-stadiyu-raspada-a-tramp-osenyu-poluchit-impichment/

    Вподобано 12 people

  40. Таня коментує:

    ПІДПИСАНО ЗАКОНИ ПРО ПІДТРИМКУ ВІТЧИЗНЯНОГО ЛІТАКОБУДУВАННЯ

    Президент Петро Порошенко підписав закони, спрямовані на підтримку вітчизняної літакобудівної галузі.

    Закон про внесення змін до Митного кодексу та Закон «Про розвиток літакобудівної промисловості» щодо підтримки літакобудівної галузі (проект № 4809) ставлять в однакові умови постачання літаків вітчизняного виробництва та імпорт іноземних літаків.

    Зокрема, скасовані пільгові умови ввезення (без оподаткування ПДВ) на територію України за договорами оперативного лізингу іноземних літаків масою порожнього спорядженого апарату більше 10 тис. кг, але не більше 30 тис. кг, та максимальною місткістю від 44 до 110 місць.

    Також продовжено дію пільгового режиму ввезення товарів, що використовуються при розробці, виробництві, ремонті, модифікації, обслуговуванні виробів авіаційної техніки, на період до 1 січня 2025 року та доповнено перелік таких товарів.

    Підписано Закон про внесення змін до Податкового кодексу щодо підтримки літакобудівної галузі.

    Законом надаються суб’єктам літакобудування, що підпадають під дію норм статті 2 Закону «Про розвиток літакобудівної промисловості», податкові пільги для налагодження повномасштабного серійного виробництва сучасних вітчизняних літаків і поліпшення фінансового становища з урахуванням середнього строку розробки, підготовки та оснащення серійного виробництва нових літаків.

    До 1 січня 2025 року звільняються від сплати ПДВ операції з ввезення на митну територію України в митному режимі імпорту товарів (крім підакцизних), що використовуються для потреб літакобудівної промисловості, та постачання на митній території України результатів науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт, які виконуються для потреб літакобудівної промисловості. Також на цей строк звільняються від оподаткування прибутку й сплати земельного податку суб’єкти літакобудування, що здійснюють розробку та/або виготовлення з кінцевим збиранням літальних апаратів і двигунів до них (крім земельних ділянок, на яких розташовані об’єкти соціального, торгового, сільськогосподарського призначення та непромислового будівництва).

    Вивільнені кошти (суми податку не сплачуються до бюджету та залишаються у розпорядженні платника податків) використовуються на науково-дослідні й дослідно-конструкторські роботи з літакобудування, для створення або переоснащення матеріально-технічної бази, збільшення обсягу виробництва, впровадження новітніх технологій.

    Вподобано 12 people

  41. Таня коментує:

    ДО ЗАКОРДОННОГО ПАСПОРТУ ОБОВ’ЯЗКОВО ВНОСЯТЬСЯ ВІДБИТКИ ПАЛЬЦІВ

    Акти Кабміну щодо документів, які підтверджують громадянство України, приведено у відповідність до законодавства про лібералізацію візового режиму з ЄС.

    Оновлено зразки і технічний опис бланка паспорта громадянина України для виїзду за кордон та порядок його оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, знищення.

    З прийняттям постанови Кабміну від 16 листопада 2016 року № 1001 паспорт громадянина України для виїзду за кордон буде:
    – видаватися центрами надання адміністративних послуг;
    – оформлятися особам, що не досягли 16 років, на 4 роки, а особам, що досягли 16-тирічного віку, – на 10 років;
    – виготовлятися у формі книжечки тільки з безконтактним електронним носієм;
    – містити безконтактний електронний носій, до якого обов’язково заносяться оцифровані відбитки пальців рук.

    Вподобано 12 people

  42. Таня коментує:

    З 1 СІЧНЯ СКАСОВУЮТЬСЯ РАДЯНСЬКІ СТАНДАРТИ

    З 1 січня 2017 року санітарні, санітарно-гігієнічні, санітарно-протиепідемічні, санітарно-епідеміологічні, протиепідемічні, гігієнічні правила та норми, державні санітарно-епідеміологічні нормативи, а також санітарні регламенти, видані центральними органами виконавчої влади:
    – УРСР – втрачають чинність;
    – СРСР – не застосовуються на території України.

    Це передбачено розпорядженням КМУ від 20.01.2016 № 94-р.

    Мета змін – перехід від системи обов’язкових держстандартів до європейської моделі технічного регулювання.

    При цьому суб’єкти господарювання, для яких використання ГОСТів є важливим або надає певні конкурентні переваги, можуть продовжувати їх застосовувати добровільно.

    Вподобано 12 people

  43. julanatic коментує:

    На радость крымским предателям. С 1 января в России вступил в силу закон, по которому пенсионный возраст для чиновников будет ежегодно повышаться на шесть месяцев, до тех пор, пока не достигнет 65 лет для мужчин и 63 — для женщин.

    Вподобано 13 people

  44. Lenok коментує:

    airhobby:
    моб.т. 066 953 1969 Светлана

    Подобається

  45. leo_Y коментує:

    Дно, говорите?…

    “Сенаторка від анексованого Росією Криму Ольга Ковітіді пропонує встановити нову пам’ятну дату на честь моряків Чорноморського флоту, що відмовились від присяги Україні у 1992 році.”

    Вот так: предательству – памятник. Чтобы помнили…
    http://vgolos.com.ua/news/u_rosii_planuyut_svyatkuvaty_vidmovu_vid_prysyagy_ukraini_chornomorskogo_flotu_244186.html
    (простите, если дубль: читать пока некогда (( )

    Вподобано 13 people

  46. Алексей коментує:

    по пункту 2.
    у Перумова есть дилогия “череп на рукаве” и ” череп в небесах”.
    во второй книге описывается, как ведут себя понаехавшие с “тяжёлых” планет
    в русском городе у моря.
    ну, там их детки ссут с набережной, например…
    один в один.
    правда, тут именно русские понаехавшие…

    Вподобано 7 people

  47. Юльця коментує:

    Экс-защитник «Шахтера» не верит, что украинцы способны на гражданскую войну
    http://novosti.dn.ua/news/265245-ehks-zashhytnyk-shakhtera-ne-veryt-chto-ukrayncy-sposobny-na-grazhdanskuyu-voynu

    Подобається

  48. Igor коментує:

    Привет всем.
    Вспоминая тему про безумные очереди к врачам и их нехватку:
    — Почему на прием к врачу приходится сидеть по несколько часов?
    — Потому что время лечит!

    Вподобано 9 people

Залишити коментар