Політичні дебати

Друзья, здесь обсуждаем темы, на которые вы хотите горячо и интересно подискутировать, не отвлекая на себя внимание остальных членов нашего сообщества. Естественно, дискуссия подразумевает уважительное отношение друг к другу. Кроме того, создана ветка “Жiночий рай” для прекрасной половины нашего сообщества. Приятного общения.

Быстрый переход на страницу № 23456789101112131415, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, …

Коментарі
  1. lesya savka коментує:

    Вподобано 6 people

  2. Татьяна Харьков коментує:

    Что-то я не вижу в комментариях КБ о беспределе новой власти, а Пороха чихвостил на каждом шагу. И по репрессиям мы скоро в Крым превратимся. А ведь классно, не надо из полуострова уезжать на материке все то же.

    Вподобано 3 people

  3. Юльця коментує:

    Хтось відчуває тепер себе в безпеці???

    Вподобано 8 people

  4. Юльця коментує:

    Екс-командир “Беркута”, якого обвинувачували у побитті майданівців, вийшов на волю

    https://varta1.com.ua/eks-komandyr-berkuta-yakogo-obvynuvachuvaly-u-pobytti-majdanivtsiv-vyjshov-na-volyu

    Екс-командир “Беркута” Віктор Шаповалов вийшов на свободу. 27 листопада Київський апеляційний суд змінив для нього запобіжний захід на нічний домашній арешт без носіння браслета.

    Про це повідомляє “LB.ua”, з посиланням на адвокатів сімей загиблих активістів Євромайдану.

    Підставою для пом’якшення запобіжного заходу став так званий “закон Савченко”. Згідно з цим законом, Шаповалов провів під вартою 9 років, оскільки день перебування в СІЗО йом зарахували за два дні колонії. До того ж, 10 років — максимально можливий термін позбавлення волі, передбачений для злочинів, в яких звинувачується екс-командир “Беркута”.

    Представники потерпілого боку при цьому запевняють, що суд не повідомляв їх про апеляційну скаргу Шаповалова.

    Нагадаємо, Віктор Шаповалов обвинувачується у перевищенні влади і службових повноважень, які призвели до смерті людей, та завданні тілесних ушкоджень ще понад сотні під час кривавого розгону активістів Євромайдану 2014 року.

    Раніше він також частково визнав свою провину і назвав колишніх колег, які отримували патрони зі свинцевою картеччю замість гумової, а також розповів подробиці розстрілу людей на Майдані.

    Вподобано 8 people

  5. Юльця коментує:

    Lesya Porutska-Sakovych

    Lana Zerkal сьогодні:
    “Кожен з нас пише «книгу свого життя». Ці книги складаються з глав, розділів та підрозділів. Сьогодні в моїй книзі я ставлю три крапки на завершенні Глави, яку я писала останні п’ять з половиною років.
    Ця Глава насичена безпрецедентною кількістю подій, різних за характером, змістом та впливом на мене та на світ. Мені пощастило писати цю Главу разом з людьми, які були поруч у боротьбі за Гідність та Свободу. Для нас це не просто слова, це принципи нашого життя. Ніхто не давав нам доручення і не примушував працювати, ми просто робили те, що вважали за необхідне, нам було небайдуже і ми досягали результату.
    Нам є чим пишатися і є про що розповісти.
    Сьогодні я хочу подякувати ВСІМ і КОЖНОМУ, з ким мені довелося працювати ці п’ять незабутніх років. Ви неймовірні і кожен залишив свій унікальний слід в моєму житті! ДЯКУЮ!!
    Я йду з посади заступника Міністра закордонних справ, але залишаюся дипломатом і небайдужою людиною.
    Впевнена, що в нас буде ще багато цікавих проектів і перемог!!!✌️✌️✌️🇺🇦”

    Сумно… Дуже.

    Ну, що ж, українській дипломатії можна сказати “ґудбай”, якщо врахувати, що, як пише на “Tverezo” Helgi Sharp, замість любителя путан Яременка керувати міжнародним напрямком у парламенті відтепер “слуги” поставили молоде обдаровання 1990 р.н. жіночої статі, яке, вони сподіваються, виклика́ти повій на робочому місці не стане і яке в 2013-2014 р.р. (період, коли більшість з нас проводило час на морозних барикадах, а хтось грав членом на роялі) навчалося в МҐУ ім. Ломоносова. І не тільки вчилося, а й назвало цей час “найцікавішим в своєму житті” (вересневе інтерв’ю виданню LB.ua). Згідно з цим самим інтерв’ю, серед кумирів обдаровання … тада-да-дам … Ксєнія Собчак.
    Потім ця особа насшибала в інтернеті $ 80 тис. і поїхала вчитися до Оксфорду. Відтак вдало зловила ЗЕлену хвилю й на соціяльнім ліфті загального голобородькобожевілля злетіла на вершину свого особистого профіту. Дух захоплює від такої кар’єри, чи не так?
    Втім, усе лягає в канву дій нинішньої влади: патріоток Софію Федину та Марусю Звіробій – на нари, любительку московських утіх Єлизавету Ясько – під софіти бродячого ЗЕ-цирку.

    Олена Зеркаль йде з МЗС

    Вподобано 10 people

  6. Наталія коментує:

    Вподобано 8 people

  7. lesya savka коментує:

    Корольовський районний суд Житомира дозволив підозрюваному у державній зраді блогеру-журналісту Василю Муравицькому нічний домашній арешт замість цілодобового.

    Джерело: “Укрінформ” із зали суду

    Вподобано 4 people

  8. lesya savka коментує:

    Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід для заступника начальника Київської міської митниці ДФС Сергія Тупальського, якого підозрюють у причетності до схеми із розмитненням імпортованих товарів за заниженими цінами.

    Джерело: засідання ВАКС 29 листопада

    Пряма мова судді Сергія Мойсака: “Застосувати до Тупальського Сергія запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у нічний час доби з покладенням на нього обов’язку в період часу з 22.00 до 06.00 години не покидати місця проживання (м.Київ вул.Солом’янська) без дозволу детектива, прокурора чи суду сроком на 60 днів, тобто до 24 січня 2020 року включно.

    Вподобано 4 people

  9. Наталія коментує:

    Вподобано 2 people

  10. Юльця коментує:

    Я перевірила, це не фейк – бідненькі наші, тиснуться в одній кімнатці

    Це шок!!!

    Вподобано 5 people

  11. Olha коментує:

    І доброї ночі нашим Захисникам і Вам, патріоти України !

    Вподобано 1 особа

  12. Наталія коментує:

    “Это вам не Украина, в России пристрелят еще до инаугурации” https://www.obozrevatel.com/ukr/russia/eto-vam-ne-ukraina-pristrelyat-do-inauguratsii-galkin-skazal-chto-v-rossii.htm

    Вподобано 2 people

  13. Володимир Грабовенко коментує:

    Дуже ціваво – Ель-Мюрід , москальський фашист.
    “Война и содержание территорий Донбасса обходится российскому бюджету по разным оценкам в 400-500 миллионов рублей в сутки. За пять лет это почти триллион рублей. Грубо – 16,5 миллиардов долларов.”

    Вподобано 2 people

  14. Володимир Грабовенко коментує:

    Кому цікаво , прочитайте більше ;
    “виступав історик з Deutsche Gesellschaft für Auswärtige Politik Wilfred Jilge. Більш конструктивної, конкретної та зрозуміло викладеної критики президента та його партії я не чула в житті,”
    “він ідеально розуміє ситуацію в країні, відвідував прифронтову зону і не тільки, тому усвідомлює, що Зеленський та його партія прийшли до влади через серіал, що в Раді монобільшість, та що майже всі депутати СН (Слуги народу) не мають жодного досвіду в політиці. Про СН відгукувався як «ця, так звана, партія».”
    “він зазначив, що Європі підтримувати цього президента буде заважати історія з Коломойським …”
    “Далі з помилок президента та СН він згадав турборежим, через який багато законів приймають з правовими помилками, наприклад, Закон про імпічмент, який по факту нічого не поміняв, або закон про ринок землі, який зараз приймуть з помилками. Також великою проблемою історик назвав нерозуміння та незнання своїх прав та обов’язків, як президента, і прав та обов’язків різних гілок влади.”

    Вподобано 6 people

  15. ицхак коментує:

    Воруют все (порох тоже не святой) но при доне Пэдро в Украине все же было больше положительного чем при зелупе…
    Жду момента когда зелупу помножат на ноль, несмотря на то что когда это случится нас ждёт обвал гривны но мы справимся…

    Вподобано 4 people

    • lesya savka коментує:

      Чи Порошенко крав ми не знаємо, бо жодних српав по крадіжках на нього не відкрито, а тим пачче не доведено. Ми можемо судити по-собі, якби я була (був) на його місці, то…

      Вподобано 4 people

      • lesya savka, а против Зеленского справи открыты? Или тоже надо по себе судить? Вы бот? Иногда просто шокируют комментарии

        Подобається

        • lesya savka коментує:

          Я десь писала про те , що Зеленський злодій? Я відповіла на цю фразу “Воруют все (порох тоже не святой”.
          КБ, у вас вже дуже мало старожилів залишилось. Але, якщо ви вважаєте мене ботом, то забаньте. Московія погано на вас впливає- думка, що не співпадає з вашою- невірна. Шкода!

          Вподобано 6 people

        • Володимир Грабовенко коментує:

          В Україні поки що ні . А в інших країнах так. У США суд штату Делавер проти компаній Зеленського за вивід коштів Привата та купівлю за ці кошти нерухомості у штаті Делавер. Головний підозрюваний Коломойський . Розслідування у Великобританії за подібні справи.

          «Четыре дня назад Лондонский суд официальным решением (хотя частично закрытым ДО ОКОНЧАНИЯ процесса) объявил президента Украины Зеленского преступником участвующим в хищении и отмывании денег из банка страны.»
          Може брехня , я сильно не «копав» але є різні неперевірені джерела. Почекаємо .

          Подобається

          • Володимир Грабовенко, Боже-Боже-Боже, какую только чушь я здесь ни читал… но снова удивили. Хорошо хоть ссылки на эти “источники” не стали давать, потому что там сплошной шлак. И Вы вот такое читаете????? Жесть просто

            Подобається

          • Володимир Грабовенко коментує:

            Тримайте цитату ;”Президент Дональд Трамп давнього адвоката є кілька нових клієнтів у судовому справі про відмивання грошей, усі співвідповідачі українського мільярдера, який розпочав кар’єру нещодавно обраного президента цієї країни Володимира Зелінського.

            Марк Касовіц, нью-йоркський юрист, який протягом багатьох років часто працював над Трампом і допомагав йому координувати свою відповідь на розслідування проти російського спецзахисника, нещодавно підписаного на захист ділових партнерів Ігоря Коломойського в США, згідно з заявою суду Делавер.

            Касовіц представляє співавторів Коломойського проти цивільних позовів у США, що вони допомогли відмити сотні мільйонів доларів, викрадених з українського банку, купуючи офісні будівлі та бізнес у США.

            Коломойський також знаходиться під слідством ФБР та федеральних прокурорів.”
            https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-11-14/trump-lawyer-kasowitz-takes-on-ukrainian-billionaire-as-client

            Вподобано 1 особа

          • Володимир Грабовенко, что Вы виляете как уж на сковородке? “объявил президента Украины Зеленского преступником” – где цитата про обвинения Зеленского? Откуда? Из ниоткуда? А, ну, я так и думал. В очередной раз подтвердили бесполезность этой ветки, где никто никого не хочет слышать – другие задачи ставите перед собой.

            Подобається

          • Володимир Грабовенко коментує:

            Добрий день . Я канєшно ізвіняюсь , але розмова була про суди проти зеленського – і вони відбуваються . Ви зацепились за словосполучення “объявил президента Украины Зеленского преступником” – можливо це гугл-перекладач ,іншу цитату наведену мною з Блумерга теж гугл перекав коряво. І є фраза ” частично закрытым ДО ОКОНЧАНИЯ процесса” . Головне що суди ідуть .і коли закінчаться будемо знати обвинувачення.

            Вподобано 5 people

          • Володимир Грабовенко коментує:

            Хаяли Пономаря – так в більшості його інфа підтверджується , слухання по Трампу та початок процедури імпічмента є тому підтвердження.. Він це раніше описав.

            Вподобано 5 people

          • Юльця коментує:

            Він крав в нас, ще коли тримав всі свої фірми в офшорах та не сплачував податки …
            Для американців це правопорушення, а для українців ні ???

            Вподобано 5 people

  16. lesya savka коментує:

    https://galinfo.com.ua/news/do_lvova_z_harkova_vezut_11_poranenyh_viyskovyh_332153.html
    Просто треба перестати стріляти

    Вподобано 4 people

  17. lesya savka коментує:

    Вчора 6 поранених на борту единого в країні санітарного літака «Віта»
    (часто ремонтують , бо літаку 36 років) були доставлені в Центральний госпіталь
    Серед поранених є боєць національної гвардії з важкими пораненнями тулуба.

    Його на фронті врятували волонтерськими оклюзійними пов’язками, це засіб для герметизації рани, яке показане при поранені грудної клітки . Національна гвардія не забезпечила своїх бійців якісними аптечками, а медиків якісними матеріалами для порятунку життя.

    За минулу добу знову нові четверо поранених . У двох воїнів важко поранені уламками ворожих снарядів грудні клітини і кінцівки .

    У бойових медиків і лікарів бригади , яка їх везла , як і всіх інших бригад ЗСУ відсутні оклюзійні пов’язки теж. Ситуацію врятували волонтери-медики «Ангели Тайри» (Юлия Паевская), бо їм допомагає український народ.

    6 рік війни, сотні прохань до міністерства оборони закупити оклюзії та укомплектувати хоч б бойових медиків , наче колишній Міністр оборони підписував наказ на закупівлю.

    Але на днях народний депутат України , командир медичного добровольчого підрозділу «Госпітальєри» Яна Зінкевич отримала чергову відмову від нового Міністра оборони в закупівлі оклюзійних пов’язок бойовим медикам ЗСУ , бо головне медичне управління не бачить доцільності.

    Держава, тобто ми з вами виділяємо в рік МІністерству оборони на закупівлю ліків та медобладнення військовослужбовцям майже півмільярда гривень.
    Навіть якщо закупити 1000 необхідних по стандартам НАТО американських оклюзіій тільки для фронтових медиків це максимально 480 тис гривень, тобто меньше 0,01 % від бюджета головного медичного управління МО. 1000 врятованих життів захисників України .

    Невже важко почути це чиновникам силових відомств ?

    Дмитро Корчинський

    Вподобано 9 people

    • Фотина(СвітлЯна)#25% коментує:

      Читаю і плачу. Просто нема слів, навіть нецензурних…
      Скоро Різдвяні Святки, коли (так кажуть) небо відкривається і здійснюються побажання. Так от – я побажаю, щоб кожному чиновнику, від якого залежить постачання армії, раз у житті знадобилась та оклюзія, і її в той момент не було…

      Вподобано 7 people

    • Юльця коментує:

      А хіба у нас нацгвардія стоїть на передовій чи то вже поранений з зони відведення ?

      Вподобано 1 особа

  18. Юльця коментує:

    Сьогодні я дізналась, що програма по дослідженню діабету в ЛНУ ім. Івана Франка фінансується Порошенко. Тобто вся ця сучасна апаратура, епплівська оргтехніка та щурикі, до яких мають доступ навіть студенти вже декілька років, це все оплачується не міжнародними організаціями, а Порошенко !!!

    Знаєте, якщо він так само “обкрадав” армію …

    Вподобано 10 people

  19. larisochkaMиколаїв коментує:

    Цікавий хлопець цей пан Труба, тепер,коли всі повноваження по найму керівників ДБР,а також їх звільнення підпорядковані президинту,вперто тримається позіції-“хто всрався,невістка,так вона волів пас,та відтуди несе” 🙂 https://news.pn/ru/politics/227443

    Вподобано 4 people

  20. Володимир Грабовенко коментує:

    “только что Спикер Палаты представителей Конгресса США Ненси Пелоси выступила с обращением к Нации!
    Ненси заявила, что доказательств преступлений Трампа более чем достаточно. И они неопровержимы.”

    Вподобано 4 people

  21. Володимир Грабовенко коментує:

    Добрий день. Два дні назад у мене з донькою відбулась дискусія про банківську систему та Приват. У доньки профільна освіта та 9 років роботи на різних посадах у банках.
    Про результат мо\х досліджень пишу ;
    Коли за 2016 результат банківської системи склав мінус 169 млрд.грн. а Коломойський не викона домовленності з Урядом та НБУ , Приват у грудні 2016 приватизували – резулбтат був -“За підсумком 2016 р. 31 з 93 функціонуючих банків отримав збитки на загальну суму
    169,3 млрд. грн. З цієї суми майже 80% (135,3 млрд. грн.) припадає на
    ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК». ”
    З 2017 року банківська система відчутно оздоровилась.
    завершив рік зі збитком 24.4 млрд грн. Його сформували в основному чотири банки, зокрема Приватбанк та два банки з державним російським капіталом [Промінвестбанк і ВТБ, – ред.]
    Станом на 01 січня 2017 року ліцензію Національного банку України мали 96 банківських
    установ (в т.ч. 38 банків з іноземним капіталом). З початку 2016 року кількість
    функціонуючих банківських установ скоротилася на 21.
    Щодо ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» 21 грудня 2016 року між Фондом гарантування вкладів
    фізичних осіб та Міністерством фінансів було підписано договір про продаж 100% акцій
    Банку. З моменту передачі власником 100% акцій банку є держава в особі Міністерства
    фінансів України. Запроваджена 20.12.2016 р. тимчасова адміністрація була припинена
    22.12.2016 р.
    Банківська система України у 2018 році отримала рекордний чистий прибуток у розмірі 21,7 млрд грн
    Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/money/bankivska-sistema-ukrajini-v-2018-rotsi-otrimala-rekordnij-chistij-pributok-u-21-7-mlrd-grn-720312.html

    Вподобано 1 особа

  22. Володимир Грабовенко коментує:

    З 2016 роу Приват “валив ” банківську систему України за 2016 рік мінус 135 млрд. грн. і після приваизації результат –
    за 2017 мінус 22.9 млрд. грн., за 2018 плюс 11,7 млрд грн. , у I півріччі 2019 плюс 18,3 млрд. грн.
    Востаннє банківська система була прибутковою у 2013 році. Тоді прибуток становив 1,4 млрд грн.
    Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/money/bankivska-sistema-ukrajini-v-2018-rotsi-otrimala-rekordnij-chistij-pributok-u-21-7-mlrd-grn-720312.html
    У 2018 році платоспроможні банки отримали 21,7 млрд грн чистого прибутку
    У I півріччі 2019 року платоспроможні банки отримали 31 млрд грн чистого прибутку. За аналогічний період минулого року банківська система отримала чистий прибуток у розмірі 8,3 млрд грн
    https://bank.gov.ua/news/all/pributok-bankivskoyi-sistemi-u-i-pivrichchi-perevischiv-30-mlrd-grn

    Натисніть, щоб отримати доступ до bank_system_2017.pdf

    Вподобано 2 people

  23. Володимир Грабовенко коментує:

    У світовому єкономічному товаристві високо оцінили діяльність НБУ (керівники Гонтарева та Смолій) та Уряду – “Український центральний банк домігся значних успіхів у покращенні своєї прозорості під час надзвичайно складних операційних умов” https://www.centralbanking.com/awards/3948671/transparency-national-bank-of-ukraine

    Вподобано 1 особа

  24. Володимир Грабовенко коментує:

    Функції НБУ
    Забезпечення стабільності грошової одиниці України;
    Розробка і впровадження разом із урядом ефективної кредитно-грошової політики;
    Здійснення грошової емісії і контроль за грошовим обігом;
    Здійснення міжбанківських розрахунків, в т. ч. і в міжнародних відносинах;
    Продаж кредитних ресурсів комерційним банкам, кредитування уряду;
    Регулювання та контроль за діяльністю комерційних банків та інших кредитних організацій;
    Здійснення валютного регулювання і забезпечення конвертованості національної валюти;
    Зберігання та регулювання золотовалютних резервів;
    Управління державним боргом;
    Хочу добавити про курс – що нібито НБУ “обвалили ” гривню.
    При падінні економіки два роки підряд на 30-25 % та втраті ЗВР з 20 млрд. $ до 7 млрд.$ чим підтримувати курс ? Питання риторичне.
    Коли у москалів падап рубль з 35 до 65 вони з майже трильйоном ЗВР не втримали курс рубля.
    Курс національної валюти по простому – відповідає стану всієї економіки ; стабільна економіка – стабільний курс.
    Це мої висновки.

    Вподобано 1 особа

  25. Бабушка Мария коментує:

    “Вы не понимаете”
    Вы не понимаете. Сейчас вся лента в постах “Я Зеленского на дух не переношу, но давайте пожелаем ему завтра не сдать Украину”.
    Мне кажется, у тех, кто это и пишет, и у Владимира Александровича кардинально разное понимание слова “капитуляция”. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=601303463956915&id=310311879722743
    Аркадий Бабченко

    Вподобано 3 people

    • Бабушка Мария коментує:

      там симпатичные комментарии

      Анна Домбровская
      Рассмотрим другой вариант. Завтра сразу после рукопожатия Зеленский свернет шею Владимиру Владимировичу и переговоры на этом закончатся. Затем мы узнаем, как Владимир Зеленский 20 лет играл в ненавистный ему КВН и прилагал все усилия, чтобы добиться высшего поста в государстве и всё ради завтрашнего момента. Шах и мат господа порохоботы! 😉

      Аркадий Бабченко Это да. Я тоже об этом думаю. Надежда умирает последней. Но вариант с инопланетянами мне кажется все же более реалистичным…

      Олег Пастушкин
      Завтра Украина или Россия останутся без своего президента.
      Вариант первый – при личной встрече Зеленский застрелит Путина.
      Второй вариант – Зеленский поймет, что договорится с Путиным о мире не получится и, как честный мужик, застрелится сам.

      весело мне? – та не очень…
      скорее – смех сквозь слёзы

      Подобається

      • Юльця коментує:

        Ми на роботі вели подібні бесіди 🙂 хочеться щоби морок спав з очей наших співвітчизників та Зе, але-але ….. інопланетяне таки правда реалістичніші 😭😭😭

        Вподобано 2 people

        • Сергей_Днепр коментує:

          “Ми на роботі вели подібні бесіди”

          Я розумію, що огидний та таке інше, але за ради справедливості, Ви таки ФОП чи ” на роботі”? Дайте вгадаю, Ви таки “на роботі”, але “оптимізуєте” податки, тому й зареєстровані ФОПом.Тобто яскравий приклад подвійної моралі, сама оптимізую, а інших критикую.
          Можливий ще такий варіант- погано розроблена “легенда”, палитесь на дрібницях. 8=))).
          Порохоботики-такі смішні.

          Подобається

          • larisochkaMиколаїв коментує:

            Не кажи дурниць,одне одному не заважає,ти можеш робити на роботі і підробляти ФОПом.
            І при цтому чесно платити податки. Слово”чесно” тобі знайомо? Доречі багато бухів так і підробляють.
            І ще,тиж проти всілякої влади дочекайся 20.00 і критикуй. Подивимось який ти справедливий. А то досікався до Юльці,як дурень до радио-заграй.та заграй.

            Вподобано 4 people

          • khmelnitsky2101 коментує:

            Ага, смішні, так смішно коли ФОП який загнувсяв 17му- звинувачує в цьому когось- а не свою недієздатнсть вести бізнес в нових умовах, проте зміг “чесно” не загнутись як ФОП в 12-13му роках, абсолютно чесно))))))))) Петросянія якась))

            Подобається

          • Сергей_Днепр коментує:

            Петросянія якась))

            100%

            Подобається

  26. Володимир Грабовенко коментує:

    Юльця:
    08.12.2019 в 19:50
    Ми на роботі вели подібні бесіди
    Я не ФОП , але працюю офіційно но 2-х роботах та сплачую податки ( на основній та по сумісництву)

    Вподобано 2 people

  27. Володимир Грабовенко коментує:

    Вибори президента України 2019
    Obozrevatel
    /
    ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА 2019
    Зеленський розповів, що скаже Путіну при зустрічі
    99.3т
    23:04, 31.03.2019
    Оновлено: 23:04, 31.03.2019
    Читати матеріал російською
    Кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, якими будуть його перші слова при зустрічі з лідером Росії Володимиром Путіним.

    Відповідне питання поставили йому журналісти на брифінгу, який транслював телеканал “112 Україна” (щоб подивитися відео, доскролльте сторінку до кінця).

    Спочатку Зеленський спробував ухилитися від відповіді, поставивши зустрічне запитання представникам ЗМІ. “А що, вже є дата, коли ми зустрічаємося з Путіним?” — сказав шоумен.

    “Якщо зустрінусь, скажу: “Ну, нарешті ви повернули наші території. Скільки ще готові компенсувати грошей за те, що відібрали наші території і допомагали людям, які брали участь в ескалації в Криму і на Донбасі і допомагали на всьому їхньому страшному і огидному шляху?” — відповів Зеленський.

    Подобається

  28. Володимир Грабовенко коментує:

    Також він запевнив, що не буде чинити опір суспільству, якщо воно піде проти нього. “З суспільством воювати не буду. І Майдани збирати теж. Якщо українці проти мене — життя важливіше”, — резюмував він.

    Подобається

    • Юльця коментує:

      Якщо викинути тези, що це перемога Порошенка (ха-ха), то пост цілком справедливий. Не вийшли би на Майдан з закликом “НІ капітуляції”, то мали б її в повному обсязі

      Вподобано 4 people

      • larisochkaMиколаїв коментує:

        Судячи з того що вадим рабинович дуже не задоволений ітогами зустрічи,то все пройшло більш меньш нормально 🙂

        Вподобано 2 people

        • Юльця коментує:

          Так, напевно можна видохнути до наступного бажання бубочки побачитись з Хлом, а він можливо і не захоче, бо не комфортно себе там відчував. Зазирнув в очі Хла, а там смерть …
          Крім того, хло щось патекало про газ з 25% знижкою, але поки що в Нафтогазі у нас є протидія з проблеми “дешевого газу”…

          Вподобано 2 people

        • Юльця коментує:

          з коментарів
          “Nataliya Volobuyeva Добранок,панове
          Кажуть песимист-то добре обізнаний оптиміст.Ну,я не політик,в мене життєва обізнаність і життєвий досвіт,викований в “кузні кадрів срср’у”-Дніпрі.
          Тож,коли я читаю”Зради не сталося”,а потім “…вважають за необхідне інкорпорувати «формулу Штайнмаєра» в українське законодавство…”(не кажіть про “вирвано з контексту”,тому що все інше в тому контексті на тлі оцього-просто бла-бла-бла) – в мене починається когнітивний дисонанс, при чому на всю голову…
          Бо зараз ота зелена дрисня під назвою монобільшість у ВР отримає за тиждень найвищу освіту в Трускавці-2 (а й справді,навіщо витричати роки у всіх цих університетах!), поплигає, а потім весело так понатискає кнопочки, які зроблять бойовиків героями … малоросіїї(бо України тоді вже не буде), а мого сина, Народного Героя України-військовим злочинцем….
          Най би в мене була паранойя,а не предчуття….”

          Вподобано 1 особа

  29. Юльця коментує:

    УВАГА! СЬОГОДНІ О 18:00 МИ ПОВНІСТЮ ЗУПИНЯЄМО СЕРВЕРИ МИРОТВОРЦЯ

    https://myrotvorets.news/uvaha-sohodni-o-1800-my-povnistiu-zupyniaie/

    Сьогодні 10.12.2019 року о 18:00 на радість потворам від медіяблятьства, бойовикам та російським найманцям, а також на вимогу деяких об’єктивних обставин ми повністю зупиняємо сервери Миротворця, а саме: сайт myrotvorets.center та всі його дзеркала.

    Вподобано 3 people

  30. larisochkaMиколаїв коментує:

    Долар по 23 це добре,але за рахунок чого?
    Якщо зростає імпорт то добре,якщо за рахунок продажу облігацій,то 100 це ще дуже песимістичний сценарій. А інформації нам не дають

    Вподобано 4 people

    • lesya savka коментує:

      Один наш президент – проФФесор, з командою, долар тримали по 8, при реальній вартості 12-12,5 грн. А потім ми в один момент відчули на своїх гаманцях вартість долара.

      Вподобано 4 people

    • khmelnitsky2101 коментує:

      “Якщо зростає імпорт”- мабуть Ви хотіли сказати експорт…. бо коли імпорт росте- то не є добре…. За 8 місяців 2019р. 39 млрд проти 33. На користь імпорту. 8,2% проти 6,9% зростання по відношенню до того ж періоду минулого року. При чому падіння курсу долара зменшило темпи зростання імпорту, казалось би- дешевша валюта мала б стимулювати імпорт, дивно якось) . А експорт в липні серпні взагалі завмер….. Глянути тут можна. http://www.me.gov.ua/Documents/List?lang=uk-UA&id=7e82c6e6-e65b-44ae-8a9a-48b6851f6d47&tag=Infografika-import- )
      Експорт завмер… а де ж взялась валюта?….. Сайт НБУ https://bank.gov.ua/markets/t-bills .
      Є там на графіку такий сектор як нерезиденти (так так- саме те, про що вже не одна стаття вийшла), глянув туди як аматор з мінімальним досвідом, просто, сухі цифри:
      – 04-01-2019: 6,39 млрд.грн (0,85% від усіх запозичень ринку ЦП-751,8 млрд.грн) -232,3млн доларів по курсу в 27,51 грн/дол.(такий був на ту дату)
      – 10-12-19: 106,04 млрд.грн (13,16% від усіх запозичень ринку ЦП-805,8 млрд.грн) – 4,47 млрд. по сьогоднішньому курсу, ріст в 19 разів!!!Карл…….4,24 млрд/дол. приросту в абсолютних цифрах . І ріст не спиняється. І цей ріст дуже гарно корелюється з графіком падіння курсу і графіком облікової ставки…
      А тепер на які думки наводять ці сухі цифри: нерезиденти – будуть гасити ЦП в гривнях, а виводити кошти з країни- саме у валюті. Такі гарантії дала держава Україна. 4,47 млрд( так, вони не в один день будуть гаситись- але попит на валюту зросте в будь якому випадку, а якщо ще щось буде не так- то до погашення всі майже одночасно можуть пред’явити). Додамо сюди ще 6 млрд дефіциту зовнішньої торгівлі(і це тільки 8 місяців поточного року- і не думаю що експорт сильно зросте, навіть на с/г продукцію( нє, ну красіво допомогли з цим гранням курсу саме аграріям, особливо їм, і дуже дуже вчасно) при теперішньому курсі). Та і ще планові погашення попередніх позик- які ніхто реструктуризувати не буде( дадада, зараз розкажуть «про принципові домовленості уряду з МФВ»- вірю)… Де вона(Україна) їх візьме? Та хз… тут же мусолять думку, що дефолт – це добре. Ну або полізуть, як попередники попередників в саме святе – ЗВР НБУ… як одне, так і інше – буде останнім актом п’єси «долар подешевшав, жуйте його» . В любому випадку гасити прийдеться –і це буде боляче усім. І це не передбачення, а констатація. Виходи поки є- але в їх сторону навіть не дивляться…
      Зміцнення своєї валюти економічним чином –це супер, це вау… а зміцнення завдяки лівій пропозиції це….єц, я вже мовчу про високу дохідність( високу ціну цих запозичень для країни)… кредит МФВ значно дешевше, та і зручніше….а ця ситуація- це як, для щоб закрити прострочений кредит у 3% річних- піти взяти 5 нових з більшою ставкою.. і один з них віддати на погашення старого , а інші 4 просто прохавати…..
      І останнє. Так, я вже відчув цю красоту зниження курсу долара-хліба, молока, ковбаси і т.д. я ВЖЕ на сьогодні можу купити менше.. зато долярів побільше… відкласти вже взагалі не виходить, зате доларів побільше…. Субсидія в мене була, така маленька, невеличка субсидія, тепер нема, зато доларів я можу купити більше) Дякую!Дуже дякую!))) (с)

      Вподобано 3 people

    • Сергей_Днепр коментує:

      Ларисочка! страницу назад, я писал о том для чего доллар по 23, и кто гонит облигации,называл фамилии, но меня заплевали “Ваши”, а сейчас ты уже и про облигации вспомнила, интересно в тебя тапками будут бросать? напомню тему с облигациями крутит Маркарова с мужем, кто такая Маркарова напомнить?Я не понимаю только как же она удержалась в министрах?

      Подобається

      • larisochkaMиколаїв коментує:

        А в мене за шо??? 🙂
        А як Аваков втримався не виникає питань?
        Якби ти меньш “гавкався” з людьми,то і вониб в тебе не плювали

        Подобається

        • Сергей_Днепр коментує:

          Ларисочка!Я не гавкаюсь, я тільки тицяю їх писком в брехню,яку ці люди видають за правду, а це цим людям неподобається. Наприклад мене на брехні ще ніхто не зловив.
          А деякі, наприклад Лайонесс, перестали тягти всяке лайно сюди,Шкода що я не можу лайкати її дописи, які вона робить останнім часом.Висловлюю їй свою повагу!

          Щодо Авакова, то питання такі як и до Маркарової, мало того, є неперевірена інфа, що через пів-року-рік, його протягнуть на прем’єра. Отака херня малята(((.Тай взагалі, таке враження що Зе це “план Б” Порошенка((.

          Подобається

      • khmelnitsky2101 коментує:

        “Я не понимаю только как же она удержалась в министрах?”- там де у вас “плювали” пару сторінок- я у вас схоже питав! Ви морознулись. Ну як втрималась? З ваших виражених там же думок- виходить- що її Порох заслав, в нову команду, так і не інакше… Але це в чергове говорить про дилетантів при владі- вам ця думка не зручна… от і морознулись… щоб дістати цю тему на новій сторінці- і в чергове кинутись лайном на вентилятор. Мужик, ви, черговий доказ.

        Подобається

      • khmelnitsky2101 коментує:

        І ще одне, там десь на тих же сторінках, пам’ятаєте школу в м. Хмельницький?
        Так ось. 50 млн грн.- які були передбачені в держ.бюджеті 2019 так і не надійшли( так так, пам’ятаю вашу насмішку про Маркарову, людину Порошенка)… Що буде далі з нею- https://ngp-ua.info/2019/12/42741 . На фото, дитсадок- який таки вже працює, встигли добудувати поки децентралізація працювала. А школи за ним видніється- своєю гарною цеглою….
        Якби не ваша зелена влада, вже б у 20му році школа прийняла учнів…. а 15 млн грн передбачені в бюджетів міста 2020, пішли б на інші проекти… і то , маю величезні, що буде і цих 15млн… всі гроші ж в Київ йдуть…. йди потім випроси…і навіть такими темпами- це якщо і ці гроші будуть надходити- 3 роки як мінімум… і це в цінах 19го року…. Дякую, дуже дякую!

        Вподобано 2 people

  31. ksvvsk2015 коментує:

    Юльця:
    10.12.2019 в 13:36
    По-перше, ніхто не давав Вам права обзивати мати Героя України!!!
    =============
    – Несчастна та страна, у которой нет героев.
    – Нет! Несчастна та страна, которая нуждается в героях.
    (Бертольд Брехт?)
    Пани Юльця, Вы сами того не желая затронули сложный вопрос, который заставил меня задуматься над вещами, которые я для себя вроде как уже давно решил. А именно, как относиться к героям. В целом мое кредо укладывается в эти два предложения. Хотя второй тезис я бы сформулировал еще жестче – страна, которая нуждается в героях, вообще никакого будущего не заслуживает. В арабском мире полным-полно героев, готовых отдать свою жизнь за «что-то там», а кто-нибудь слышал хотя бы раз об израильских героях? Так вот, нам герои сейчас тоже не нужны, нам нужна машина по утилизации чужих героев, как в Израиле. В России полно героев, готовых отдать свою жизнь если не за Путина, то, по крайней мере, за отечество. И это не может не внушать оптимизма – у этой страны будущего точно нет. Но нам однажды определенно понадобится машина, как в Израиле. Не для парада, а для утилизации. Ибо красиво марширующий на плацу солдат может оказать неизгладимое впечатление, к примеру, на балетмейстера, но ни как не на машину по утилизации.
    Впрочем, кажется, я отвлекся. Предположим, я стал героем Украины. Предположим, посмертно. Имеют ли право мои дети тиражировать СВОИ политические убеждения, прикрываясь моими медалями? Имеют ли право мои родители паразитировать на моих подвигах и получать за это какие-либо медийные или электоральные дивиденды? (Я специально не копался в сетях и ничего про упомянутых Вами людей не знаю).
    ============
    По-друге, Ви собі доляр на хліб намащуєте, ціни взагалом задовільняють? Ню-ню
    ============
    Тю-тю. Как же медленно горит фитиль у порохоботов. Даже я, человек, который соображает в финансах меньше, чем ничего, и то знаю, что дорожающая гривна это плохо для экспорта и для экономики в целом, а умеренная инфляция и понемногу дешевеющая национальная валюта это для экономики (и для экспорта) благо. И ведь нельзя сказать, что Петр Алексеевич совсем дурак, я уверен, он прекрасно знает, что дорожающая гривна плюс инфляция плюс рост цен – это стагнация, это, если не жопа, то где-то уже близко к ней. Однако, порохоботы, вместо того, чтобы говорить правду, решили перед выборами ИСПУГАТЬ электорат долярами по 100. Ставка на быдло, которое «делает очередь» за продуктами не тогда, когда они дешевеют, а когда дорожают. На совкодрочеров, которые помнят гиперинфляцию девяностых и мечтают хотя бы раз в жизни угадать и удачно скупиться впрок. Конечно, эта ставка могла бы сыграть, да вот незадача – гривна продолжила укрепляться. Только в декабре штаб наконец-то разослал в войска новую методичку – доллар падает, а цены растут, а-я-яй! И пол года не прошло. (Кстати, я уверен, ставка таки сыграла… на Бойко).

    Подобається

    • khmelnitsky2101 коментує:

      “Даже я, человек, который соображает в финансах меньше, чем ничего, и то знаю” і далі по тексту вумні слова і букви…. коли людина таке пише- то їй нижческазане нею, вже якраз вложили в методичку…ну або вона з тих, кого Задорнов називав американцями…прочитавши далі текст- я вибираю другий варіант…..
      “что дорожающая гривна плюс инфляция плюс рост цен”- регулюється, дуже швидко- пониженням облікової ставки головного банку країни…що і робиться зараз…тільки біда в тому, що це тимчасовий захід… і без усунення причин цього перекосу.. до с..ки та припарка… А раз понижають облікову- значить признають цей “стагнаційний” абсурд… і що йде за стагнацією? криза… а за кризою? Падіння нац.валюти…
      Подобається ця методична позиція зеленкуватих- я нічого в цьому не розумію- але як експерт заявляю… а раз долар ще не по 100- то вот ви лохи…. та почекай ще трішки америкосе ти задорновський) недовго ще залишилось)

      Вподобано 1 особа

      • Бабушка Мария коментує:

        “Подобається ця методична позиція зеленкуватих- я нічого в цьому не розумію- але як експерт заявляю…”
        🙂
        умница

        Вподобано 3 people

        • lesya savka коментує:

          та й не дуже треба розуміти- просто ті хто сіяли і садили, закуповуючи добрива, паливо, техніку, запчастини- за цінами при доларі 27,5, продають на експорт зібраний врожай по цінах при доларі 24. При не великих націнках і відсутності спеціалідованих приміщень для зберігання і вичікування кращих цін- всі вони в “-!”. Це сприяє росту економіки?

          Вподобано 2 people

          • khmelnitsky2101 коментує:

            “Це сприяє росту економіки?”-та звичайно сприяє, а свобода- це рабство, незнання- сила.

            Мушу визнати – методи з методичками в зеленкуватих шикарні, присипають уважність чітко)…. сам вчора попався…. Бо, людина яка нічого не знає у фінансах, отримала за свої незнання, не цілком вірний коментар….А справа в тому, що стагнації бувають різні- але здебільшого її видно тоді, коли нац.валюта стає дорожчою і спостерігається ДЕфляція( і ось якраз в цей момент на перших порах дієвим інструментом стає – облікова ставка центробанку- а саме її пониження, тобто здешевлення власної валюти). Адже своя валюта стає дорога- її важче дістати- і купівельний попит автоматично падає- а продавцю стає вигіднішим- продати дешевше, ніж маринувати товар на складі. У нас же що? щодо долара – гривня дорожчає, але інфляція не спиняється- тобто гривня здешевлюється, це не абсурд , лише в тому випадку- якщо долар США вирішить піти шляхом свого зімбабвійського родича….але ми цього не бачимо… значить щось в нас робиться не так…. хто хоче розуміти- то навіть вже знає де не так робиться… щоб цей процес не був дуже болісним- треба зупиняти його вже місяць назад… але він тільки більшає в маштабах… ну а людина, яка ” соображает в финансах меньше, чем ничего,” експертно і з насмішкою “заявляє”, що порохоботи недалекі, і при цьому не забуває кивнути на попередників) Таке….

            Подобається

    • Юльця коментує:

      Вячеслав Волобуев https://vchasnoua.com/donbass/47252-volonteru-i-13-desantnikam-v-kramatorske-aktrisa-ada-rogovtseva-vruchila-nagrady-narodnyj-geroj-ukrainy

      Зробить.хоч.шось.корисне.для.України.

      Вподобано 2 people

    • lesya savka коментує:

      “Имеют ли право мои родители паразитировать на моих подвигах и получать за это какие-либо медийные или электоральные дивиденды?” так мають право. Батьки- тому,що зуміли виховати достойну людину, а не “диванного” воїна, а діти – залишились сиротами, бо батько не був боягузом і не ховався з спини чужих батьків, синів, а моде і “женщин и детей”

      Вподобано 3 people

      • ksvvsk2015 коментує:

        lesya savka:
        11.12.2019 в 16:36
        так мають право….
        ============
        Тяжелый случай. А если не благодаря родителям, а вопреки? А если родители героя хотят назад в СССР? А если дети героя хотят шоб как в Маскве, пабагатому? У вас вообще… а ладно, забудьте.

        Подобається

        • lesya savka коментує:

          ви про генетику чули? та й виховання відсотків 10 до особистості додає. Тому домбас та інші регіони заселені москалями, у більшості, люди недалекі. І саме тому декому важко прийняти той факт, що мову на хліб не намажеш. І тому багато тих, хто особисто не пережив голодомор, репресії, а болить немов тебе виселили, морили голодом, забравши останні харчі, втопили в болотах,щоб винищити генофонд.
          Якщо ви віруючі, то це прокляття або благословення, що предаються з покоління в покоління. Тому батьки відповідають за дітей і пожинають за помилки, як виховання так і проклять, які вони передають своїм дітям( по науковому-генний код)

          Подобається

  32. Володимир Грабовенко коментує:

    Цитата менеджера газпрому ; “В третьем квартале средняя цена реализации тысячи кубометров топлива в ЕС составила 169,8 доллара. По сравнению со вторым кварталом (205,1 доллара) российский газ стал дешевле на 18%, а в годовом выражении цены рухнули на 32%. Настолько дешево продавать газ в Европе «Газпрому» не приходилось с 2004 года – тогда средняя цена составляла 137,7 доллара.”
    “Кризис провоцирует резкое – почти в 3 раза за 7 лет – падение цен на газ в Европе – на самом рентабельном для «Газпрома» рынке.”
    “Доходов от экспорта природного газа больше не хватает для субсидирования работы «Газпрома» на внутрироссийском рынке, где цены на газ втрое ниже европейских.”
    Все дуже цікаво але не швидко

    Вподобано 1 особа

  33. Володимир Грабовенко коментує:

    Сьогодні ранком ; https://www.youtube.com/watch?v=8N2D2mun-Mw&feature=youtu.be

    Подобається

  34. Юльця коментує:

    Zinoviy Huzar
    17 ч.
    Ось і вилазять вчорашні домовленості.

    Думаю, дарма розійшлися люди під Офісом Президента … все ще попереду…
    Сьогодні, ще не висохло чорнило підписів в Парижі після зустрічі Зеленського з Путіним, внесено у ВР законопроект про скасування Закону про мову.

    “Слуга народу” Бужанськийй сексист і хам, автор “тупая овца” в адресу журналістки и “долбо…бы” в адрес батьків учнів, пропонує перегляд мовного законодавства.
    При цьому фракція “Слуга народу” на цю тему мовчить. Уряд «Слуги народу» мовчить. Уповноважений з питань мовної(!) політики від «Слуги народу» також мовчить. Зрештою, як і ПреЗЕдент, правда вчора ЗЕ сказав, “что кроме русского языка мы знаем украинский, а некоторые даже английский”.
    Мабуть саме таку мовну політику погодили на учорашній зустрічі із путіним.

    Цікаво, а який відсоток виборців ЗЕ і ЗЕслуґ підтримує атаку Бужанського на “Закон про мову”?

    Р.S.Путін вже встиг з ранку обдурити Україну щодо обміну полоненими, заява, повернуть, можливо, не 72, а 53, і тільки після переговорів в Мінську.

    Вподобано 4 people

  35. Володимир Грабовенко коментує:

    США надають Україні 300 млн на оборонні потреби на 2020 рік https://mil.in.ua/uk/news/ssha-nadayut-ukrayini-300-mln-na-oboronni-potreby/

    Вподобано 3 people

  36. lesya savka коментує:

    Доброго дня!

    Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявляє, що у зв’язку і зміцненням гривні повинні швидше падати ціни.

    Джерело: брифінг Гончарука

    Пряма мова Гончарука: “Від будь-якого явища хтось виграє, хтось програє. Зміцнення гривні це добре для громадян України, тому що вони стають багатшими. Кожна гривня, яку людина отримує більше важить. За неї можна більше купити. Але існує проблема, що при зниженні курсу гривні не так само стрімко падають ціни. З цим потрібно працювати. Це робота Антимонопольного комітету.

    Ми зараз робимо все для того, щоб рівень конкуренції на всіх цих ринках був сильнішим і, як наслідок, ціни знижувалися швидше. Тому тут не кожна подія впливає з сьогодні на завтра. Окремі речі, такі як зниження чи посилення гривні, впливає поступово. Це поступово впливає на те що ціни або ростуть повільніше, або знижуються по окремих позиціях. Але вони мають знижуватися швидше.

    Від того, що зміцнюється гривня є і ті, хто програють. Програють перш за все наші експортери. Ми розуміємо цей негативний вплив і шукаємо можливість їм зменшити негатив від цього явища…

    Зміцнення гривні – це в тому числі довіра до нашої національної валюти. У нас дуже великий рівень доларизації економіки. Дуже довго українці не вірили в свою національну валюту, а тому тримали свої заощадження у валюті іноземній”.

    Вподобано 3 people

    • khmelnitsky2101 коментує:

      “Дуже довго українці не вірили в свою національну валюту, а тому тримали свої заощадження у валюті іноземній” – я правильно розумію, цей чувак на самокаті хоче щоб українці зараз свої валютні заощадження понесли міняти на гривню?) по теперішньому курсу?… як це нагадує Тимошенко і травень 2008го……і 5,05–> 4,81… і масовий забіг – здати, здати, здати- бо ше ж має впасти….і потім “веселий жовтень” – коли з 10 клієнтів що заходили в банк, у 9 було питання “А долар є?”…

      Вподобано 3 people

  37. Наталія коментує:

    А це ось в противагу тим $300 млн

    Вподобано 1 особа

  38. Наталія коментує:

    Вподобано 2 people

  39. Vova70 коментує:

    Подобається

  40. Наталія коментує:

    Головне, що не ( )

    Вподобано 5 people

  41. Наталія коментує:

    Скоро, кримчани, будемо безперешкодно їздити одне до одного в гості, якщо залишимось живими.

    Подобається

  42. Юльця коментує:

    Oleksandr Makhov

    Це український військовий Роман Беспалий до та після 6 місяців полону. Бойовики в Донецьку закатували його до смерті. Звірі вирізали частину внутрішніх органів та викололи очі. Так спотворили тіло, що рідним довелося робити ДНК-експертизу, щоб підтвердити особу.
    Нелюди повернули тіло рідним, мовляв, той вкоротив собі віку в камері.
    Роман Беспалий двадцять років служив в армії. На війні з перших днів. Мав два поранення. Він був одним з 8 військових, які потрапили в полон у травні цього року, коли на вантажівці помилково заїхали на ворожий блокпост «Оленівка».
    Амністія? Перемовини? Прощення? Закон про особливий статус?
    Я журналіст. Я маю бути стриманим. Але я не можу. Вибачте.
    Я бажаю смерті цим виродкам. Я ненавиджу Росію. Горіть у пеклі, тварюки.
    Сьогодні Романа поховали в рідному селі. https://youtu.be/HdyynWdz03g

    Вподобано 3 people

  43. larisochkaMиколаїв коментує:

    А винен хто,? здогадайтеся,а закликає хто? :https://news.pn/ru/criminal/228039

    Подобається

  44. khmelnitsky2101 коментує:

    https://minfin.com.ua/ua/2019/12/18/40099928/
    мало, мало облігацій навипускали))) і так оптимістично, залучим в 19му на 2020))) не проходить і доби— і :
    https://minfin.com.ua/ua/2019/12/19/40109158/
    “«Забезпечити тимчасове, до кінця року, припинення проведення Казначейством платежів та реєстрації бюджетних зобов’язань за видатками та надання кредитів загального фонду держбюджету (крім захищених видатків бюджету)», – йдеться в документі.”
    Ой, надіюсь дотації запоріжському ферроспавному це захищені видатки бюджету?)….

    П.С. дилетанти вбогі

    Вподобано 3 people

    • khmelnitsky2101 коментує:

      Сижу і намагаюсь згадати, коли останні рази, ось так вкорочували видатки в кінці року іза недовиконання надходжень…. пригадую 08й – і йулю яка позичила в х.йла( да да, на самих “вигідних” умовах) і термінові видатки казначайства – 30го грудня, продовждення проботи СЕП НБУ… бо ж треба було спасати рейтинг йульці…
      Потім зразу згадується 3млрд запозичень Яника у 13му- на ті самі цілі…
      Коли ще було таке, може хтось підскаже? 14-18ті, було таке?

      Вподобано 3 people

  45. khmelnitsky2101 коментує:

    http://uaprom.info/news/172642-spad-promproizvodstva-noyabre-uskorilsya-75-gosstat.html

    В целом, по итогам 11 месяцев 2019 года объем промпроизводства в Украине снизился по сравнению с аналогичным периодом прошлого года на 1,2%, падение фиксируется непрерывно с июня…..
    Тай таке…пішли інвестиції, пішли.

    Вподобано 2 people

Залишити коментар